Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

cel de motorina pare ieftin... eu am luat cu 120 lei :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

pret, cred ca duce undeva la 250 - 400 ron, depinde de service.

:icon_cool: 100 lei bujiile la orice retea de magazine de piese auto, NGK, identice cu cele de prim montaj, dar nu in cutia OEM cu stemele. Asta la FSI, la MPI mi le spusese tot atunci si sunt semnificativ mai ieftine. Manopera, dupa gusturi si imaginatie, eu la un service cu imagine buna la noi am platit 20 lei.

am vrut sa schimb filtrul de polen si la fel mi-au zis...la 30.000 km! Puteau sa mi-l bage pe gat, insa nu au zis nimic!

Si era mai bine daca ti-l bagau. E 50 lei cel cu carbune, si e imposibil ca unul din magazinele de la institut sa nu il aiba in stoc. Daca il cumperi vreodata ti-l schimb eu, e treaba de cateva minute, si se cunoaste pe urma.

Link către comentariu

Revizia 3 ..la 41500 km (fata de 29500km anterioara) si cca 8 luni 986RON la PBA cu schimb lichid frana.

Link către comentariu

....

Si era mai bine daca ti-l bagau. E 50 lei cel cu carbune, si e imposibil ca unul din magazinele de la institut sa nu il aiba in stoc. Daca il cumperi vreodata ti-l schimb eu, e treaba de cateva minute, si se cunoaste pe urma.

Mersi Florin. Probabil ca asa o sa fac..il schimb offline! :)

Decat sa dau norme in plus...ca doar nu s-or prinde ca l-am schimbat! :offtopic:

Link către comentariu

revizia de 45.000, facuta cu 300 km inainte ca erau duse placutele pe spate:

Intercar Sibiu - manopera, inlocuiri (filtru benzina,filtru ulei, placute fata spate, lichid de frana, ... pachte 2 - asa il numesc ei :D ), un bec, vaselina.. 588.89 lei la care se adauga cei 620 enumerati mai sus. Cam mult, dar .... acum macar am frane :)

Link către comentariu

vai de viata mea ...mi se pare enorm sincer sa fiu...de parca ai R8 si le trebuie cine stie ce tehnici speciale sa puna placutele de frana!

Link către comentariu

PRIMA REVIZIE 12OOO KM, 560 lei ;) ulei mi-au pus castrol 0w30 5l pe factura desi ma indoiesc ca au intrat atatia(in fine) plus filtru de ulei si manopera :P

Link către comentariu

revizia a treia la bradytrade

001bb3.jpg

w745.png

m-au sunat si mi-au recomandat schimbare placute frina fata cind ma plimbam prin showroom la pretul de 350 ron fara manopera ,dar pt ca nu mi-au dat pret final + manopera o tot balmajeau ca impreuna cu cele de spate ar face vreo 650 ron am renuntat si am fost la colegul nostru de forum volksman si mi-am luat placute de fata cu senzor TEXTAR Germany la pretul de 170 ron pt ca dupa serie sasiu eu am cu senzor ,acum sa vad unde le pun asta e intrebarea pt ca la brady nu ma duc.

asa au balmajit si cu revizia, 700- 800 ron au zis pe hirtia initiala deci mirlani nu stiu sa-ti spuna exact pret revizie

atasez contract reparatie

002pm2.jpg

w745.png

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

E mult, dar daca ma uit mai bine si nicu a platit tot cam ca mine. Pe langa asta, mi-au spus ca 100 lei e ora de manopera. Data viitoare nu mai merg la ei, ca le-a luat 6 ore ca sa lucreze la masina. Si tocmai cand se apropie Craciunul :offtopic:

Link către comentariu

nicu, daca vrei, iti pot recomanda un service foarte bun al unui fost mecanic de la Skoda, este prin zona magazinului Real din Vitan. Se cheama Autostil RMT, eu am facut sambata revizia la ei si am platit un pret mai mult decat decent (260 ron + uleiul meu).

Link către comentariu

Skoda Octavia II 2.0 TDI. Revizie de 15000 km. efectuata la Avia Motors Pantelimon ; durata aprox. o ora si 15 minute.

Detalii factura:

Revizie 15000 - 226,10 lei

Inlocuire filtru aer+polen - 59,50 lei

Materiale mici - 22,85 lei

Ulei mobil Syntetic Special 5W30 4 litrii x 63,02 lei - 252,08 lei

Filtru ulei - 32,89 lei

Filtru aer - 66,84 lei

Filtru praf - 51,71 lei

Total = 711,98 lei

Link către comentariu

Pot confirma ca la Compexit CJ sunt aceleasi preturi la filtru aer si habitaclu, ca si in postul de mai sus, azi le-am cumparat, sa le am... mai am 4500 km pana la schimb. M-au intrebat daca vreau sa mi le schimbe ei... am ras una buna :)

Link către comentariu

Ceea ce mi se pare "amuzant" este ca intotdeauna pretind ca nu au in stoc decat uleiurile cele mai scumpe. Eu asa am patit de fiecare data cu toate masinile cu care am fost la revizie ; cine stie , poate am eu ghinion, sau NU.

