Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Am intrebat pentru ca stiam ca in manualul de service nu se specifica schibarea lichidului de racire, dar daca zici ca e o nota de service atunci e altceva, nici de faza cu schimbarea uleiului din cutia de viteze nu am auzit (sper ca te referi la o cutie manuala de viteze)...

Modificat de adrian001
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, de manuale 5 si 6 e vorba , ptr ca la DSG chiar e trecut la mentenanta schimbarea uleiului precum si la Haldex...

Daca citesti notele de service te apuca rasul-plansul , e mentionata si verificarea pe sezon a presiunii in anvelope (care nu e chiar un lucru rau pana la urma)... :) :salut:

Link către comentariu

Eu cred ca depinde de fiecare daca doreste sa tina cont de recomandarile din notele de service. Eu unul tin cont de o parte dintre ele si cred ca unele sunt chiar de bun simt. Cred ca astfel trecem de la "eu imi repar singur masina" la "eu imi duc masina la service". Eu cred ca reviziile trebuie facute de cei care sa pricep, ca asa romanul se pricepe la toate. Eu prefer sa fac reviziile in service autorizat, desi si eu stiu sa desfac un surub si sa schimb un filtru.

Link către comentariu

@bbv1976 - bine punctat! :huh:

De aceasi parare sunt si eu.

Apoi, sunt ieftini...eu i-am intrebat, din curiozitate, daca au cumva vreo marja de profit la 272 RON cat a costat revizia...

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Apoi, sunt ieftini...eu i-am intrebat, din curiozitate, daca au cumva vreo marja de profit la 272 RON cat a costat revizia...

In conditiile in care pretul de retail al uleiului este undeva pe la 150 RON, tu ce zici?

Una peste alta, incep si la noi sa fie preturi relativ decente la revizii

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut, si-a facut careva revizia la OII in Germania?

Sunt curios care ar fi preturile, o sa ma un drum pe acolo si daca merita as vrea sa fac la ei revizia

Banuiesc ca merita la calitate dar daca si pretul e de 3 ori mai mare renunt:)

Am dat si niste mail-urile la cateva service-urile autorizate Skoda din Munchen, inca astept raspuns, va anunt ce mi-au zis, daca e ceva interesant

Link către comentariu

Preturile sunt identice in general, poate putin mai scumpe, deci nu prea merita bataia de cap.

Ideea de baza este: si ei au "mecanicii" lor, nu sunt profesori universitari care lucreaza la service.

Link către comentariu

Bataie de cap nu e, mai ales daca preturile sunt la fel, drumul oricum il fac ca plec in concediu acolo, macar sa vad cum se "lucreaza" pe afara:)

Link către comentariu

E ok in cazul asta, dar am vazut cum lucreaza cei de la service Audi si am ramas trist.

Link către comentariu

Salut,

Exista vreun forumist care si-a facut revizia la Augsburg Militari sau la Norauto Militari ? Vreau sa imi fac revizia de 3 ani ( 34500 km) la OII 1.9 TDI si mi-au trimis o oferta de 460 RON cu urmatoarele : Ce stiti de filtrele BOSCH? cum sunt fata de MAHN ? Multumesc,

Cant. Articol Termen Pr.unitar Pret Total

----------------------------------------------------------------------------------

1 Buc. Filtru ulei 24,86 24,86

-BOSCH producator Premium

Producator, STOC Supermarket Militari

1 Buc. Filtru aer 50,60 50,60

1 Buc. Filtru polen cu carbon activ 48,40 48,40

producator BOSCH

Producator, STOC Supermarket Militar

1 Buc. Filtru motorina 83,16 83,16

1 Buc. Castrol EDGE 5W40 Turbo Diesel 5L 165,44 165,44

norma VW 50501

1 Buc. Inspectie sumara 89,00 89,00

-verificare vizuala articulatii

-verificare vizuala rulare

-schimb ulei si filtru ulei

-schimb filtru aer

-schimb filtru combustibil

-schimb filtru polen

Link către comentariu

Bosch este o firma buna, dar la consumabile auto eu as merge pe Mann.

Pretul mi se pare Ok si la consumabile si la manopera.

Eu imi fac schimburile singur si manopera se intoarce la mine in buzunar.

Link către comentariu

albertinobuz

Ultimele preturi pe care le-am gasit la magazinul de unde ma aprovizionez de mai bine de 1 an:

Filtre MANN

- ulei 719x 21 ron

- aer C35154 40 ron

- habitaclu CUK2939 34 ron

-motorina PU825x 60ron.

Total aprox 170ron.

Ulei 5w30 507.00 4 litri 170ron.

Total 340ron.

Manopera ZERO.:blink:

Link către comentariu

@albertino: preturile sunt foarte bune, in special la cel de combustibil. Cred ca eu am dat circa 70-80 lei pe el (tot 825x).

Link către comentariu

Salut,

Revin cu preturi de consumabile si de manopera la NORAUTO Militari pt revizie 3 ani O II 1.9 TDI (34.500 km):

Filtru ulei Mann HU 719/7x - 27,6 lei

Filtru Combustibil MaNN PU936/1x 86.1 lei

Filtru Habitaclu carbon activ Mann Cuk 2939 43.2 lei

Filtru aer mann C35157 64.1 lei

Ulei Castrol Magnatec Diesel B4 5W40 4 L 143.0 lei

Inlocuire F ulei 25,0 lei

Inlocuire F Aer 25,0 lei

Inlocuire F habitaclu 30,0 lei

schimb ulei 30,0 lei

Total 499.00 lei

In acest pret intra si inspectia vizuala , setarea intervalului de service.

