Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Revizie mare 90.000 km + ITP la ei + schimb lichid de frana = 689 RON;

Mi-a iesit la tester defect un contact electric situat in cutia asta de la volan (habar nu am cum se numeste);

Costul lui este de 150 RON + 50 RON manopera.

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revizie 30kkm la AViaMotors 750 lei, a fost schimbat si filtrul de motorina cu toate ca nu era nevoie, nu era trecut in palnul de service, Asta a fost scump 160 lei plus schimbarea lui.

Link către comentariu

facut revizie la octvia parintilor....revizie de 3 ani (masina are doar 36500 km)

pret materiale:Rips Ploiesti.....filtru ulei , motorina , aer, polen + ulei castrol turbo edge 5w40 = 294.16 lei cu TVA

pret manopera Iatsa Campina : 100.19 lei cu TVA;

Modificat de 81UAC
Link către comentariu

370 revizie completa totul man si ulei motul...Am demontat cutia filtrului si am curatat-o ca era teroare ce era acolo , nu stiu cum mergea masina , firar petromu sa le fie ca de un an alimentez din acelasi loc cu 2 sau 3 exceptii in concediu, mal e putin spus ce a fost in el...

Link către comentariu

Celelate filtre le-am schimbat la 60 k; :Driver:

Acum la 90 k este, ceea ce ei numesc, revizie mare: filtru de carburant, filtru de polen (pe asta nu ii las sa il schimbe...il schimb eu, deoarece ei imi pun d`ala fara carbon activ), filtru aer + ulei si filtru ulei;

Apoi mai fac nu stiu ce verificari, testari...bla..bla..

Luna asta, m-am programat sa schimb/verific/completez instalatia de climatizare; stiu ca la aprox 2 ani trebuie verificata.

Si pana in aug 2010, trebuie sa fca ITP, ocazie cu care imi inlocuiesc lichidul de frana..cica ar intra in pretul ITP-ului.

Anyway, o sa continui sa fac reviziile la ei, deoarece sunt ieftini...si am si carte service stampilata!

Cumva antigelul se schimba tot la 2 ani...sau are intervalul de schimb mai indelungat??

Eu tot timpul am facut revizia mare. La 90K se mai face ceva extra? Stiu ca la reviziile multiplu de 30 k se schimba lichidul de frana (doar daca este necesar). Exista interval de schimb si pentru lichidul de racire sau se completeaza?

Link către comentariu

La reviziile mari se schimba filtru aer, polen, motorina, ulei si schimb de ulei.

Pe langa asta, se mai verifica pe tester ca totul sa fie functional pe masina.

Lichidul de frana si verificarea instalatiei de freon se face la fiecare 2 ani....cel putin asa stiu ca se face! :)

Link către comentariu

Ce-i cu aditivul ala de ulei de pe factura?! Ai cerut tu, sau ti l-au bagat ei?

Link către comentariu

Am schimbat si eu ieri distributia, la reprezentanta Skoda. Masina avea 120 121 km si pretul a fost de 23 de mil, care a inclus schimbul distributiei plus revizia mare. La distributie s-a schimbat: cureaua de distributie, cele doua role, pompa de apa, cureaua de acesorii, intizatorul de la cureaua de acesorii si fulia de la alternator. Oricum ce e incredibil e ca inca nu trebuie schimbate placutele de frana, care sunt cele cu are a venit masina din fabrica, cei de la service au zis ca cele de pe spate (am discuri de 260 de mm pe spate desi majoritatea 1.9 TDI-urilor au 255 mm) mai tin sigur pana la 135 000 km dar despre cele de pe fata au zis ca trebuie schimbate mai repede. Discurile de frana arata foarte bine asa ca o sa astept sa se aprinda martorul din bord pana le scimb, pe cele de pe fata. Acum o sa stau linisit pana la 240 000 km ...

Link către comentariu

Inspectie service (2 ani)

Catrus filtru aer inlocuit

filtru motorina inlocuit

service lichid de frana

testare frane

reglaj far x2

montat ticket parcare

lumina numar demontat, inlocuit si montat

geometrie

ulei mobil esp 4L

ulei mobil esp 1L - in portbagaj

filtru aer

filtru ulei

filtru motorina

lichid frana

+

itp

=1072 RON la ElcarGid.

Link către comentariu

Am dus-o la Mobel azi... am schimbat tot mai puțin filtrul de aer care mi-au zis că nu e necesar, mai ține. Filtru polen cu carbon, motorină, ulei, și Castrol 5l, mi-au zis

Link către comentariu

Ti-l schimbi singur pe cel de aer. Pentru 50-60 lei nu merita sa-l mai lasi 15k km.

