Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

La mine revizia de 15.000 s-a efectuat la reprezentanta Skoda Satu Mare . Totul a decurs ok , mi-au reparat si problemele care le-am semnalat .

Cost total : 330 RON

Ulei : Mobil 1

Filtru Ulei

Constatare

Complectare antigel .

Am fost multumit de serviciile prestate .

Modificat de Radek
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

filtru aer?

Link către comentariu

:icon_rambo: dar complet :vwrullz:

1. Achizitionarea unei masini noi este un sacrificiu financiar pentru mai toata lumea in aceasta tara. Facem acest sacrificiu (analizand strict latura practica a utilizarii unui automobil) sa scapam, macar un timp, de niste probleme tehnice... ca de bani scapam: de cel putin 15% din valoarea masini cand ne urcam de prima data in ea.

2. Pe mine unul, si cred ca sunt multi in aceasta situatie, suma ceruta de service pentru o revizie garantiala nu ma deranjeaza, daca ea ramane in niste limite rezonabile ( sa zicem pana in 750-800 lej, adica undeva la 0,05 lej/km parcursi), dar sa si faca revizia, ca este un tabel lung cu operatiile pe care trebuie sa le faca- asta, ca sa nu am probleme in urmatorii 15.000 km.

3. Reprezentantele ar face bine sa angajeze la receptie un om politicos, cu cunostiinte tehnice corecte, care nu ma face sa ma simt prost din primul contact, care nu raspunde la telefon in timp ce discuta cu mine- el este interfata: degeaba are in atelier copii minune ai tehnici, tot de prostia lui ma lovesc. Si iata ca cauza unori receptioneri, revizia tehnica garantiala devine o problema.

4. Oamenii nu sunt prosti si treaba asta trebuie sa inteleaga si reprezentantele. Pentru mine este OK ca mi se ia camasa de pe mine pentru piesa complexa, fabricata in serie redusa, dar la consumabile curente fabricate in serie uriasa s-o lase mai moale, ca e de prost gust sa castige 30 lej pe un nimic care costa 10 lej in magazinul de peste drum.

Am achizitionat autoturizme marca Ford, Fiat, Renault, Peogeut si evident Dacia, toate noi, si nu o sa mai cumpar nicidoata aceste marci, pentru ca au vrut sa ma fraiereasca la serviceul garantial. O bujie marca Motorcraft pentru un motor Ford Zetec 16V ( se schimba la 45.000km) costa acum 10 ani exact triplu, decat cea mai scumpa bujie Bosch pe care l-am gasit in catalog. Am un Ford Tranzit la firma, am trimis la revizia de 45.000km, setul de placute spate se uzeaza foarte repede (este un efect tipic) si costa 900 lei+manopera (revizia a costat in total 2.600 lei). In magazinul de piese costa 250lej. Si iata de ce nu o sa mai cumpar inca o duba Ford. ...

Cam asa sta treaba.

Modificat de srudolf
Link către comentariu

bataie de joc... scriam cu multe posturi in urma ca o revize gen 60 000 (ulei+rezerva, filtru aer, ulei, motorina, habitaclu) nu are voie sa depaseasca 500 de lei.

De aceea ai telecomanda, sa schimbi si sa alegi un service ieftin, sau in parcare DIY

Link către comentariu

@ RIon

Filtrul de aer se schimba la revizia de 30.000 . Nici nu am insistat sa mi schimbe filtrul pentru ca nu traiesc intr-o zona cu mult praf , masina sta in garaj incalzit chiar si pe timp de iarna (20 grade C) .

Link către comentariu

Cunosc f. bine zona ta, o tranzitez si stationez cel putin o data/saptamana... eu te sfatuiesc f. serios sa dai 45 de lei pe filtru si sa il schimbi singur, sau cand vin pe acolo il schimb eu in 2,5 minute! Eu si asa din 5 in 5 mii imi aspir filtrul de aer si habitaclu.

Schimba filtrul si te asigur ca vei simti ca trage mai bine :D

Link către comentariu

__Toshiba__

Salut tuturor,

Se apropie revizia de 30.000 Km (adica 2 ani :blah: ) si sincer sa fiu am citit ultimele 10 pagini si m-am cam speriat :). Dat fiind ca sunt din Bucuresti si nu prea am timp, nici nu prea ies din localitate, la ce service ma indrumati sa-mi efectuez revizia? As vrea unul cu ITP ca sa-mi faca in aceiasi zi si inspectia tehnica.

Eu unul am fost pt revizia de 15.000 Km la Brady din Militari, am lasat masina acolo dimineata, am plecat la munca si am luat-o seara, asa ca nu stiu ce si cum au facut la ea. Pot doar sa afirm ca le-am spus ca s-au ars becurile de pozitie (nu stiu ce naiba au de se ard asa repede - acum iar e ars unul din ele), si le-au schimbat. In plus am gasit frunze uscate la picioarele pasagerului din dreapta. Imi notasem km si cand am luat-o am remarcat ca nu mi-a plimbat-o nimeni si...cam atat. Am presupus deci, ca sunt profi. Am vazut acum pe forum destule pareri despre ei si acestea nu sunt prea magulitoare.

