Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Asa mi-au recomandat :) Asa nici filtrul de motorina nu trebuia schimbat, ca il mai schimbasem la 14000.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

FOARTE mult! Nu inteleg de ce antigelul... si cel de motorina ar trebui schimbat, chiar daca mai nou ei recomanda la 45-60 000. Sa vezi cum arata la 30 000, si ce mici depuneri sunt... becurile de pozitie chiar erau arse????

Link către comentariu

Acum o ora am venit de la Mobel,foarte amabili,imi schimba toate filtrele+problemele pe care i-am rugat sa le rezolve.Azi cel tarziu la 17:00 ma duc sa o iau.Oricum nu ma asteptam sa se poarte asa frumos..sper sa faca treaba buna :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Mi-am facut si eu progrmare la Avia pentru revizia de 45000 km si am intrebat cat costa la care mi se raspunde sec: aprx 750 RON :)

Eu nu mai inteleg nimic. Data trecuta (la 30000 km cand au schimbat si filtrul de motorina a costat tot 700 ron) mi-au spus ca urmatoarea revizie o sa fie mai ieftina ca schimba doar uleiul si filtrele. M-am uitat in cartea de service si la 45000 km nu trebuie schimbat nici macar filtrul de aer (oricum le-am schimbat deja de 2 ori in 2 ani de pomana deoarece erau curate).

O sa ma duc acolo si inainte sa le dau masina o sa specific ca vreau doar schimb de ulei si filtru ulei, polen. Restul nu ma intereseaza deoarece oricum a iesit din garantie, motivul ptr care ma duc acolo este sa-mi puna stampila in carte.

Link către comentariu

Incerca si la BradyTrade din Valea Oltului (service special pt. masini iesite din garantie), acolo te lasa sa stai langa masina, ai reducere la piese in functie de vechimea masinii si primesti si stampila asa cum vrei tu :-).

Link către comentariu

FOARTE mult! Nu inteleg de ce antigelul... si cel de motorina ar trebui schimbat, chiar daca mai nou ei recomanda la 45-60 000. Sa vezi cum arata la 30 000, si ce mici depuneri sunt... becurile de pozitie chiar erau arse????

Eu nu am vazut sa fie arse.. Sincer mi se pare un pret imens. Mai ales manopera. Anul trecut am schimbat doar filtrele si uleiul si m-a costat 686 de lei. Dar pana la 1059 e cale luuunga, avand in vedere ca a fost in plus doar antigelul si lichidul de frana (becurile de pozitie nu le mai pun ca au costat vreo 7 lei). Am mai vazut pe factura materiale mici - 27 de lei, diagnoza indiv.cit.mem.defect - 42.5, verificare eficacitate franare pe stand - 34 lei. Ma gandesc la cat ajungea daca schimbam si placutele de frana ca aveam in gand.. Cred ca faceam o revizie record :D

Link către comentariu

Incerca si la BradyTrade din Valea Oltului (service special pt. masini iesite din garantie), acolo te lasa sa stai langa masina, ai reducere la piese in functie de vechimea masinii si primesti si stampila asa cum vrei tu :-).

Am sunat acum si am intrebat: costa 427 lei in care intra doar ulei Aral+filtru si test cu Vag COM. Pentru Castrol, mai trebuie platit in plus. Nu intra nici filtrul de polen pe care vreau sa-l schimb din cauza prafului omniprezent.

Cred ca o sa ma duc la Avia unde am reducerea aceea de 10% de membru si o sa ies la 6 milioane si ceva.

Link către comentariu

Mi-am facut si eu progrmare la Avia pentru revizia de 45000 km si am intrebat cat costa la care mi se raspunde sec: aprx 750 RON :(

Eu nu mai inteleg nimic. Data trecuta (la 30000 km cand au schimbat si filtrul de motorina a costat tot 700 ron) mi-au spus ca urmatoarea revizie o sa fie mai ieftina ca schimba doar uleiul si filtrele. M-am uitat in cartea de service si la 45000 km nu trebuie schimbat nici macar filtrul de aer (oricum le-am schimbat deja de 2 ori in 2 ani de pomana deoarece erau curate).

O sa ma duc acolo si inainte sa le dau masina o sa specific ca vreau doar schimb de ulei si filtru ulei, polen. Restul nu ma intereseaza deoarece oricum a iesit din garantie, motivul ptr care ma duc acolo este sa-mi puna stampila in carte.

Pe bune ai facut revizia de 30.000 cu 700 ron la Avia e incredibil de bun pretul. Mie mi-au spus undeva intre 850 si 900 ron (si probabil era mai aproape de a 2-a valoare)! Mie Avia mi-a luat cu tot cu reducerea de super membru (marea teapa aia a lor ca oricum sunt scumpi) vreo 720 ron la revizia de 15 km acum vreo 2 ani si ceva. Deci 750 ron la Avia revizia de 45.000 km e chiar super oferta (chiar daca fac ce fac la revizia de 15.000 si atat) :P

Asta cu Avia poate fi facuta si banc gen radio Erevan :

Care e singurul service Skoda mai scump ca Avia in Romania ?

