Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Revizie la 30.000 de km - inlocuit uleiul si toate filtrele m-au costat 695 de lei la reprezentanta din Piatra Neamt.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Distribuția la 1.9 TDI (Nov. 2004) Se schimbă la 120.000 km?

Ce service BUN știti?

Link către comentariu

Cartea spune 150000 daca e nonPd, dar e bine sa le schimbi mai devreme.

Link către comentariu

da, 120 000...mai am si eu vreo 6000 km :icon_thumright: la Cj am primit pret de 1300 lei 9role, pompa apa incluse).

da, 120 000...mai am si eu vreo 6000 km :offtopic: la Cj am primit pret de 1300 lei 9role, pompa apa incluse).

Link către comentariu

urmeaza revizia de 30.000 km

am vazut ca revizia normala este intre 6 si 8 mil

in afara de ceea ce schimba in mod normal este posibil sa imi zica sa schimb placutele (fata si poate si pe cele de pe spate)... cam cat o sa ma coste in plus schimbarea lor... si daca mai au "viata" inca 5.000 km pot sa merg sa le schimb pe urma in altaparte ?

ma pot astepta din partea lor la texte de genu "daca nu le schimbati la noi pierdeti garantia.. " ??

Link către comentariu

dar cine te pune sa le spui? :)) normal ca le poti schimba in alta parte silor nutrebuie sa le zici nimic.. ca doar nu crezi ca tin minte fiecare masina cand trebuie sa schimbe placutele :rolleyes:

Link către comentariu

pai presupun ca o sa observe si o sa-mi recomande sa le schimb. e ok daca le zic sa nu le schimbe ca le voi schimba eu in alta parte???,.... si mai important...cat ma costa daca le schimb la ei si cat ma costa daca le schimb in alta parte.... placute + manopera... daca e dif de 500.000 nu ma mai stresez si le fac la ei cu ocazia reviziei....

Link către comentariu

Dar de ce sa schimbati placutele la 30.000 km. Mie mi-au zis ca de regula le schimbi pe la 60.000 km. Acum fiecare stie cat de tare le-a muncit. Partea proasta la modelele dupa 2007 incoace ca nu au senzor.... trebuie sa le verifici "ochiometric".

Link către comentariu

M-am interesat la un prieten si cam asa stau lucrurile:

DISTRIBUTIE + POMPĂ APĂ + ULEI MOTOR + FILTRE = 1007 ron! (cu montaj, aprox. 1500)

:rolleyes:

Modificat de Intrus
Link către comentariu

Da si mie mi se pare ciudat sa schimbi placutele la numai 30 000 de km. Daca o faci eu zic sa pui tot aceeasi marca cu care vine masina (parca Textar), dar din ce am vazut pe la service nu prea au modelul asta. Eu nu le-am schimbat nicodata si am 92 000 km.

Link către comentariu

Esti sigur de acest pret pentru 1.9 TDI mai ales ca esti in Bucuresti ? In opinia mea un cost realist este 7.5- 9.5 miliaone la Brady sau Avia cu tot de la ei. Avia nu te lasa oricum sa vii cu piese de la tine, nu stiu de brady. Pentru Porsche mai pune un minim de 20% in plus la aceste preturi.

6 milioane cu tot de la un service autorizat nu cred ca obtii nici intr-un judet al patriei unde sunt preturi mai blande. In 6 nu cred sa iesi nici cu toate componentele necesare luate de la tine si doar manopera de la ei. Sfatul meu daca vrei sa faci cu totul luat de la un dealer skoda nu cred ca poti iesi sub 8-8.5 milioane in Bucuresti si sub 7-7.5 milioane in provincie. Iti spun dupa ce am sunat si eu pentru acelasi motor si acelasi model la 5-6 service-uri autorizate skoda din tara din majoritaea judetelor apropiate de Bucuresti.

Link către comentariu

Adrei O2 eu zic ca zice bine, ce zice el. Am facut revizia de 90 000 de km la Targu Jiu la reprezentanta Skoda si am platit 5.9 mil pret in care a intrat si schimbul lichidului de frana (manopera+lichid). Am refuzat totusi schimbul filtrului de praf si polen pentru ca nu aveau cu carbon activ. Eu zic ca e un pret corect, ce depaseste 6-7 mil deja e prea mult pentro o revizie, mai ales ca suntrm in criza ....

Link către comentariu

in afara de ceea ce schimba in mod normal este posibil sa imi zica sa schimb placutele (fata si poate si pe cele de pe spate)... cam cat o sa ma coste in plus schimbarea lor... si daca mai au "viata" inca 5.000 km pot sa merg sa le schimb pe urma in altaparte ?

ma pot astepta din partea lor la texte de genu "daca nu le schimbati la noi pierdeti garantia.. " ??

Placutele sunt fata 276 ron

spate 136 ron

asta la dealer skoda + 70 ron sau 80 ron ora manopera

placute aftermarket 180 fata 120 spate (rotunjit) 300 toate. Acelasi model pe care le pun ei cu suruburi de schim cu tot tacimul

Schimate in fata blocului :biggrin: au si senzorul de uzura. Eu le-am schimbat la 57.000KM si am forjat la ele.

Procedura cum le schimbi este pe forum pentru fata iti trebuie un torx de 45 si se schimba relativ usor

Spatele iti trebuie un pic da maiestrie si o cheie de flex daca nu ai scule de presat pistonasul de la dacia veche :D

Bafta.

