Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Sambata sunt programat la revizia de 2 ani (1.6 benzina) - Autec

Mi s-a zis ca ma costa in jur de 6 mil, in conditiile in care am optat sa nu se schimbe lichidului de frana :(

Modificat de ovidius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Luni...sunt programat la revizie...Autec Craiova. Mi s-a zis 350 RON fara filtrul de motorina.

Daca il schimb si pe cel de motorina, ma va costa cu 120 RON in plus.

Sunt curios cat o sa fie factura finala! ;)

Link către comentariu

Eu am joi programare, nu la PBA, ci INTERCAR, care sunt de bun simt. Placutele le-am comandat de pe autokarma (mersi Rion) si m-au costat 250 lei fata + spate, si in rest inca 500 lei, cred, regimul mormal. Ramane de vazut

Link către comentariu

:) placute bune si mai ieftine nu am gasit (decat acolo) si pentru colegul de mai sus... daca e revizie tip 30 000 km, schimba si filtrul de motorina...

Link către comentariu

Salutare!

Am facut revizia de 30.000 km sambata, la Auto Best / Targoviste.

Cost total 640 Ron.

Pe langa revizia de 30.000 mi-am rezolvat si problema chederelor.

m sa revin cu detalii - factura scanata!

O zi buna!

Link către comentariu

Pai la 30 000 ar trebui sa fie:

- filtru aer ~ 56 lei

- filtru ulei ~ 28 lei

- filtru habitaclu carbon ~45 lei

- filtru motorina ~ 120 lei

- ulei 4L ~ 150 lei

- 1 L ulei rezerva ~ 37 lei

total consumabile - 436 lei

- manopera ~ 130 lei

Pretul pare ok, dupa mine...

Eu la 90 000 am iesit in 480 lei, am platit doar schimbul de ulei si filtru ulei, restul singur :icon_cool:

Link către comentariu

Ieri la Bradytrade, revizie la 50.000 KM, am platit 10 milioane vechi.

(cu geometrie si reparatie mufa la airbag si fixare usa sofer)

A iesit bine

Link către comentariu

poti detaila pt ca ma duc si eu la ei la revizia 3 ,am acum aproape de 40000 km simai am citeva zile si implinesc anul

Link către comentariu

Am factura in masina, sorry...nu retin pederost preturile...oricum uleiul e scump, filtrele sunt scumpe...poate diseara am sa postez continutul facturii.

Link către comentariu

Revizia de 2 ani la AUtec Craiova: 725 RON :) cam mult mi s-a parut : 1.6 benzina

- schimbat ulei : uleiul il au la BUTOI! ...cam jenant zic eu, daca stiam il schimbam la un centru de schimb uleiuri. Numai la vapoare se aprovizioneaza la butoi, dar acolo se poate intelege :(

- schimbat filtre: aer, polen, benzina

- schimbat lichid frana (nu vroiam sa il schimb dar pentru 1 mil am zis ca merita... )

Link către comentariu

din cate stiu eu, la benzina trebuie sau este recomandata, schimbarea bujiilor la fiecare 60.000 km. scuze daca este incorecta informatia. pret, cred ca duce undeva la 250 - 400 ron, depinde de service.

Link către comentariu

Revizie Autec Craiova - 15.000 KM

Pret final 444.5 care include:

- manopera - 70 RON, fara TVA

- materiale: 303.53 RON, fara TVA: materiale mici, filtru ulei, ulei Castrol, Filtru motorina.

Mi s-a recomandat sa schimb filtrul de motorina la 30.000 de KM, insa am vrut sa stau linistit!

De asemenea, am vrut sa schimb filtrul de polen si la fel mi-au zis...la 30.000 km! Puteau sa mi-l bage pe gat, insa nu au zis nimic!

Am impresia ca cea de 30.000 o sa coste ceva...implica si placute de frana..etc!

S-au miscat bine, au fost draguti.... am stat in sala de asteptare si am vazut tot ce s-a facut la masina!

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

@garfield. Schimbarea bujiilor o poti face si singur. Trebuie doar sa stii codul bujiilor (este important sa pui bujii care corespund motorului tau, pentru asta te duci cu CI la un magazin de piese auto) si iti trebuie o tubulara pentru bujii care se gaseste la orice magazin de piese auto. Operatiunea dureaza max. 15 minute. Soti fisele tinand minte sa le pui in aceeasi pozitie dupa schimbare. Desurubezi bujiile vechi. Le montezi pe cele noi. Pui fisele la loc. Gata! In privinta fiselor, cred (este o parere personala bazata pe experienta - am avut 2 masini pe benzina inainte) ca poti sa le schimbi mai rar decat pe bujii (1 schimb de fise la 2 de bujii) fara sa fie probleme.

@claudiusnc: Nu te grabi sa schimbi placutele de frana la 30k. Din cate am vazut intr-un test cu un O2 facut in Germania (este chiar un topic dedicat), placutele de frana au fost schimbate aproape de 100k km. Eu am 38k si nu au fost schimbate niciodata, si nu sunt uzate nici pe jumatate. Sa fim economi, mai ales suntem in criza! Ma rog, este optiunea ta. Tine cont ca placutele au senzor de uzura si ti se va aprinde un led portocaliu in bord cand trebuie schimbate (cerc inconjurat de doua paranteze formate din linii intrerupte).