In concluzie mai bine intreb de 5 ori si 'tai' o data :icon_thumright: .

Va rog, pe cei din Buc si din apropiere - unde sa imi fac revizia de 30.000 si cam cat ar trebui sa coste?

Florin

PS. A inceput sa-mi miroasa ceva din climatronic - parca ar fi frunze mucegaite, umede - oricum destul de nasol; sper sa se rezolve prin inlocuirea filtrului.

Modificat de __Toshiba__
Link către comentariu

ElcarGid Buzau.

Punct

Salut tuturor,

Se apropie revizia de 30.000 Km (adica 2 ani :blah: ) si sincer sa fiu am citit ultimele 10 pagini si m-am cam speriat :). Dat fiind ca sunt din Bucuresti si nu prea am timp, nici nu prea ies din localitate, la ce service ma indrumati sa-mi efectuez revizia? As vrea unul cu ITP ca sa-mi faca in aceiasi zi si inspectia tehnica.

Eu unul am fost pt revizia de 15.000 Km la Brady din Militari, am lasat masina acolo dimineata, am plecat la munca si am luat-o seara, asa ca nu stiu ce si cum au facut la ea. Pot doar sa afirm ca le-am spus ca s-au ars becurile de pozitie (nu stiu ce naiba au de se ard asa repede - acum iar e ars unul din ele), si le-au schimbat. In plus am gasit frunze uscate la picioarele pasagerului din dreapta. Imi notasem km si cand am luat-o am remarcat ca nu mi-a plimbat-o nimeni si...cam atat. Am presupus deci, ca sunt profi. Am vazut acum pe forum destule pareri despre ei si acestea nu sunt prea magulitoare.

In concluzie mai bine intreb de 5 ori si 'tai' o data :icon_thumright: .

Va rog, pe cei din Buc si din apropiere - unde sa imi fac revizia de 30.000 si cam cat ar trebui sa coste?

Florin

PS. A inceput sa-mi miroasa ceva din climatronic - parca ar fi frunze mucegaite, umede - oricum destul de nasol; sper sa se rezolve prin inlocuirea filtrului.

Link către comentariu

ptr miros schimba filtrul de polen...daca nu scapi e un pic mai complicat..ptr revizie in general iesi mult mai ieftin in provincie daca vrei neaparat la reprezentanta..SUCCES!!

Link către comentariu

autostil buc?

Link către comentariu

Salut imi poate da si mie cineva un cost si ce s-a efectuat la revizia de 30.000 km (sau 2 ani) la Targoviste la Autobest la O2 1.9 TDI ? M-ar interesa un pret care sa dateze de maxim 2-3 luni in urma.

Multumesc. Aceeasi intrebare pentru cineva care a fost de curand la Avia Pantelimon pentru exact aceeasi operatiune. Exit inca intre aceste 2 optiuni si sunt curios daca ar fi vreo economie notabila sau mai mult alerga (stau aproape de langa Avia si la peste 90 km de Autobest :()

Link către comentariu

cred ca o sa te coste undeva in jur de 700 -800 ron pentru ca trebuie sa schimbi filtrul de motorina plus filtrele care ti le-a schimbat la prima revizie..daca afli pretul ..sa ne tii la curent!!!!

...era sa uit vezi sa nu te pacaleasca cu placutele de frana ca trebuie schimbate...le poti lua tu si schimba in alta parte!!

Modificat de florina7
Link către comentariu

Salut imi poate da si mie cineva un cost si ce s-a efectuat la revizia de 30.000 km (sau 2 ani) la Targoviste la Autobest la O2 1.9 TDI ? M-ar interesa un pret care sa dateze de maxim 2-3 luni in urma.

Multumesc. Aceeasi intrebare pentru cineva care a fost de curand la Avia Pantelimon pentru exact aceeasi operatiune. Exit inca intre aceste 2 optiuni si sunt curios daca ar fi vreo economie notabila sau mai mult alerga (stau aproape de langa Avia si la peste 90 km de Autobest :biggrin:)

Salut, sunt in aceiasi situatie cu tine si eu am sunat la Avia Motors - Pantelimon si la telefon mi-au spus ca revizia de 30.000 costa 850-900 RON in functie de tipul uleiului folosit iar la Brady - Militari mi-au spus ca pretul reviziei va fi circa 700-800 RON. Precizez ca am subliniat ca doresc revizia standard din manual (adica sa nu schimbe nimic in plus). Pana la urma m-am programat la Brady, dar daca aud/gasesc o varianta mai buna probabil ca o sa reconsider. Atentie daca te apropii de 2 ani ar trebui sa te programezi si la ITP. Cred ca ideal ar fi sa le faci in acelasi loc, ITP dupa revizie, pentru a nu mai pierde timp alta data.

