Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Revizia de 1 an:

- 9250km. Jumatate mers in afara orasului, jumatate in Bucuresti mai mult seara si la sfarsit de saptamana.

- consum mediu calculator 6,5%.

- costuri revizie Brady - 350 lei reprezentand: schimbare ulei(Valvoline), filtru ulei, inlocuire antigel, garnitura ulei.

Modificat de Bobescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

A facut cineva revizia la motorul 1.2 TSI? Cat v-a costat?

Link către comentariu

• 1 month later...

Revizie la 42000 km (fac revizia la 10,000)

Filtru motorina Mann

------ ulei ----

------ Aer ----

Polen carbon---

Ulei Castrol edge 5w-40 4l

Pret 335 ron

Regie propie. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

as avea si eu o intrebare pt cunoscatori:cati litrii de ulei intra intr-un motor 1.6 MPI?am fot la reprezentanta si am inteles ca am nevoie de 5l,dar parca la ultima revizie s-au folosit doar 4l post-30503-0-48705700-1297319715_thumb.j.

Link către comentariu

da,BSE e motorul.ok,am inteles,deci trebuie sa cumpar 5 l.probabil la revizia cealalta m-au taxat doar 4l si restu au completat de la ei,de nu imi apar pe bon 5l.mersi :icon_thumright:

Link către comentariu

Conform autodata 4.5 l

La ultima revizie eu am pus cam 4.2-4.3

post-20693-0-52359500-1297324528_thumb.j

Modificat de nervoss
Link către comentariu

inseamna ca e 'mare' motorul,de intra atata ulei :D mersi si tie de informatie nervoss,o sa iau un bidon de 5l :cool:

Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

revizia de 45000 km facuta la 47733 km (deh,taierile de 25% a lui boc :vaidecapulmeu: )

5 l ulei MOBIL 1 ESP 5W30 post-30503-0-31726200-1297691775_thumb.j 230 lei - din care 16 lei transportul

filtru ulei MANN W 719/30 post-30503-0-87131400-1297690709_thumb.j 31 lei - din care 10 lei transportul

manopera(la reprezentanta) pt schimbul de ulei si a filtrului de ulei post-30503-0-24759700-1297691717_thumb.j 43,40 lei

filtru de aer MANN C 14 130 post-30503-0-40601800-1297690966_thumb.j 60 lei - din care 10 lei transportul

filtru de polen MANN cu carbon activ CUK 2939 post-30503-0-90745700-1297690959_thumb.j 44 lei - din care 10 lei transportul

manopera pt schimbul filtrului de aer post-30503-0-07015800-1297690953_thumb.j si a celui de polen post-30503-0-37500200-1297690944_thumb.j 0 lei (multumim vwforum ) :D

total 408,4 lei :Driver:

:offtopic: am aflat si ca placutele de pe fata nu mai au viata lunga...la nici 50 mii?inseamna ca le-am cam solicitat :icon_redface:

Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

De unde ai luat piesele pt ca din cate vad ai dat in total 46 RON pe transport. Esti sigur ca daca le luai pe toate dintr-un loc nu ieseai mai ieftin? De obicei magazinele online la o asemenea comanda ofera macar transportul gratuit

Modificat de Clodius
Link către comentariu

uleiul de aici si a fost 16 lei transportu,nu mi s-a parut mult.filtrele de aici si m-a costat 30 lei transportul,care mi s-a parut cam mult.

Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revizie 45000km, facuta acum 2 zile la service-ul lor autorizat.

Schimbate toate filtrele,ulei(desigur)+un bec ars in spate (10lei), totalul fiind de 623 Lei.

Link către comentariu

• 1 month later...

Revizia de 2 ani la Compexit Cluj:

Service schimb ulei: 58.9RON

Control vizual (placute frana, planetare , articulatii susepensii etc.): 35.34RON

Filtru de motorina demontat si montat: 35.34RON

Filtru de aer demontat si montat: 35.34RON

Filtru de polen demontat si montat: 35.34RON

Filtru ulei: 44.21RON

Filtru aer: 91.51

Filtru polen carbune activ: 87.38RON

Filtru motorina: 160.44RON

Ulei Aral 431: 187.75RON

Total: 771.55RON

Nemultumit per total.

Am observat ca in cutia filtrului de motorina era garnitura noua deci implicit cea veche nu a fost schimbata.

Intrebare: oare ar trebui sa ma duc inapoi sa o schimbe sau sa las asa si sa ma duc doar in cazul in care observ ca nu etanseaza bine?

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

Salut. Garnitura de la capac nu ti-a schimbat-o pentru ca mecanicul a cosiderat ca mai merge cea veche si nu trebuie inlocuita. Stai linistit. Bafta!

Link către comentariu

@barcea_mare

Vad ca nu zici nimic de filtru de combustibil. In cazul asta, cam mult revizia, chiar daca ai luat un ulei mai scump. Eu schimb uleiul la cei de la care il cumpar, este gratis manopera.

@Vlad82

Nu ai precizat despre ce masina e vorba(tind sa cred ca nu cea din semnatura :) ). Oricum este undeva cu 50% mai mult decat la colegul barcea_mare :icon_thumright:

Link către comentariu

nu am mai zis nimic de filtrul de combustibil,pt ca pe acela l-am schimbat la 30000 km.