Daca ai nevoie de vreun sfat, gasesti numarul meu la profil. La intalniri eu nu prea am mai ajuns, din lipsa de timp.

P.S. OT: Mie imi pare rau ca am facut mai mult de prima revizie la mobel. Prima data mi-au pus filtru de polen fara carbune activ, ca-i mai ieftin dom-le.

Link către comentariu

Gata, am luat-o... 660 lei fără filtru de aer; filtru polen cu cărbune, motorina, (de filtru de ulei n-au zis nimic, dar banuiesc că l-au schimbat că apare ceva de 48 de lei pe factură) 5 l Castrol Edge și ce-au mai verificat ei p-acolo. O să-l schimb eu pe parcurs. Mi-au "gresat" ușile, dom-le, ca să nu plec nemulțumit de la ei. E prima dată c

Modificat de Ripper_Sko
Link către comentariu

Daca se abureste o idee geamul dupa o ploaie sau de la racirea temperaturii externe, trebuie schimbat...

Link către comentariu

Păi știu, ăla evident că l-am schimbat. Cel de aer am spus că l-am mai lăsat. D-asta l-am

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Am 107 000 km, trebuie sa fac revizia de 105 000 (am intarziat cate 1 000 de km din motive de timp, dupa garantie). Ca intotdeauna, eu fac doar revizii "mari". Intrebarea mea este urmatoarea: sa fac si schimbarea de distributie acum, sau sa mai astept pana la 120 000, eventual 122 k cand fac urmatoare revizie?

Am intrebat la Mobel cam care ar fi costul (revizie si distributie) si au zis spre 3 000 ron

Link către comentariu

Teoretic te poti duce pana in 120 TKm, practic ptr confortul tau psihic daca ai bani fa-o acum, si vezi ca e de evitat reprezentanta la scorul ala, se poate si mai bine si mai ieftin...:icon_thumright:

Link către comentariu

Oriunde as face-o, vreau sa fie o reprezentanta Skoda. Am vazut destule service-uri la colt si cat de priceputi sunt. Mai adaug si ca masin are 4 ani si 3 luni , teoretic cureaua aia tine 5 ani.

Link către comentariu

Mai ieftin la Brady...

Am facut revizia la 105.000km si am decis sa schimb si distributia mai devreme (masina are cip tuning de la 30.000km si m-am gandit sa nu schimb chiar la limita). Total factura la BradyTrade ~1350 RON din care vreo 600RON revizie (4 filtre, 4L ulei castrol, manopera) si vreo 750RON (kit distributie si manopera - fara pompa de apa care mi s-a spus ca e ok).

Anul trecut cand am intrebat de distributie mi s-a spus 1200-1300RON (kit distributie + manopera) si pompa de apa vreo 250RON. Cand am trebat de diferente mi s-a spus ca anul acesta (2010) ofera producatorul Skoda si importatorul Porsche Romania un discount cumulat la piese cu exceptia consumabilelor. De exemplu amortizoarele pe fata erau acum la jumatate de pret fata de anul trecut. Montare cruise control anul trecut era 800Ron cu manopera anul acesta este 500Ron cu manopera.

Deja am programat in decembrie imi iau stergatoare OEM la jumatate de pret si imi montez si Cruise control.

Link către comentariu

Doar 500 RON cruise control cu manopera cu tot?? Pana acum mi s-a parut inutil, dupa un concediu facut pe afara si mers continuu pe autostrada, recunosc, e o optiune utila.

Referitor la piese: sunt de producator sau OEM? Pentru ca si de aici se obtine o diferenta de pret. Cei de la Mobel se lauda ca ei folosesc doar piese originale (OEM) pe cand alti dealeri nu...

Link către comentariu

Referitor la piese: sunt de producator sau OEM? Pentru ca si de aici se obtine o diferenta de pret. Cei de la Mobel se lauda ca ei folosesc doar piese originale (OEM) pe cand alti dealeri nu...

Din moment ce fabrica face discount banuiesc ca e vorba de piese OEM. Oricum de fiecare data cand am facut ceva la Brady au folosit doar piese OEM.

Link către comentariu

@rempha: ai facut revizia si distributia cu piese OEM la banii aia?

Link către comentariu

...am scris mai sus ca am facut revizia si distributia cu piese OEM la 1350Ron beneficiind de un discount (fabrica+importator) care este valabil pana la sfarsitul anului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!