F.

Modificat de Al Bundy
dublu post
Link către comentariu

revizia la 60000 ,aproape 700 lei ,ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca mi-au zis ca este un inceput de uzura la volant!

am atasat si factura

L.E rog un coleg sa imi explice si mie printr-un PM cum se schimba filtrul de aer!

post-9782-1244312262_thumb.jpg

post-9782-1244312279_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

are 6 surubburi, tragi de capac, pui pe cel nou si gata... cum au decis ei ca e inceput de uzura la volant??? cum au constatat si probat asta?

Link către comentariu

a expirat in ianuarie :angry:

pai am vazut deodata ca a iesit unul cu masina din curtea dealerului si sa intors peste vreo 10 minute!sunt dat peste cap de atunci :)

RIon multumesc! am desfacut eu alea dar mi-a fost frica sa trag mai tare

Link către comentariu

N-a scos nici o plasa, nimic din masina la intoarcere? Daca-s ceea ce in termeni populari se cheama "bulangii" ei merg dupa o shaorma cu pretextul ca fac probe si eventual pregatesc terenul pentru o eventuala inlocuire a ceva, ca oameni sunt si au cota de vanzari de indeplinit.

Link către comentariu

Pai normal ca ai uzura la volant...ca expirat garantia in ianuarie...! De unde stiu ei..au desfacut sa vada..? Eu nu cred in toy stories!

Iti bate ceva la cutie cand apesi ambreiajul? Iti trepideaza rau cand pleci de pe loc?

Vorba lui fx_, si-au luat o shaorma sau un suc si s-au gandit ei mult si bine!

Link către comentariu

nu trepideaza nimic. merge la fel ca inainte .sa vedem ce mai zic la urmatoare revizie!dupa faza asta cred ca o sa schimb si masina si service-ul.ori au chef de glume ori sunt prosti,ori au dreptate.dar totusi are 2 ani si jumate ,60000 de km ,da'o in ceapa masii

Link către comentariu

De ce sa schimbi o masina doar pentru faptul ca unii din service sunt blanari?

Daca nu ai nici un simptom de volant...atunci inseamna ca aia vorbesc aiurea si poti sa stai linistit!

Link către comentariu

cand plec de pe loc nu tremura , se comporta la fel ca inainte.oricum mai am leasing 2 ani si cv si dupa o dau

Link către comentariu

revizie facuta ieri: 4 ani, 60mii Km

Aral HighTronic 123ron

filtru ulei 24, filtru combustibil UFI, filtru aer 65ron, filtru polen Bosch carbon activ 50ron, lichid de frana Ferodo 30ron (1l dar imi trebuia jumate...), bujii NGK 100ron (am vazut la service ca imi trebuiau de fapt bosch longlife, azi astept sa le schimb). filtrul de aer si filtrul de ulei erau knecht si hengst dar nu mai stiu care e unul si care e celalalt. piesele au venit pe comanda la un amic care are o firma de import piese auto.

Bieleta antiruliu stanga 87 ron

curatat clapeta acceleratie

manopera totala 300 ron (297 mai exact).

am intrat la 9 am iesit la 11:30 si costul total aproximativ 800ron.

am facut revizia la un service mai putin cunoscut, specializat in masini vag (s-a mers din recomandare in recomandare si merg la el de un an jumatate pentru diverse nimicuri).

la Adria in suceava (unde am facut anul trecut revizia si unde m-a costat cu aproximativ 20% mai putin decat daca as fi facut revizia la iasi) mi-au cerut 1050ron dar fara schimbat bieleta antiruliu. :D Am facut economie de 250ron(fara sa mai pun si drumu) :flower:

Am uitat sa adaug 20ron luati sapatamana trecuta pentru diagnoza mecanica (ca sa stiu la ce sa ma astept...)

Modificat de kluand
Link către comentariu

am schimbat si bujiile: bosch super 4 spark, acelasi cod cu cele originale, am platit diferenta la cele NGK (53ron bucata)

Modificat de kluand
Link către comentariu

• 2 weeks later...
ElcarGid Buzau.

Punct

Desi mi-am luat masina de la cei din Buzau ezit sa o duc la revizie. Am avut o problema cu directia din prima zis cand am cumparat masina si cei de acolo nu au fost in stare decat sa-mi schimbe rotile intre ele si sa-mi zica: "uite dom'le ca nu mai trage". In fine, am venit in Bucuresti si am rezolvat-o la service Avia.

Recunosc ca service-ul si acea problema poate sunt tratate altfel dar sincer eu sunt tentat sa fac revizia sau sa rezolv orice alta problema as avea TOT la Avia.

Modificat de PsyChoRo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!