Doar Porsche Romania :)

Link către comentariu

Revizie 60.000km. Avia Pantelimon - 1250 Ron cu tva. Am schimbat placutele fata. In rest tot ce trebuie la aceasta revizie.

Link către comentariu

Mai tii minte cat au costat din aceasta suma placutele+ manopera?

Link către comentariu

Eu am schimbat filtrul de aer la 15.000 acum trebuie sa fac revizia de 30.000,ar trebui sa schimb iar acest filtru?

Link către comentariu

Eu in locul tau l=as schimba .. la ce praf este in bucuresti ar trebui schimbat din 15 in 15 k .Sal

Link către comentariu

A fost cineva de curand sa zic asa la revizia de 30.000 Avia Pantelimon?? Sunt programat si vroiam sa stiu informativ cam cat costa.

Link către comentariu

Revizia de 30.000km: Toate filtrele schimbate+un capac de la filtrul de aer 812RON.

Link către comentariu

Salut.

Am facut revizia de 45.000 km (la bord 43.700), in Constanta (acolo m-a "prins"). A costat 475 lei. Schimbat ulei, filtu ulei, filtu motorina.

Bafta.

Link către comentariu

Mai tii minte cat au costat din aceasta suma placutele+ manopera?

Mie mi-au cerut pt toate placutele fata+spate 800RON la Mobel Ploiesti :angry:

Link către comentariu

revizie la masina din semnatura 90.000 km , 5 l ulei castol edge 5w40 ; filtre man ( ulei + combustibil + aer + polen ) ; diagnoza mecanica generala ; diagnoza electronica ; manopera ... cost total 640 ron service Motormania Ploiesti . conditiile din service sunt excelente dar manopera cam scumpa ...parerea mea .

diagnoza mecanica - 55,25 ron

diagnoza electronica - 66,30 ron

inlocuit filtru aer - 26 ron

inlocuit filtru combustibil - 39 ron

inlocuit filtru polen - 32,50 ron

Link către comentariu

640 Ron pentru revizia de 90k km mi se pare un pret foarte bun, mai ales daca este reprezentanta skoda, sincer nu am auzit de acest service. Pe mine m-a costat 670 Ron revizia de 15k km si am avut si reducerea de membru Avia.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

imi cer scuze ca nu am mentionat ...nu este un service Skoda dar este bine echipat iar angajatii foarte amabili .

Link către comentariu

Nu si-a mai facut nimeni o revizie de 30.000km la Octavia pe benzina la service AVIA?

Link către comentariu

Revizie de 15000Km (14600Km) ~600 Ron (640 Ron cu 1L suplimentar de ulei cerut de mine), facuta la Elcargid.

S-a schimbat:

Ulei

Filtrul de ulei

Filtru de aer

Filtru habitaclu

Modificat de PsyChoRo
Link către comentariu

Revizia de 60k, facuta ieri la Brady/Valea Oltului (inclusiv schimbarea lichidului de frana, filtru interior cu carbon activ): 710 Ron. Costul aproximativ comunicat telefonic a fost 750, dar a mai scazut pe drum. La AVIA strigarea era la 1100... In plus, am avut posibilitatea sa stau langa masina cele 2 ore cat a bibilit-o mecanicul. Am ramas impresionat (mai ales ca ramasesem cu un gust cam amar dupa ultimele vizite la Brady/Iuliu Maniu).

Link către comentariu

unde ai facut revizia aici nu este reprezentanta din cate stiu eu nuu???

apropo priviti ce preturi sunt la Brady la reprezentanta...oare or fi reale..la masina mea din semnatura spun ei, ca la prima revizie ar fi pretul de 310 ron fara tva deci in jur de 400 ron..oare sa fi scazut preturiile?? ce spuneti...uite linkul ...w.bradytrade.ro/assets/files/Documente/ReviziiSkodaServiceBrady-iul.09.pdf

Modificat de Florin75
Link către comentariu

Brady (Valea Oltului) este service de reprezentanta dar pentru masini iesite din garantie, pentru masinile inca aflate in garantie se recomanda Brady (Iuliu Maniu) sau altele.

Link către comentariu

Am facut revizia de 42500 km la AVIA Pantelimon si a costat dupa cum urmeaza:

service schimb ulei 59,91 lei

pachet completare inspectie schimb ulei 141.37

inlocuit filtru aer 11.78 lei

inlocuit filtru polen 35.34 lei

inlocuit lichid frana 58.91 lei

efectuat stand frane 35.34

materiale mici 27.33 lei

Ulei Castrol SLX 162.78 lei 3 litri (unul il aveam eu)

filtru aer 74.95 lei

filtru praf 57.97 lei

filtru ulei 36.89 lei

lichid frana 2 x 0.5l = 53.04 lei

total 754.61

Mie mi se pare OK la pret avand in vedere ca a schimbat si lichidul de frana.

Filtrul de aer nu vroiam sa-l schimb dar l-a demontat si aveam in el resturi de la o pasare pe care am lovit-o asta iarna de mi-a spart si masca de la radiator :(

Surpriza ca placutele de frana s-au uzat doar 40% in 42500 km -2.5ani

Deci ar trebui sa ma tina peste 80000km cele pe fata si probail 100000 km cele pe spate. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!