Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

@pro_niger - multumesc de pont, o sa ii sun sa cer explicatii.

@bubu - filtrul de ulei este luat de la reprezentanta de aceea este mai scump, desi in lista de preturi trimisa de pustiul de la Avia, acesta era 25 Ron, dar se pare ca preturile se schimba dupa cum bate vantul. Filtrul de polen, mai ieftin de atat nu am gasit, poate dau o fuga data viitoare si cumpar din Sibiu :251: oricum nu e mare diferenta, dar pentru faptul ca m-au taxat de doua ori pentru niste operatiuni ce intrau in inspectia de service, nu-i las, insa trebuie sa aflu daca este asa sau nu.

Stima.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vrei sa-ti dau un nr. de la reprezentanta din Galati sa suni sa intrebi si pe ei?

Eu am facut acolo revizia la fel ca tine si singura manopera a fost inspectia de service. Iar pe mine nu m-au taxat niciodata pentru materiale mici .. spray frana si alte alea chiar daca a fost nevoie de ele .. banuiesc ca cei din bucuresti is mai zelosi.

Toate bune!

Link către comentariu

Ok, da-mi te rog numarul de telefon, sa intreb si acolo. Oricum luni ii sun sa intreb, daca este inainte sun la cei din Galati, poate au sistem de taxare diferit.

Multumesc.

Stima.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

• 2 weeks later...

M-am programat la inspectia de service la 2 ani la AUTEC TG JIU. M-au anutat ca ma costa vreo 650 lei. E mult? E putin?. La ce ar trebuii sa ma astept de la ei? Adica ce trebuie sa-mi faca la masina? De unde stiu sigur ca schimba cu adevarat filtrele?

Mentionez ca masina are deja cu cateva zile 2 ani, deci nu mai am garantie la ei.

Modificat de doarmarius
Link către comentariu

Salut. Autec Tirgu-Jiu e un service foarte serios, asa ca stai linistit. Nu o sa te coste chiar 650, cred ca mai putin. Au filtre originale si ulei de calitate asa ca poti merge cu incredere. Bafta!

Link către comentariu

Tocmai m-am intors de la revzia de 1 an facuta la Compexit Service Cluj.

Pret total: 496.15RON

Inspectie service: 124.36 RON

Materiale mici: 9.33 RON

Filtru ulei: 39.6 RON

Filtru aer: 80.46 RON

Filtru polen: 62.23 RON

Ulei Aral Tronic 431,4l, 5W40, 505 01 (vroiam altceva dar era singurul cu vascozitate 5W40): 180.18 RON (Made in Germany dar pe eticheta scria si in RO)

Toate filtrele le-am pus originale. M-am uitat pe filtrele cu care a venit masina (aer si polen) si am avut surpriza sa constat ca pe cartus scria Mann Filter. Pe astea noi nu am apucat sa le vad dar acuma m-am convins ca trebuie schimbate si mai des si in consecinta o sa le schimb o data la 6 luni. Nu mi-a venit sa cred cat de imbaxit era filtrul de polen.

Singura nemultumire este ca nu sunt convins ca mi-au pus filtru de polen cu carbune activ pentru ca pe cutie apare exact acelasi cod ca si pe filtrul inlocuit si care sunt sigur ca nu era cu carbune activ. Stiti unde se pot vedea aceste coduri?

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se apropie revizia de 45.000km si avand in vedere ca la Mobel masina mea nu mai intra vrea sa fac revizia la Bucuresti.Ce dealer imi recomandati?Eu ma gandeam la Porsche Aviatiei. Multumesc anticipat si Paste Fericit!

Link către comentariu

este destul de scump..poti incerca Brady(valea oltului)

Link către comentariu

Ma apropii de revizia de 45 de mii.ce costuri implica asta si ce se schimba. stie cineva?

Si care ar fi cel mai ieftin dealer (Bucuresti)

Link către comentariu

Rares (tizule :D ), din ce vad, nu mai ai garantie, asa ca nu mai merge la dealer...

Filtrul de aer, habitaclu le poti schimba singur; pe langa asta, cumperi ulei si filtru ulei si poti merge la orice atelier care schimba ulei, iar pentru bucse si alte verificari chiar la orice atelier poti sa le verifici, e oarecum universal. E bine sa ii faci o diagnoza vag com inainte, sa vezi daca si dpdv electric/electronic e ok, si gata.

Costuri - ulei si filtre max. 300 lei

Link către comentariu

bine bine, dar la revizia care implica schimbarea distributiei nu e mai bine la service skoda ?

Link către comentariu

De ce crezi ca ar fi mai bine la dealer? Ca sa platesti un pret exorbitant pentru o lucrare facuta de foarte multe ori de mantuiala de niste oameni care nu au ce cauta intr-un service de reprezentanta?

