Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

@shcoada:

945-310 = 635!!! Merita un drum pana la Targoviste. Bine, probabil ti-au schimbat mai multe filtre. Dar la fel de probabil ca in cazul unora nu era necesar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma baieti,dar de ce nu sunati inainte sa cereti un pret estimativ...eu de exemlu pentru schimbarea distributiei am sunat vreo 5 service-uri skoda si diferenta intre min si max e de 7 milioane!

Modificat de garfield
Link către comentariu

Costul reviziei de 45 000 km facut la Brady, prilej in care am schimbat si ambele seturi de placute de frana pe langa toate celelalte. Cost final - 1266 RON. La rugamintea mea de-a imi curata butonul de blocare/deblocare usi din interior, am platit 40 RON.

Link către comentariu

salut am octavia 2 de 1 an jumate si nu am facut nici o revizie la dealeru skoda

am 55 k km fara nici o problema, reviziile le-am facut la timp dar la un service de cartier unde ma costa 50 ron revizia cu filtrele si uleiul cumparat de mine

Link către comentariu

@shcoada:

945-310 = 635!!! Merita un drum pana la Targoviste. Bine, probabil ti-au schimbat mai multe filtre. Dar la fel de probabil ca in cazul unora nu era necesar.

Merita si pana la Timisoara (fara gluma), dar din pacate eu n-am timp sa-mi schimb nici macar un bec de pozitie, daramite sa pierd o zi prin targoviste.

De ce am insistat cu PBV1 sau cu PBA mai nou, pentru ca:

1. Au service "rapid" (te poti programa la 7 dimineata) unde poti asista la revizie, daca tii neaparat.

2. Au cafenea.

A mea a trecut de 40.000 de ceva timp. Masina de care vorbesc e a unui prieten. Mi se pare enorma diferenta intre service-ul din DB si cel din B, unde la PBV1 am platit la masina mea la 15.000km, acum cateva luni, 541 lei, iar amicul meu la inceputul lui ianuarie, tot acolo, a platit aproape dublu. Este mai mult decat ciudat.

@bibiroach: omule, reviziile putem sa le facem amandoi in garaj daca vrei, gratis, acompaniati de un gratar full de mici, dar nu e o solutie viabila.

Din punctul meu de vedere:

1. O revizie nu inseamna numai schimburi de filtre si ulei la nea Gicu' in spatele blocului ci si o inspectie aprofundata a masinii facuta de cineva care a mai lucrat la o Skoda, nu numai la dacii 1310.

2. Se "presupune" ca in momentul in care iti cumperi o masina de 16.000 de euro, iti permiti sa dai o data pe an 5 milioane pe o revizie.

Modificat de shcoada
Link către comentariu

Din punctul meu de vedere:

1. O revizie nu inseamna numai schimburi de filtre si ulei la nea Gicu' in spatele blocului ci si o inspectie aprofundata a masinii facuta de cineva care a mai lucrat la o Skoda, nu numai la dacii 1310.

2. Se "presupune" ca in momentul in care iti cumperi o masina de 16.000 de euro, iti permiti sa dai o data pe an 5 milioane pe o revizie.

Aici, te cam inseli sau...te imbeti cu apa rece. Pentru 5 milioane, nu ai parte decat de schimb ulei/filtre(nu toate) si manopera aferenta. Pentru o inspectie aprofundata platesti mai mult, asata daca nu cumva crezi ca cineva munceste p`acolo de pomana....sau, nu stiu ce intelegi tu prin, aprofundata. Aaaa...si sa nu uitam de pasiunea unora, pasiune care iti pastreaza si ceva maruntei in buzunar, fara a fi afectata calitatea lucrarilor. :icon_thumright:

Link către comentariu

In fine ... fiecare face ce vrea in definitiv. Poate de asta am platit eu mai mult de fiecare data.

"Aprofundata" inseamna sa se uite atent la masina si sa remedieze eventualele defecte. Daca tu crezi ca asta o poate face ne-a Gicu' din Ferentari e alegerea ta. In fond si la urma urmei e masina ta, sunt banii tai.

Si ca raspuns la intrebarea indirecta ... Da. Eu am fost tratat foarte bine, cu respect de fiecare data si de asemenea sunt multumit de banii pe care i-am dat de fiecare data :)

Multa stima.

Link către comentariu

Si eu credeam inainte, cand citisem ce scrie in cartea service, ca cine stie ce iti fac la masina. Dar defapt ei nu stiu cum sa termine mai repede si sa ia banu. Nu ii intereseaza daca masina are vreun defect, nici nu se uita defapt daca nu il semnalezi tu. Poata in alte tari e altfel, dar la noi ce fac ei la service poti face si tu acasa, poate si mai bine, cu mai multa atentie si responsabilitate...

