Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

Dap.. am pus gumele de iarna in " cui " .. dar deh.. noroc ca din 3 masini una o am inca incaltata de iarna .. deci nu ma ia prin surprindere daca vine ..

azi mi-au venit capacele pt prezoane dar nu am apucat sa le montez .. caci ploua continuu

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ Aerofan  cum stai cu pistari ?

Masina  intra la vanzare .. :tuktuk:

Link către comentariu

@ Aerofan  cum stai cu pistari ?

Masina  intra la vanzare .. :tuktuk:

e clar , esti samsar...nu mai intru pe topic-uri deschise de tine ca imi plac masinile si ma intristez ca le vinzi prea repede.

(macar scoti profit la ele, dupa achizitie si investitii?)

Link către comentariu

profit ?! :)) cred ca glumesti, nu am reusit nici o data sa scot .... dar din pacate eu am o problema .. ma plictisesc ff repede de lucruri.. inclusiv de masini,

In plus la aceasta masina as adauga faptul ca parca nivelul de calitate lasa un pic de dorit in comparatie cu vechiul A6 2005 :(

Oricum pana la urma nu am pus-o pe autovit (inca), sa o citez pe sotia mea " esti cretin daca o vinzi si pe asta .. " :))

Modificat de Red
Link către comentariu

e bine ca de femeie nu te plictisesti asa de repede...

tu stii mai bine...spor la vazare!

Link către comentariu

Imi plac ff mult A8 modelul pana in 2006 , A6 tot pana in 2006 , consider ca dupa acest an s-a facut un mare rabat la calitate in detrimentul costului de productie..

sa nu mai zic ca incep sa-mi faca cu ochiul modele de la concurenta :)

Totusi sotia nu intra la categoria " lucruri " ;)

Link către comentariu

Nu cred ca o sa se vand curand Audi ..

Scuze, am gresit drastic cand am zis ca in 6 luni pleaca. Au trecut doar 4 luni de atunci  :D

Modificat de BogdyS
Link către comentariu

:sly: :tuktuk: :tuktuk: :tuktuk:  Inca nu te-a scos sotia ta din casa ? sau doar te-a :blackeye[1]:  ?

Pe bune..o sa ajungi si la a8 sau altele mai luxoase si tot o sa te saturi de ele. Decat pasiunea asta cu schimbatul de masini, mai bine pasiunea cu schimbatul de piese (look sau hardware).

P.S.: Nu vrei un polo la schimb ?:))

Link către comentariu

Eu il inteleg, asa sunt si eu...le iau, le fac impecabile, sustin ca le tin si apoi ma plictisesc si le vand...sa se bucure altii de ele in stare perfecta.

Exact asa am facut si eu cu ultimele 3 masini pe care le-am avut si au stat aproximativ 1 an la mine...pana m-am decis sa le vand.

Ca urmare, spor la vanzare si bafta cu noua masina!

Link către comentariu

Ia-ti o masina ieftina si cheala. Una caruia ii gasesti mereu cate ceva de facut.

Daca o sa te tina ocupat si o sa ai mereu planuri sa faci una alta la ea, poti sa arunci cate 100-200 de euro pe luna pe ea si ajungi sa o pastrezi cativa ani tot lucrand la ea. Cand termini tot o sa te plictisesti de ea si o s-o vinzi in stare aproape perfecta, dar macar o pastrezi mai mult.

Una nou, bine-dotata, o sa te aduca in acelasi punct mult mai repede. Adica sa o vinzi pierzand destui bani la ea... :)

Link către comentariu

PS: butoanele cromate nu ti le las daca iau masina... la urmatoarea masina te descurci cu croamele :)) vezi ca la noi nu se mai fac volane d'astea

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Mai asteptam un pic, cu vanzarea, curand cred ca trebuie sa pun folia de care tot povesteam , tot mai cald parca e in masina :D

Link către comentariu

asa... doteaz-o... sa nu mai am de lucru la ea :P

vezi pe fata sa nu pui ca o sa trebuiasca sa o dau jos ca aici nu am voie cu folie pe fata :))

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am rezistat .. si combinat cu anumite nevoi..am pus folie Lumar ATR 50 53 % pe toate geamurile.

Sunt ff incantat de cum a iesit lucrarea si de cum arata masina, maine o sa vad si cat de estompat o sa fie efectul soarelui asupra masinii

post-5830-0-48532000-1374524326_thumb.jp  post-5830-0-56209700-1374524335_thumb.jp  post-5830-0-11778600-1374524347_thumb.jp

Link către comentariu

Ma gandeam ca de cand ai pus-o la vanzare nu-i mai faci nimic, dar vad ca nu ai rezistat mult :). Arata ok. Eu am pus maxim pe spate si 45% pe fata in loc de 35% + o banda parasolar pe parbriz si e super ok chiar si fara ochelari de soare.

Link către comentariu

N-am rezistat.. azi la 37 de grade celsius am simtit din plin beneficiile foliei :) nu imi pare rau deloc ca am facut aceasta miscare ;)

Link către comentariu

Arata chiar decent cu folia aia, nu ca toti coca care au de-aia neagra de zici ca-i stealth fighter jet sau ceva :)

Imi spui te rog cat a costat? Ca tre' sa ma pregatesc si eu de aceeasi operatiune la Vento si vreau sa-mi fac o idee.

Link către comentariu

Am platit 220 euro, 10 ani garantie, Lumar ATR - 50 metalic series reduce UV cu 46% care chiar se simt ..

Puteam sa aleg ceva mai sofisticat .. dar mult mai scump un produs nou de la Lumar care taie aprox 75% UV dar care costa 100 euro/metru patrat..in conditiile in care am nevoie pt masina de vreo 3 mp ...+ manopera am sis PAS

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina si cu personalitate! E clar ca omul nu sta degeaba :))

Vin cu o intrebare: am vazut ca ai schimbat becurile... Mai tii minte cu ce era echipata ca si producator? Philips sau Osram?

Ma confrunt cu aceeasi problema si sunt in cautare de solutii corecte.

Multam!

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!