Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

@schoada - enorm... cu 1300 lei am schimbat (in service nu reprezentanta) 4 discuri, toate placutele, lichid frana, bielete antiruliu fata, bucse, 1l ulei in CV.... ENORM!!!

Pune o scanare dupa factura... doar nu or fi placute de frana de ceramica... sau cu cristale swarowski...

Modificat de RIon
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vedeam ceva posturi mai sus fisierul pdf cu revizia lui olupas si nu vad rostul la neste chestii si anume:

- lichid parbriz iarna - 21 ron - fara TVA - deci - 24.99

Ce smecheri sunt astia.. cer 25 de lei, si cu 10 lei iti iei 5 litri din metro .

Bai nene, las-o cu lichidu' ca a murit. Nu-ti convine, nu pui. Nu te obliga nimeni.

E scump? Uita-te pe la benzinarii sa vezi ce scoruri au.

Pe mine socheaza faptul ca a costat triplu revizia de 30.000. Repet, n-au schimbat mare lucru in afara de ce-au schimbat la prima.

Factura e cam departe de mine in momentul asta, dar o sa incerc sa fac rost de ea.

Link către comentariu

Acum un an, am schimbat uleiul si toate filtrele (fara motorina), plus placute frana fata = 800 lei, cu tot cu filtru motorina...hai sa zic maxim 1000 lei ar fi fost. Pana la 1300... foarte ciudat.

Link către comentariu

Revizia de 15 mii la Mobel Ploieşti: 673 lei! Schimbat toate filtrele şi ulei Castrol!

Link către comentariu

Scump .. chiar foarte scump .. parerea mea ca mai mult de 4.4-5 milioane nu ar trebui sa coste revizia de 15 mii.

Link către comentariu

Totusi fata de 1000 sau 1200 RON..eu cred ca este "rasion"!

Insa am impresia, poate vaga, ca scorurile astea le vedem pe la Porsche Buc...! :frigbaitata:

Anyway...ma apropii si eu de asta de 15.000 si am de ales...Autec Craiova si Enduro VL...desi cred ca la VL o sa ma duc!

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic .. dar avand in vedere ca pe mine la Galati la Ivas prima revizie m-a costat 382 RON si a doua 576 RON cu tot cu tva si cu toate piesele de la ei.... faceti voi calculele .. eu cred ca ar trebui sa va faceti calculele pentru ca de exemplu un drum galati-bucuresti dus intors inseamna cam 100 RON si tot nu se ajunge la 673 RON pentru revizia de 15 mii.

Link către comentariu

Păi ce să zic... manopera a fost 180 de lei şi restul uleiul Castrol 5 l (din care mi-au mai dat 0.5

Link către comentariu

Mersi pentru info @bubu26 :offtopic:

Vedeam ceva posturi mai sus fisierul pdf cu revizia lui olupas si nu vad rostul la neste chestii si anume:

- lichid parbriz iarna - 21 ron - fara TVA - deci - 24.99

- revizie mare - 120 - fara TVA - 142.8

Daca lichidul mi se pare cam scump, Revizia Mare ce inseamna...tester + uns usile +..mai ce...sau se refera la altceva? :Driver:

Revizia mare inseamna manopera pe 2h (comparativ cu Compexit unde au peste 100 RON / h)

Factura la 45.000 KM - tot la acelasi service, a costat 770 RON.

Revizia de 60.000 KM a inclus in plus : placutele de frana fata/spate - TRW + filtru habitaclu.

Nu stiu care sunt preturile up-to date in comert la produse, ceea ce apreciez e profesionalismul de care dau dovada baietii de acolo. Dai un ban, dar macar schimba uleiul nu ca in alte service-uri.

Link către comentariu

Revizia mare inseamna manopera pe 2h (comparativ cu Compexit unde au peste 100 RON / h)

Nu stiu care sunt preturile up-to date in comert la produse, ceea ce apreciez e profesionalismul de care dau dovada baietii de acolo. Dai un ban, dar macar schimba uleiul nu ca in alte service-uri.

Cu ce srvice compari Compexit-ul, sa stim si noi?

Crezi ca in alte locuri nu se schinba uleiul, sau nu sunt profesionisti?

Ai incercat?

Schimbul de ulei este foarte usor de facut, nu trebuie sa fiu un profesionist pentru asta, si sa platesc 100 de lei in loc de 30 ;)

:offtopic:

Link către comentariu

@16mpi - Mda...insa afara de schimb in sine, constat cu surprindere ca astia baga norme pentru orice fel de operatiune...nimic pe gratis!

- Schimbul de suport de numere...15 ron fara tva

- Schimb filtre...aceleasi norme cu acelasi pret, desi am impresia ca filtrul de benzina se schimba mai greu...nush ce sa zic...paote aici si-au luat teapa!

- materiale mici...

- adaptat geamuri...ce o mai fi si asta...?..are norme..la fel ca si filtrele...!

Ce sa mai...o incantare...macar suportul ala de numere...naiba era 2 suruburi...eu nu le mai treceam pe factura!

Mi se pare ca uneori se cam umfla nejustificat factura/facturile...sau poate oi fi eu prea subiectiv...cine stie...!