Link către comentariu

Comandat azi autokarma asa:

Cod - Denumire - Producator Bucati Pret unitar cu TVA Pret total cu TVA

FILTRU AER - PRODUCATOR UFI 1 42.68 42.68

FILTRU COMBUSTIBIL - PRODUCATOR UFI 1 76.34 76.34

CABLU FRANA MANA SPATE - PRODUCATOR COFLE 1 42.98 42.98

FILTRU POLEN - PRODUCATOR HENGST ( CARBON ) 1 45.55 45.55

FILTRU ULEI - PRODUCATOR UFI 1 23.18 23.18

practic 250 lei cu tot cu transport... manopera la aer, combustibil si habitaclu = 0, la ulei va fi free manopera... asadar revizia de 118 000 km va fi sub 500 lei :icon_thumright:

by the way, placute fata spate ferodo premier 340 lei :icon_thumright:

Link către comentariu

Revizia 1 la 1 an,km 8621,la Procar Resita,cost 403 ron

Link către comentariu

Schimbat distributia ulei filtre(toate) pompa de apa si antigel nou 14 mil ....

Link către comentariu

Presupun ca nu la reprezentanta. :icon_thumright:

Link către comentariu

revizie 90000 km ....ulei, filtre + 2 becuri arse...648 lei la IVAS Galati

Link către comentariu

Revizie 30.000km (2 ani) : ulei Castrol Edge TD NewFormulation, toate filtrele, schimbat lichid frana 640 ron (cu uleiul dus de mine, restul de la ei)

Link către comentariu

unde ai facut revizia ANDREI??

Link către comentariu

Revizia a -2-a de 30.000 teoretic (km la bord 25.200 - prima revizie am facut-o la 11.200 cea de-a 2-a la 14.000)

Cost total 710.36 RON cu manopera si materiale de la Compexit Cluj.

Manopera total 169.58 RON

Inspectie 146.97

schimb filtru motorina 22.61

Materiale 540.78

Materiale mici 12.72

Filtru ulei 38.83

Filtru aer 78.89

Filtru polen 45.72

Filtru motorina 138.67

Ulei Castrol BSLX Prof B4 5W30 (4+1 litri) total 225.96

Pe factura manopera a fost normata cu 150 unitati (100 unitati=60 minute). Eu am intrat fix la 12:30 in service si bonul de casa la iesire a fost la 14:09 deci teoretic (pentru ca nu am stat linga masina) corespunde cu ceea ce au spus ca au facut, adica 1 ora si 39 minute. Mi-au dat si doua foi cu lista de operatii/intretinere facute.

La intrare in service azi (pentru ca nu stiam exact si pentru ca au mai fost discutii pe forum ....) am intrebat consilierul de service de ce la prima revizie am platit 5 litri de ulei (chiar daca am primit jumate de litru inapoi), daca in fisa de intretinere livrata la iesirea de la prima revizie era scris 3.8 litri de ulei introdus in motor (motorul meu este de 2 litri Diesel) si de ce nivelul de ulei era cam mare pe joja?? Raspunsul a fost ca este mai mult decat scrie pe fisa de intretinere.

Am ramas placut surprins ca la iesirea de la revizia a 2-a consilierul de service mi-a predat masina, mi-a dat fisa de intretinere in care era trecut ca mecanicul a introdus 4.4 litri de ulei, si impreuna am verificat nivelul de ulei care era, totusi, pe maxim. Mi-a spus sa nu imi fac nici un fel de grija ca EI garanteaza pentru lucrarea efectuata.

Personal, sunt foarte multumit de cum a decurs aceasta revizie.

Link către comentariu

Si eu am patit la a doua revizie acelasi lucru cu nivelul uleiului peste limita maxima cu 0.5 l.

Nu e bine sa il lasi asa. Eu am scos acel surplus de ulei, pe care il folosesc acum pentru completare intre schimburi.

Link către comentariu

Din cate am citit in manual nu e indicat sa se puna ulei peste limita admisa deoarece se distruge convertorul catalitic.

Am masina din aprilie si am remarcat ca uleiul era la nivelul maxim (poate chiar peste) si acum am 4000km si nivelul de ulei nu a scazut deloc chiar daca peste tot se spune ca e normal ca in primii 3-4 mii de km sa consuume ulei. Acuma ma gandesc ca ei stiu ce fac...

Link către comentariu

are cineva idee cat costa revizia de 15000 pentru Oct II , 1.9 105 CP la Auto Grup Constanta ? Multumesc !

Modificat de pte
Link către comentariu

Din cate am citit in manual nu e indicat sa se puna ulei peste limita admisa deoarece se distruge convertorul catalitic.

Am masina din aprilie si am remarcat ca uleiul era la nivelul maxim (poate chiar peste) si acum am 4000km si nivelul de ulei nu a scazut deloc chiar daca peste tot se spune ca e normal ca in primii 3-4 mii de km sa consuume ulei. Acuma ma gandesc ca ei stiu ce fac...

depinde de stilul de mers. a mea a consumat ulei intre toate reviziile (intre 800ml si pana la 1.5 litri). acum are 95.000 km si in aproape 4 ani (face in septembrie), nu am avut nicio problema cu ea. in afara de revizii, motorina, lichid parbriz, cauciucuri, ulei cum spuneam mai sus, niste becuri si un filtru de polen schimbat de mine, n-am avut interventii in alta parte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!