Mai bine te duci intr-un atelier de care e lumea multumita. Scapi si mai ieftin si esti sigur ca ce s-a facut la masina s-a facut bine.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

pai tocmai d'asta am intrebat.

Link către comentariu

bine bine, dar la revizia care implica schimbarea distributiei nu e mai bine la service skoda ?
De ce crezi ca ar fi mai bine la dealer? Ca sa platesti un pret exorbitant pentru o lucrare facuta de foarte multe ori de mantuiala de niste oameni care nu au ce cauta intr-un service de reprezentanta?

Mai bine te duci intr-un atelier de care e lumea multumita. Scapi si mai ieftin si esti sigur ca ce s-a facut la masina s-a facut bine.

Nu stiu ce sa zic..insa m-am interesat de distributie si la Autec e 1400 cu tot cu manopera;

La un service oarecare, cost 900 cu tot cu manopera;

Personal as da 500 RON in plus, deoarece aia de la reprezentanta iti ofera si garantie la montaj pe cand mecanicul..NU;

Si nu as vrea sa fiu pus in situatia in care poate service-ul ala ar gresi montarea distributiei.

Acum..este alegerea fiecaruia ce face cu propria masina! :P

Saptamana viitoare sunt si eu cu ea la revizia de 75.000..revizie mica, de altfel! :blah_:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

daca e service cu acte, sunt obligati sa dea garantie la piese (pers fizica0 intre 12-24 luni, si 6 luni manopera. daca nu ai ce face cu 500 de lei, ii primesc eu :rolleyes:

Link către comentariu

@RRS - ;)

revizie de 75 K, Autec Craiova - 273 RON: ulei + filtru + manopera + ceva verificari "ochio`metrice"

Per ansamblu..multumit!

Link către comentariu

Si filtrele celelalte nu le-ai schimbat?

Link către comentariu

Celelate filtre le-am schimbat la 60 k; :D

Acum la 90 k este, ceea ce ei numesc, revizie mare: filtru de carburant, filtru de polen (pe asta nu ii las sa il schimbe...il schimb eu, deoarece ei imi pun d`ala fara carbon activ), filtru aer + ulei si filtru ulei;

Apoi mai fac nu stiu ce verificari, testari...bla..bla..

Luna asta, m-am programat sa schimb/verific/completez instalatia de climatizare; stiu ca la aprox 2 ani trebuie verificata.

Si pana in aug 2010, trebuie sa fca ITP, ocazie cu care imi inlocuiesc lichidul de frana..cica ar intra in pretul ITP-ului.

Anyway, o sa continui sa fac reviziile la ei, deoarece sunt ieftini...si am si carte service stampilata!

Cumva antigelul se schimba tot la 2 ani...sau are intervalul de schimb mai indelungat??

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Antigelul la 4 ani...

Modificat de radioman
Link către comentariu

se schimba sau se completeaza, eu stiam ca doar se completeaza. bine de stiut.

Link către comentariu

Asta e noua cu lichidul de racire. De cand se schimba lichidul de racire la 4 ani ?

Link către comentariu

Eu timp de 4 ani am tot completat ca mereu sa am -40 grade, cand l-am schimbat de tot s-a simtit imediat, adica motorul s-a incalzit mai repede, se poate sa fi fost doar o senzatie, dar pentru mine a fost mai bine.

Link către comentariu

Revizie 34500km Porsche Aviatiei:

Ulei

Filtru ulei

Filtru motorina

Filtru aer

Filtru polen

Schimbat lichid frana

800 RON

Link către comentariu

Asta e noua cu lichidul de racire. De cand se schimba lichidul de racire la 4 ani ?

@adrian001: Este doar o recomandare/nota de service cam cum este si cea cu schimbatul uleiului la c.v(pe care eu personal am aplicat-o la cutie cu bune rezultate)..

Skoda se pare ca a folosit 3 furnizori de aditivi ptr binecunoscutul lichid roz de racire G12 si anume ARTECO cu al sau Halvoline XLC+B (VL 02) ,BASF AG cu Glysantin G 30-81, si HENKEL HARTOL GmbH cu Frostox SF D12 PLUS , lichid care bine se stie ca are pe langa calitati de racire si cea de lubrefiere a unor subansambluri/repere in miscare dar si anticorosive, proprietati care se diminueaza in timp... :scratch:

Nici eu nu cred ca e neaparat nevoie sa fie schimbat ,ci mai degraba tind sa inclin personal catre controlarea antigelului si completarea bineinteles daca se impune asta... :P

Modificat de radioman
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!