Link către comentariu

@expert se pare ca trebuie sa te contrazic ; au fost multe discutii pe forum cu privire la senzorii de frana, si s-a stabilit ca nu toate masinile au senzori de pacute. A mea are, dar in luna iunie cand am facut revizia de 30.000 service-ul a scris asa: placute frana fata 10 mm, placute frana spate 8 mm. De la 7 mm e bine sa le schimbi, ca sa nu ai probleme pe viitor. Tin sa mentionez ca m-am programat la service, joi, pt ca am 43.000 urmeaza revizia si voi schimba si placutele pt ca pe spate freaca deja, am ajuns la 5 mm(le-au masurat cei din service), iar cele de pe fata au ajuns la 8, iar senzorul nu mi-a s-a aprins, insa simt la pedala cum merge mai jos. Deci, depinde f mult si de stilul de mers, de stilul de franare.O sa va anunt joi ce si cum mai exact :icon_thumright:

Link către comentariu

Imi pare rau pentru off-topic, dar ma intereseaza care este explicatia pentru schimbarea placutelor de la 7 mm. Care sunt problemele care pot aparea pe viitor? Multumesc de intelegere!

Link către comentariu

recomandare, la schimbarea bujiilor, ca sa nu incurci fisele, scoti prima bujie, o monetzi pe cea noua, pui fisa... si tot asa.

Link către comentariu

Revizie Autec Craiova - 15.000 KM

Pret final 444.5 care include:

- manopera - 70 RON, fara TVA

- materiale: 303.53 RON, fara TVA: materiale mici, filtru ulei, ulei Castrol, Filtru motorina.

Mi s-a recomandat sa schimb filtrul de motorina la 30.000 de KM, insa am vrut sa stau linistit!

De asemenea, am vrut sa schimb filtrul de polen si la fel mi-au zis...la 30.000 km! Puteau sa mi-l bage pe gat, insa nu au zis nimic!

Am impresia ca cea de 30.000 o sa coste ceva...implica si placute de frana..etc!

S-au miscat bine, au fost draguti.... am stat in sala de asteptare si am vazut tot ce s-a facut la masina!

Unde anume in sala ai stat?? sus acolo? si unde ai vazut pe geam??

Link către comentariu

OFF Topic

Langa Service..ultima sala (apartine de showroom). Scrie si pe ea. Am vazut-o din greseala...tocmai isi ridica unul noul Superb. :)

Aveau automat de cafea inauntru si 3 geamuri mari cu vedere direct spre interiorul serviceului. Se vedea totul...! :)

Am urmarit totul de la o tigara si o cafea!

Tocmai asta m-a uimit si pe mine...ca nu stiam de sala!

Si nu eram singurul inauntru..mai erau clienti cu masinile la revizie.

Au fost ok cu masina si cu mine...ma intalneam peste tot cu Alin Marica...cred ca se gandea ca il urmaresc! :(

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

@expert : recomandarea celor de la service a fost ca placutele sa fie schimbate de la 7 mm in jos pt ca in caz contrar, e posibil sa distorsioneze discul. Asta ar fi efectul cel mai rau. Mai multe detalii gasesti in sectiunea dedicata placutelor de frana.

Referitor la revizie mi-au sosit piesele pe care le voi schimba si anume:

placute frana fata spate Ferodo premier

ulei mobil 1 5w40 5 L

filtru ulei

filtru benzina

Total 620 lei.

Urmeaza manopera si alte depistari la INTERCAR poimaine.

P.S. Comandate de la autokarma la recomandarea lui Rion. :icon_thumright:

Modificat de bubu26
Link către comentariu

;) Au fost ok cu masina si cu mine...ma intalneam peste tot cu Alin Marica...cred ca se gandea ca il urmaresc! :P

Lasa ca asa e bine tot la Alin Marica am fost si eu la revizia de 15 000 si nu am stiut de nici o sala din care sa pot vedea masina apropo cit a durat revizia ? la mine in 20 minute a fost gata ceea ce nu cred ca sa facut totul ca la carte

ON TOPIC

A facut cineva revizie de 30 000 la enduro vilcea?

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

La mine a durat aproape ora..timp in care s-au purtat bine cu masina...intradevar...eram cu geana pe ei!

Ridicat pe elvator...dat ulei jos...verificat bucse si alte articulatii, verificat balamale portiere, schimbat filtru ulei, filtru motorina, completat ulei, verificat palcute frana fata/spate, resetare interval service..si cand a iesit cu masina afara..discutat 2 min cu mecanicu!

Probabil al 30.000 o sa o puna pe tester si verificat farurile!

Am platit...si am plecat!

Si sala de asteptare nu mi-a indicat-o nimeni...am gasit-o eu! ;)

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Astazi am fost la Avia pt revizia de 3 ani(36.000 km).S-au inlocuit urmatoarele:

filtru ulei-31,25ron

filtru aer-63.5ron

filtru praf-49,12ron

filtru motorina-111,63ron

manopera - 257,04ron

matrriale mici - 20,56ron

--------------------------

Total -712,52 ron

Link către comentariu

preturi ok zic eu la piese, filtrul aer putin cam scump... manopera mare.

Link către comentariu

Si cel de motorina..cam scump! De manopera ...nu mai zic!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!