Multumesc,

Cum vi se pare pretul ?

Link către comentariu

Este un pret ok, puteai sa economisesti 50 Ron de la manopera pentru inlocuirea filtrelor de aer si polen, le schimbai personal :blah_:

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Am intrebat si la coduri piese dar nu am primit vreun raspuns, trebuie sa fac revizia de 45.000 si vreau sa-mi iau eu filtre si ulei, am vazut ca la filtrul de ulei sunt 2 tipuri, de 3 si de 4 bari, aveti idee de care-mi trebuie pentru motor 1.6 MPi 2008?

De asemenea daca puteti sa-mi explicati cum schimb filtrul de aer( nu de habitaclu) ca sa mai scutesc si de acolo

Numai bine!

Link către comentariu

@TENT - Nu cred ca e diferit fata de masina mea. Desfaci cele 8 suruburi cu o surubelnita in cruce +, ridici capacul si scoti filtru.

post-50535-1273484027_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai greu e cu filtrele de ulei/combustibil... dar daca ai ceva timp liber si un pic de rabdare le schimbi... :icon_thumright: schimbi si uleiul odata cu astea.

Link către comentariu

ok, si un filtru de ulei ce recomandati, MANN sau UFI? Uleiul o sa fie Castrol SLX PRofessional iar motorul 1.6 MPI, plus ca nu inteleg ce vad pe site-uri 3BAR sau 4BAR

BAR e de la presiune(bari)? Inca nu m-am uitat pe filtrul original care e acum pe masina, nici nu stiu pe unde e sincer

Link către comentariu

@TENT - Nu cred ca e diferit fata de masina mea. Desfaci cele 8 suruburi cu o surubelnita in cruce +, ridici capacul si scoti filtru.

La cea pe benzina sunt doar vreo 4 suruburi...nu mai are prelungirea aceea cater sofer capacul filtrului

Mai este inca 1 surub care tine filtrul. INSA operatia este intuitiva.

Eu merg pe filtre MANN. cat despre presiune?! nu stiu ce sa-ti recomand...cere si tu la magazin dupa codul masinii. Daca e un magazin mai de doamne ajuta ar trebui sa fie ok.

Modificat de nervoss
Link către comentariu

Ce greseala am facut mai sus, acum am vazut, imi cer scuze, este vorba de filtrul de combustibil la care difera presiunea 3 sau 4 bari si nu stiu pe care sa-l aleg, asa apare pe Autokarma pentru masina mea, mi-am facut fisa la ei

- PRODUCATOR UFI ( 4 BAR )

- PRODUCATOR UFI ( 3 BAR )

- PRODUCATOR MANN ( 4 BAR )

- PRODUCATOR MANN ( 3 BAR )

Astea sunt cu regulator de presiune inclus, e specificat ca dupa 10.2005 > asa vin, cele pana in 9.2005 nu au regulator de presiune incorporat

So...wich one?

Apropo ce stiti de producatorul Hengst?...apare cu vreo 30% mai scump ca MANN, ma gandesc ca or fi mai buni....?!

Modificat de TENT
Link către comentariu

Eu am comandat

4 litri de ulei Aral, filtre MANN (toate

Link către comentariu

Revizia de 80.000 km Avia Pantelimon

-set complet filtre;

-ulei Mobil 1;

-Discuri frana fata-spate;

-placute frana fata-spate;

-diverse;

Cost 2411 ron cu card Platinum.

Link către comentariu

Salut,

Am facut azi revizia de 3 ani (35000 km) la NorAuto Militari. Am schimbat toate filtrele mahn ( aer si ulei) si Alco ( motorina si polen -carbon activ),4 Litri ulei Castrol Magnatec 5W40 -norma 505.01 + inspectie vizuala + setarea intervalului de service.Tipul de la service mi-a spus ca ar trebui inlocuite placutele de frana.Am fost mirat pentru ca masina are 35000 km.

Am platit 485 RON. A durat cam 1.5 ore cu tot cu facturare etc. Am fost multumit de servicii , tipul care s-a ocupat de masina i-a pus husa de plastic pe volan si pe scaun, a lucrat curat cu manusi ( pe bune).. era singurul de acolo care a facut asta. Nu a vrut sa ia nici o atentie . Singurul lucru care nu mi-a placut e ca nu au avut toate filtrele mahn desi eu le spusesem ca vreau mahn cind mi-am facut rezervarea. Daca va veti duce la ei sa ii intrebati cind faceti programarea si rezervarea pieselor.

O zi buna in continuare.

Link către comentariu

albertinobuz

@XPERT da sunt foarte bune. Am vazut ca majoritatea merge pe 80RON la motorina. Si nu vad diferenta. Mai ales ca eu le schimb ca pe sosete(filtrele). :P

Colegii cu Tutoriale au facut o treaba excelenta si tin sa le aduc multumiri. :D

Offtopic

@DANIEL 26: Cred ca ai vrut sa zici MANN..mai sunt si MAHLE, dar cred ca MANN e pana la urma. Nici ALCO nu sunt de aruncat, dar nu sunt MANN. Ai avut un pret bun per total.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!