Link către comentariu

salut,

intrebare preturi.la 15.000 km am facut revizia la skoda cta.m-a costat 340 ron cu uleiul si filtrul de la ei.

acum am fost la porsche aviatiei.am uleiul meu,filtrele mele...mi-au spus ca-mi iau pe manopera 300 ron.

e normal?!!!

pe filtre si ulei am dat 400 ron-mobil1 - 0 w 50, filtre mann

Link către comentariu

poti incerca si la Brady din Valea Oltului 199, tot timpul au avut preturi mai accepabile

Link către comentariu

Am facut revizia de un an (11808 km) vinerea trecuta la Compexit Cluj. Au schimbat filtrul ulei, uleiul si filtru de polen (cel de aer l-au suflat doar si a fost ok).

Uleiul este Aral HighTronic 5W-40, 3.6 litri

Pretul a fost 372 lei.

Link către comentariu

L-au suflat????????????????? Ca la mecanicii de cartier din spatele blocurilor pe daciile de 20 ani. Cu suflatul se maresc porii filtrului si nu o sa mai fie la fel de efectiv la filtrarea anumitor particule de praf care pot fi si aproape microscopice...Hmmm ma mira acestia de la Compexit, le-am crezut mai profesionisti cumva....

In rest ai facut la 11800 km revizia ca ti-a trecut perioada de un an, sau ai zis mai bine mergi un pic mai repede si nu astepti cei 15 000km? Sunt intr-o dilema sa astept pana la 15 000 km sau sa merg deja la revizie? Momentan am 12 800 km pe masina

Numai bine, Andrei

Link către comentariu

@Andrei 1980

Si eu i-am crezut mai profi dar m-am inselat amarnic. Exact asa se lucreaza ca la mecanicii din cartier din spatele blocurilor. Vezi ce am patit mai sus cu garnitura de la filtrul de motorina si tine cont ca am stat langa masina tot timpul.

Am avut noroc ca am avut ceva probleme cu un soarece pe la motor si am insistat sa spele motorul inainte ca altfel ei vroiau sa schimbe filtrele si apoi sa il spele. Iti dai seama cat praf era in jurul filtrului de motorina. Nu mai zic ce carpe murdare folosea "mecanicul" si cu care stergea uleiul si praful cu aia stergea si carcasa de la filtrul de motorina pana i-am atras atentia.

Nu are rost sa mai spun ce preturi nesimtite au. Uleiul care l-am cumparat de la ei era cu aprox. 50 de lei mai ieftin la un magazin de bricolaj dis-a-vis de ei (aceeasi marca, acelasi ambalaj, acelasi importator) si ce calitate slaba au la filtrele care ei le numesc "originale". Filtrele care au fost pe masina din fabrica erau toate Mann(Made in Germany) cu exceptia filtrului de motorina care era UFI. Ce pun ei sunt vai de mama lor (de ex.: filtru de aer este Filtron facut in Polonia iar celelalate filtre sunt facute prin Franta sau Bosnia-Hertegovina). Nu zic ca nu corespund standardelor VAG dar nu le poti compara cu Mann iar preturile sunt mult prea exagerate.

Pentru mine a fost ultima revizie facuta in service-ul lor cu siguranta. Pana si ITP-ul care imi expira peste cateva zile il voi face in alta parte la un pret mult mai corect decat au ei.

Link către comentariu

la prima revizie, cea de 15.000 se schimba doar uleiul+filtrul de ulei ?! am tot citit prin carte si nu m-am lamurit. s-ar intampla ceva daca cer sa se schimbe toate filtrele ? sau sa tin filtrele de fabrica pentru ca sunt mai calitative fata de ce pun ei , asa cum a patit septimiu !

aveti idee cati litri de ulti intra in 1.8 TSI ?

Link către comentariu

Date tehnice SKODA; SUPERB (3T4); 1.8 TSI 4x4

Materiale consumabile

Examinare

Link către comentariu

sunt cazuri cand au iesit de la reprezentanta masini cu actele facute si facturate de schimb total de filtre si in realitate doar schimb de ulei se facuse

stiu, ... cunosc cazuri, aici in bacau la mine.

multumesc de sfaturi si informatii.

Link către comentariu

Septimiu..jur cu mana pe inima ca dupa ce am postat sfaturi colegului cu superbul,ti-am citit postul.Deci trag concluzia ca e chestie generala cu filtronul.Eu am avut un client si cand a venit cu filtrul filtron cumparat de la avia pantelimon...ma pus sa-i comand filtru man sau mahle cu specificatia ca el nu pune filtron pe masina lui octavia 2010..prima revizie si filtrul de are cumparat de el de la avia.MAI FRATILOR DACA ATI STII VOI CE MASCARI MI-AM LUAT DE LA NISTE COLEGI DE FORUM CU OCTAVIA..CARE SPUNEAU CA EI NUMAI LA REPREZENTANTA SE DUC INDIFERENT DE IMPREJURARI SI CA EU SUNT GENUL DE OM CARE ARE INCREDERE IN MECANICI DE SPATELE BLOCULUI :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!