Link către comentariu

chestiile cu reviziile sunt...asa...nu stiu cum sa le zic - prostii

trebuie facute la reprezentanta numai ca sa nu pierzi garantia si sa apara acolo pe carte in eventalitatea unei vanzari ulterioare ca doar da bine sa ai carte full service la reprezentanta

adica in cazul in care ai putea sa o faci la un Nea Gicu si sa iti pui stampila pe cartea de service ar fi excelent din toate punctele de vedere.

cel putin eu unu ma duc cu piesele mele, uleiul meu si platesc la ei manopera si piesele mici care sigur le detine si nea Gicu dar el nu are stampile

in plus eu mereu stau langa masina in timpul reviziei si pot sa spun ca nu fac nimic deosebit care sa zici da domne sunt niste mecanici extraordinari.

se pricep ei dar nu pentru o revizie care este cel mai banal lucru pe care il faci la masina.

in concluzie sper sa nu traiti cu impresia ca daca va duceti la nush ce reprezentanta care va ia nush cati bani inseamna ca fac ceva deosebit la masina.

Link către comentariu

revizie de 30k, efectuata la 24170km la Mobel Ploiesti. Ulei mobil 1, toate filtrele +verificari (zgomote la ternul de rulare fata, la care ei nu au gasit nimic!? insa mie mi se pare ca ceva au mesterit acolo) , schimbat becuri faza scurta+lunga(aduse de mine)

Cost total 826 ron.

Nu au rezolvat fluieratul unui geam spate. Ningea si nu a iesit in probe. ;) Reprogamam, rezolva pe garantie

Link către comentariu

Imi spuneti si mie ce filtre se schimba la revizia de 15.000km / 1 an ?

Link către comentariu

In mod normal doar filtrul de ulei. Reprezentanta iti mai poate baga pe gat filtrul de aer si de polen, eventual si cel de motorina.

Detalii despre intervale de schimb gasesti in cartea de service a masinii sau la acest link.

Bafta!

Modificat de hiro
Link către comentariu

Obligatoriu cel de ulei.

daca ai facut mai mult de 10 mii poti sa-l schimbi si pe cel de aer motor.

Link către comentariu

Masina are cam 14 mii . Mersi pentru info . :D

Link către comentariu

Revizia de 15.000 km - Compexit Cluj

Schimbat ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru polen.

Manopera - 163.9

Materiale - 417.8

TOTAL - 581.7 RON

Modificat de pongo73
Link către comentariu

revizie tip 15.000 brady

total 520 ron

ulei...castrol 5w40

filtru ulei,aer

nu am schimbat filtrul de polen

Link către comentariu

Revizie 15.000 km la Mobel Ploiesti

Pret : 380RON

P.S nu au zis absolut nimic de xenon :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Revizia de un an , facuta la West Car Satu Mare , la 14000km - 310 ron: filtru + ulei mobil 1 + manopera .

Link către comentariu

Octavia RS 2.0 TFSI, revizie 15.000 km - Brady Trade Bucuresti

706.98 RON - s-au schimbat urmatoarele: filtru aer, filtru polen, filtru ulei, ulei Castrol 5W30, spray frane Wurth + materiale mici, garnitura buson baie.

Pretul mi se pare ok.

Link către comentariu

saptamana viitoare urmeaza revizia de 15000km.fapt pt care azi am fost si am intrebat de un pret estimativ.raspuns primit maxim 500-550 lei.in banii astia intra uleiul(5l)+filtru ulei+manopera+resetarea calculator(chestia cu revizia)...ultima ce-i drept mare filozofie :Driver:

:icon_thumright:

recent am cumparat 1 l ulei cu 35 lei(castrol) deci 5 l=175 lei(la bidon poate iese chiar mai ieftin)

pe usa de la service scrie mare: ora service 70 lei.tot de la ei am aflat ca reviza dureaza circa 40 min

calcul rapid 175+70=245 rotunjum 250...restu(adica inca odata pe atata) pana la 500 sa fie filtrul de ulei :)

PS mie se pare mie sau e ceva putred la mijloc? :icon_cool:

Link către comentariu

@barcea_mare - 550 RON Mi se pare enorm mie mi-au cerut (oricum mult) 380RON,asta la Ploiesti..

Link către comentariu

asa ma gandeam si eu...ca e cam mult :icon_thumright: cel putin din ce am citit aici pe forum.

ce sa mai zic decat :)

Link către comentariu

octavia 4ever

barcea_mare , la skoda mea care e diesel si cred ca e mai scump :Driver: a fost 310 roni - filtru ulei + ulei + manopera + resetare bord la satu mare . Eu zic sa mai incerci si la alti dealeri :offtopic:

Modificat de octavia 4ever
Link către comentariu

@barcea_mare, daca faci revizia la AUTOCORD Deva nu o sa te coste mai mult de 400-450 RON. Eu am facut revizia de 15.000 km si m-a costat 400 RON. Cea de 30.000 km m-a costat 750 RON, dupa care urmeaza revizia de 45.000 care ma va costa tot in jur de 400 RON.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!