Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

G 052 512 A2 - ulei pentru cutiile in 5 trepte care caraie! :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revizie de 15000, am schimbat toate filtrele mai putin cel de combustibil, uleiul, am luat 1l de ulei in plus si 1,5 l de antigel g12 plus plus. Pret 650 lei la Avia.

Link către comentariu

Foarte bun pretul. Eu la Brady am platit 700 sau 750 la revizia de 15.000 doar pentru ulei si filtru de ulei, aer si polen.

La revizia de 30.000 stiu ca mi-au facturat 50 lei numai pt schimbarea filtrului de motorina. Stiu ca nu trebuia schimbat atunci :blink:

Link către comentariu

Am rectificat, nu am schimbat filtrul de motorina.

Link către comentariu

50 lei ptr schimbarea filtrului de motorina :icon_thumright: , MINUNAT...traim in Romania!!!!

Link către comentariu

Salut!

tocmai ce am facut sambata revizia de 45000 (44600 in realitate) si sunt plin de draci ;) Mai intai sa spun ce am schimbat: filtrele de aer, polen fara cel de motorina (a fost schimbat la 30000), uleiul, lichidul de frana (masina face 2 ani in ianuarie si pana in martie-aprilie nu cred ca mai ajung cu ea la o alta revizie), si uleiul plus am cerut eu curatarea instalatie de aer.

Totalul 507 lei (cu uleiul meu).

Acum sa spun si de ce sunt plin de draci: idiotii, ca altfel nu pot sa spun, au pus tot bidonul de 4 litri de ulei si acum trebuie sa mai scot :banghead: (codul motorului e BXE).

Va rog sa ma ajutati si pe mine un biet orfan :) , cu un sfat : unde sa ma duc sa mai scoata din ulei ca simt ca innebunesc. Partea proasta ca am facut revizia la taicameu in oras, in Galati la Ivas si ma jur ca nu mai calc la ei niciodata. Basca dupa curatarea instalatiei persista acelasi miros de "pipi".

Am fost idiot ca nu am verificat uleiul la fata locului si abia ieri la ai mei.

Deci, ma repet, :) cine ma indruma undeva, sa mai scot din ulei sau acum trebuie sa il schimb din nou?

Multumesc de sfaturi, mai precizez ca sunt disperat, astazi trebuie sa rezolv ca deja am mers vreo 300 de km cu uleiul peste limita.

PS: serviciul il am langa piata constitutiei, daca ma directionati prin zona sau ma ajuta cineva, nu raman dator.

PS2: daca eram o cucoana si nu ma uitam la joja in veci si dadeam dracului motorul, nici nu stiam de unde se tragea.

Modificat de mocasini
Link către comentariu

Te duci la farmacie si iei un furtun de perfuzie sau in bricostore si iei de acolo un furtun care sa iti intre pe la joja,o seringa mai mare,de uz veterinar sau daca nu gasesti iei una normala si tragi cu seringa uleiul.

Ai grija sa fie motorul cald ca altfel merge foarte greu,si mie mi-au facut la fel la revizie si asa l-am scos.

Link către comentariu

:)

Am rezolvat conform indicatiilor lui deathwish, multam fain, acum sunt linisitit :D

Link către comentariu

Masina din profil, piese luate de mine, revizie facuta la un service din cartier:

- filtru aer MANN: 45 RON

- filtru polen MANN: 45 RON

- filtru ulei MANN: 25 RON

- 4l ulei Mobil 1 cu indicativul 505.01: 170 RON

- placute fata+spate Lucas TRW: 300 RON

- manopera: 140 RON

TOTAL: 725 RON

E mult, e putin, nu stiu.

Spuneti voi!

Modificat de alecsutzu4u
Link către comentariu

Un calcul sumar.Se putea si mai bine, un mic exemplu:filtru aer MANN: 33 RON, filtru polen MANN: 45 RON (carbon activ, fara e mai ieftin), filtru ulei MANN: 20 RON, uleiul mi se pare scump-eu pe 5 l Castrol am dat 150 RON, la placute cred ca se putea putin mai bine si pretul manopereri in jur de 100 RON era corect.