Link către comentariu

Da, sunt convins ca au adaosuri uriase insa ce putem face...cat avem garantie trebuie sa inghitim in sec. :|

Link către comentariu

Am mai spus si mai repet ..interesati-va oameni buni inainte si de alte reprezentante nu aruncati cu banii pe geam. De exemplu la Ivas (reprezentanta din galati) au uleiurile la pret mai mic decat in oras si mie mi-au cazut plombele cand am vazut, am zis ca e la butoi ceva ..dar nu .. asa au ei contract cu furnizorii. Si apropo, pe mine revizia de 15000 cu ulei castrol si tot ce ti-au schimbat si tie m-a ajuns 360 Ron parca .. oricum pe acolo.. nu 700.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Sal . Si eu m-am programat la revizia de 15.000 Km si mi s-s spus ca este in valoare de 550 Ron cu ulei Castrol. acum vreau sa intreb pe cei care au facut revizia in ce costa aceasta , exceptand schimbul de ulei si filtre . Normal nu trebuie verificata masina integral ( bucse , amortizoare , instalaitie electrica , si ma ales sistemul de franare ) ...

Link către comentariu

Azi am facut revizia de un an '13010 km', la Brady Militari

Revizie anuala - 200,00

Materiale mici 15,00

Filtru aer oct2 buc- 1 54,53

Filtru polen --- 1 31,61

Filtru ulei ----1 26,83

Spray penetrant 400 ml 10,78

Mobil5w-431 vw 505 01 4x 47,24=188,96

Garnitura (oring) --1 11,19

Total fara tva 531,35+100,96=632,31 ron

Am stat langa masina si sau facut urmatoarele:-verificat roti presiune,

-Reglat faruri

-Verificat antigel -23*

-Verificat bateria

-------- ulei cutie

-Uns balamale usi

-Sau bagat sub masina si au verificat articulati,bucsaraie

-Spalat cu degresant in zona unde a fost oringul rupt

-Spalat scutul

-Au resetat perioada de service +o verificare masina in stare f buna .Timp in service 1h 45

Link către comentariu

Si la masina in garantie nu cred ca va comenteaza nimeni daca mergeti cu ulei de acasa, in special daca face norma. La pretul la care va vand ei ce au in butoiul ala de 200l luati voi Castrol Edge 5w30 dupa ultima norma, 504, vorbesc de masini pe benzen, cazul meu. Pacat ca fix pentru mine n-a mai fost, de unde cumpar eu.

Acum sa revin, masina a iesit din garantie, reviziile acum le fac la o retea care are service-uri cu profil intretinere. Am dat 410 lei pe asa:

4l Magnatec 5w40

filtru aer Mann

filtru benzina Mahle

filtru ulei Mahle

3l antigel G12+ produs prin Olanda

spray lubrifiant siliconic Elf pentru broaste, chedere, alte alea.

6l apa distilata de-aia Jet Expert, la pungi de 2l.

Am manopera gratuita, sa zicem ca ajunge 450 lei cu tot cu spaga baietilor care pun mana pe ea. Daca la revizie vad ca se apropie de pa-pa placutele de frana pe fata le punem si pe astea la 180 lei, all inclusive, si cred ca atunci schimb si lichidul de frana, just in case, c-am vazut pe la ei prin magazin o sticla de Castrol Response.

Link către comentariu

Sal . Si eu m-am programat la revizia de 15.000 Km si ....... acum vreau sa intreb pe cei care au facut revizia in ce costa aceasta , exceptand schimbul de ulei si filtre . Normal nu trebuie verificata masina integral ( bucse , amortizoare , instalaitie electrica , si ma ales sistemul de franare ) ...

Impropriu spus revizie de 15.000.

La fiecare 15.000 km sau o data pe an se inlocuieste uleiul motor, filtru ulei si (daca cere clientul) polen si se verifica placutele de frana.

Abia la fiecare 30.000 km sau o data la 2 ani se face inspectia de service sau "revizia". Pentru lamuriri, vezi planul de service, pagina 6 si urm.

Link către comentariu

fx, bun pret!

Nicu, ce a insemnat materiale mici? Spray-ul (cat a mai ramas) ti l-au dat? Ma indoiesc puternic ca l-au folosit mai mult de 30%...

200 lei pe ,,inspectia service" este enorm. Mai bine mergi al un service unde le verifica - deviz - gratuit.

Judy, roaga-i sa iti verifice, si sa treaca in fisa operatiunile, e mai sigur asa.

Filtrul de polen e bine sa il schimbi la drumurile noastre ultra-prafuite, iar daca pui motorina buna, la 30 000 trebuie schimbat filtrul aferent. Filtrul de aer neaparat (eu din 5 in 5 mii il aspir oricum).

Bucsele si franele NU au cum sa aiba probleme la km tai... decat daca nu simti tu ceva...

Link către comentariu

Daca intr-un service te taxeaza un spray, pentru ca ti-a uns o balama , inseamna ca sunt mari probleme ! intr-un atelier care se respecta , toate consumabilele de tipul celor de curatat, uns , sunt suportate de firma, si cele pentru completare ,apa distilata, antigel ,lichid de frana . Cum poate sa factureze un spray cand se folosesc 2 jeturi ?

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez, filtrul de polen l-am schimbat acum vreo luna, de-aia nu apare acolo. 55 lei Mann cu carbune. Bujiile si ele undeva in toamna au fo' 120 lei, all in.

edit: Si iar mi-a ramas antigel de la revizia asta si apa distilata. Am in total 2.5l in casa cu care n-am ce face. Oh well.

Modificat de fx_
Link către comentariu

fx, daca nu ai ce face cu casa... fa-mi o donatie :lol: Cred ca ai uitat o virgula :)

wwmarius, nu e problema ca te taxeaza pentru spray (sau nu cea mai mare), dar nu ti-l dau inapoi... si eu un spray din ala, si chiar stiu ca maxim 30% se foloseste la o revizie ca lumea, cu multe suruburi ruginite de dacie...

Materialele mici cred ca e normal sa le factureze, insa nu situ daca lor le intra (factura achizitie) suruburi la bucata sau la kilogram... daca e varianta din urma, nu se justifica.

Modificat de RIon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!