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Teoretic, pentru a le scadea din contabilitate (daca nu au cumva pret per kilogram) trebuie scazute si cele 2 suruburi :icon_thumright:

Link către comentariu

@claudiusnc

pai ce sa iti zic.. cu numaru a fost prostia mea ca eu am cerut ca tot eram acolo si nu aveam numar pe fata.

la adaptat geamuri e trecut asa pe factura insa a fost o operatiune de 2 secunde cu vag-comul (cand incui masina si am geamurile deschise sa se inchida pana sus, sa nu mai tin eu apasat si restu.)

filtru de benzina din ce am vazut eu s-a schimbat cel mai greu..e prin dreapta spate pe langa roata..

in rest eu am fost multumit ca am putut sa stau langa masina si sa pun tot felul de intrebari.

Link către comentariu

...si eu am cerut schimbarea suportului de numar fata la Elcar Gid la revizia de 30k...si nu numai ca nu mi s-a cerut achitarea manoperei pentru operatiunea asta...dar nici macar a suportului (nu apare pe factura)....total revizie aprox. 695 lei..

Link către comentariu

@16mpi Ma gandeam eu ca se schimba filtrul de benzina greu...si are aceleasi norme ca si la alea de aer si ulei...! Deci aici probabil ca si-au luat teapa..!

Mi se par aiurea si normele alea pentru reglare gemuri...

Au intrat in softul masinii si au bifat sa se inchida si sa se deschida din telecomanda...ce sa mai...operatiune complicata..si pentru asta sunt norme care valoreaza 26,78 RON cu tot cu TVA...! La fel de mult ca si cost precum la filtrul de benzina... :blink:

Consider ca asta ar fi trebuit sa vina din partea dealer-ului ca un fel de bonus...nu iti bage pe gat norme aiurea...!

Nu mai zic de faza cu suportul de numar...!

Normal ca tu nu ai nici o vina si atunci cand ai cerut faza cu numarul, probabil nu te-ai gandit ca o iti factureze si asta...!

In principiu, astea sunt mici mizerii, insa adunate ajungi la o suma frumusica...iar de banii astia mai bine bagi motorina/benzina si mergi cu ea!

Off topic: Dar poate avem noroc cu criza asta si atunci delaerii s-or intrece in a te peria ca prea mult ne cam iau la misto...!

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

am si eu o intrebare: daca am facut revizia de 15 mii la 14.200 km, pe aia de 30 trebuie s-o fac la 29.200? Pe bord mi-a aparut la 28200: service in 1000 km.

din cauza garantiei intreb.

Link către comentariu

@cbodnara: o faci la prima conditie care se indeplineste: anul calendaristic sau 15 kkm de la ultima revizie. Punctual revizia de 30 kkm ar trebui facuta inainte de 29200.

LE: sau poti sa o faci cu cateva sute de km mai devreme pentru a nu te chinui sa planifici toate drumurile astfel incat sa ajungi in service cu 29200.

Modificat de Agopteam
Link către comentariu

Azi am facut revizia de un an '13010 km', la Brady Militari

Revizie anuala - 200,00

Materiale mici 15,00

Filtru aer oct2 buc- 1 54,53

Filtru polen --- 1 31,61

Filtru ulei ----1 26,83

Spray penetrant 400 ml 10,78

Mobil5w-431 vw 505 01 4x 47,24=188,96

Garnitura (oring) --1 11,19

Total fara tva 531,35+100,96=632,31 ron

Am stat langa masina si sau facut urmatoarele:-verificat roti presiune,

-Reglat faruri

-Verificat antigel -23*

-Verificat bateria

-------- ulei cutie

-Uns balamale usi

-Sau bagat sub masina si au verificat articulati,bucsaraie

-Spalat cu degresant in zona unde a fost oringul rupt

-Spalat scutul

-Au resetat perioada de service +o verificare masina in stare f buna .Timp in service 1h 45 mint.

cbodnara Mai bine sa nu depasesti 29200.

Link către comentariu

Garnitura/oring aia unde se pune si de ce se inlocuieste, uzura sau...?

In mod normal, daca nu se consuma tot sprey-ul degripant trebuie sa il primesti... so?

Link către comentariu

Unde se inbina furtunul de la intercooler se scursese putin ulei, sa desfacut si oringul era rupt.

Despre sprey nu am nevoie (am de la munca) :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Maine vreau sa-mi fac programare la service pt revizia de 45.000 . Sunt curios la cat ma va duce tianand cont ca vreau sa-mi schimb si placutele de frana :scratch:

Link către comentariu

estimez 880 lei :frigbaitata:

dac este PBA.....minim 1500

Link către comentariu

Salut,

Ieri am facut revizia de 60.000 (de fapt 61.000 ca am sarit putin calul :angry:) . Valoarea facturii : 1,130.52 RON. Revizia facuta la Autec Pitesti.

- revizie mecanica 170 ron

- revizie electrica 50 ron

- inlocuit placute frana 50 ron

- ulei cutie inlocuit 70 ron

- materiale mici 21 ron

- filtru polen 32.56 ron

- ulei cutie viteze 26.69 ron

- ulei Castrol TXT PD (1Lx4) - 32.15 ron/L

- ulei Castrol EDGE 5W40 1 L - 42 ron

- filtru ulei 25.65 ron

- filtru combustibil 95.87 ron

- filtru aer 56.17 ron

- antigel 0.3 L 12.79 ron

- placute frana fata - 195.27 ron.

Placutele am cerut eu sa fie verificate si schimbate pentru ca nu fusesera schimbate de ceva vreme. Cele de pe spate mi s-a spus ca nu au necesitat inlocuire.

PS: se pare ca am citat din preturile fara TVA ; dar valoarea facturii pe care am specificat-o este cu tot cu TVA.

Modificat de enderb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!