In concluzie pentru aceste lucrari cred ca s-a platit mai mult cu cel putin 100 RON la acel service particular.Si reversul pentru aceste lucrari cred ca s-a platit de 2-3 ori mai putin decat la un service Skoda- s-a facut o economie de cel putin 800 RON.

Link către comentariu

...si iata-l reaparand... normal ca e diferenta de la motorina la benzina, si stim ca OT e cea mai buna masina...

pretul e foarte corect si la manopera, desi ferodo premier ar fi fost mai ok la placute...

Link către comentariu

Vin si eu cu o intrebare: Saptamana asta o sa fac prima revizie la Skoda (cea din semnatura). Aveti idee cam la cat ajunge? Un pret estimativ, + - 100 RON marja de eroare. E vorba de revizia de 15.000km.

ps: imi cer scuze daca s-a postat pretul unei revizii la o Octavia 2 RS, dar la ora asta imi e putin lene sa iau toate paginile la puricat :icon_thumright:

Va multumesc

edit: Revizia o sa o fac la Porsche Vest 2

Modificat de TEFF
Link către comentariu

sa ai 800 la tine la reprezentanta va fi ok, dar si mai sigur,suna-i si intreaba...

Link către comentariu

sincer mai mult de 600 ron nu ar trebuie sa te coste pe mine ca costat prin primavara undeva la 520 ron fara filtru de polen (care l-am schimbat eu) deci suna si intreaba

Link către comentariu

Salutare

Acum cateva zile am facut prima revizie la masina din semnatura , constul a fost de 403 ron cu TVA inclus . Revizia a fost facuta la ProCar Timisoara

Link către comentariu

poti sa enumeri ce ti-au schimbat si cat a costat fiecare componenta ? Mi se pare foarte ieftin.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Ma apropii si eu cu pasi de revizia de 60.000 si pe langa revizia obisnuita de filtre si bla..bla...am de schimbat si placutele fata/spate.

Constant cum sunt, am sunat la Autec Craiova sa intreb de pretul lor..raspunsul: placute fata 350 RON, placute spate 300 RON. :)

Toate astea fara manopera.... :) ..care este si ea vreo 150 RON

Inteleg ca este pret de service, insa da-o in colo de treaba, ambele (fata/spate) de Lucas fac 300 RON.

Urmarea...o sa intreb si in alte parti...si daca au aceleasi scoruri...mai bine le iau si le schimb eu...ca nu afecteaza cu nimic garantia!

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

pai astea sun preturile la reprezentanta indiferent de oras.

le cumperi de la un magazin de piese auto pretul fiind maxim 300 de de lei placutele fata si spate ,si le montezi intr-un service pt ca nu le poti schimba singur pe cele de pe spate iti trebuie o presa .

Modificat de xxnelu
Te rog sa nu mai dai QUOTE/REPLY la mesajul anterior. Foloseste Add Reply.
Link către comentariu

facut revizia de 15.000 km azi la Skoda + geometrie roti si reglat unghiul de cadere. 1200 RON

Link către comentariu

Foarte mult.

Poti scrie si detaliat ce s-a facut pentru a ajunge la suma asta?

Link către comentariu

maine o sa-ti zic exact, nu am fost personal sa ridic masina de la revizie ca am avut o problema mai serioasa de sanatate. Pe langa schimbul de ulei, filtre, etc etc ce se realizeaza la 15.000km, sunt curios ce au schimbat la roata, cand au reglat unghiul de cadere. Cand am sunat ca sa-mi fac programez revizia le-am spus si de problema asta. Au zis ca e posibil sa fie de la fuzeta, gropi. Dar ca or sa verifice mai exact cand le duc masina

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Pentru un dealer este rezonabil pretul. Tineti cont ca nu este facuta revizia la service unde mergem cu toti dupa ce iese din garantie sau la colt de strada.

Link către comentariu

N-as zice ca e rezonabil... Eu pe revizia de 15.000 am dat 700 sau 750 lei cu schimbare ulei (castrol edge 5w30 507.00), filtru ulei, filtru aer, filtru polen.

Daca e facuta la skoda ora de manopera este ~120 lei. Revizia de 15.000 km daca nu ma insel se normeaza cu 2 ore.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!