Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

1. Cuplajul Haldex este doar la 4x4, deci nu trebuia efectuata aceasta verificare. Care alte verificari nu le-au facut?

2.Pentru asta ai deschis deja topic separat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai ce s-a intamplat? Poti detalia? costuri..etc?

Sunt surprins, mai ales ca s-au purtat super ok cu mine...! :icon_thumright:

Dupa cum am spus si mai sus au facut toata rezizia in 20 de minute si foarte superficial, schimbat ulei care sigur nu a fost lasat sa se scurga bine schimbat filtru si atit nu tu completare antigel nu tu tester nimic altceva in 20 minute a fost gata gresare la usi cum am vazut ca se face in alte parti nimic nada Iar costuri cel putin la costuri au fost corecti zic eu 320 ron

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

1. Cuplajul Haldex este doar la 4x4, deci nu trebuia efectuata aceasta verificare. Care alte verificari nu le-au facut?

2.Pentru asta ai deschis deja topic separat.

oh super, nu stiam asta cu haldexul .. merci

cei de la PBx au un sistem de check-list (super ok sistemul oricum) putin diferit decat scrie in planul de service al masinii, adica au doua fise, una pentru "control vizual" si una pentru " lista de intretinere", dar ambele sunt pentru "service interval la fiecare 24 luni sau la fiecare 30.000km" .. oricum se pare ca acopera cam toate verificarile din manual .. asa ca totul e ok .. sunt multumit de revizie

Link către comentariu

Mi-am programat şi eu maşina pentru prima revizie(are 11 mii km) şi mi-au zis că va costa

Link către comentariu

1. suni la dealer si intrebi, daca nu indeplineste conditiile tale alegi alt dealer (service autorizat)

2. avariile specificate nu fac obiectul garantiei, iar din cate stiu eu, cel putin pana la 01.01.2009 iti trebuie autorizatie de reparatie eliberata de politie.

3. nu (spunea un coleg forumist, ca nu ai acces la masina in service-ul specificat de tine).

Link către comentariu

Pentru cei care au facut revizia la Avia Motors Pantelimon, au fost de acord sa stati langa masina pe timpul revizie? Multumesc.

Link către comentariu

1. suni la dealer si intrebi, daca nu indeplineste conditiile tale alegi alt dealer (service autorizat)

2. avariile specificate nu fac obiectul garantiei, iar din cate stiu eu, cel putin pana la 01.01.2009 iti trebuie autorizatie de reparatie eliberata de politie.

3. nu (spunea un coleg forumist, ca nu ai acces la masina in service-ul specificat de tine).

N-am cum să mai aleg alt dealer...

E ceva minor... abia se vede, n-a fost niciun accident! Chiar trebuie să merg la poliţie? Bun, am

Link către comentariu

Cum ar fi sa stai langa chirurg cand opereza pe creier? Parerea mea e sa lasi omul sa lucreze in timp util si fara orice stress...

Link către comentariu

Pentru cei care au facut revizia la Avia Motors Pantelimon, au fost de acord sa stati langa masina pe timpul revizie? Multumesc.

Eu am fost lasat!! Dar nici n-am cerut voie cuiva,am intrat pur si simplu si n-a zis nimeni nimic! :rolleyes:

Link către comentariu

Cum ar fi sa stai langa chirurg cand opereza pe creier? Parerea mea e sa lasi omul sa lucreze in timp util si fara orice stress...

Off-topic... eu chiar stau l

Link către comentariu

Pai vezi? Si la service au geamuri si poti vedea, deci esti in zona... :rolleyes:

Link către comentariu

N-am cum să mai aleg alt dealer...

E ceva minor... abia se vede, n-a fost niciun accident! Chiar trebuie să merg la poliţie? Bun, am

Link către comentariu

buna la toti. am si eu o mica dilema. din mai 2007 sunt posesorul unei skoda octavia 2, 1.9 diesel. anul acesta (2008) am fost la prima revizie de 1 an, desi aveam doar 9000 de km parcursi cu masina. revizia m-a costat 4,2 mil ( ulei, filtru ulei, filtru polen, filtru aer, filtru motorina, manopera). momentan am 13.000 de km la bord si pana in mai anul viitor nu cred sa trec de 20.000. anul viitor masina oricum iese din garantie, schimbul de ulei ar trebui sa -l fac pe la 24.000 de km. are rost sa merg la reprezentanta sa fac lucrul asta( neluand in calcul faptul ca o sa-mi bipaie computerul de bord care ma anunta ca trebuie sa fac revizia) ? ma lasa oare sa merg la revizie si sa nu fac schimbul de ulei. am inteles ca primul schimb de ulei ar trebui sa-l fac pe la 8-9000 de km ca cica e din fabrica mai gros, se aduna mizerie de la rodajul motorului etc. insa acum de ce sa-l schimb cu 6-7000 de km mai repede. doar ca asa e prevazut in revizie.

Link către comentariu

Exact cum ti-a raspuns si Ripper, e masina mea si sunt in joc banii mei, am platit 350 ron, doar manopera pentru schimbarea unui geam, ca apoi sa ma aleg cu zornaieli in usa, scuza-ma dar nu dau 700 ron pentru un schimb de ulei si eventual sa plec tot cu uleiul vechi in motor, orice se poate intampla, nu imi permit sa arunc banii. Imi cer scuze pentru offtopic, se poate sterge daca se crede de cuviinta. Multumesc.

Link către comentariu

Da stiu ca la unele reprezentante sunt geamuri si iti poti vedea masina dar iata ca la Autec Craiova nu au asa ceva si nu am putut sa o supraveghez cu ochiul meu critic, alta data nu ma mai prin pe acolo

Link către comentariu

singurul lucru care poate sa-i streseze e sa nu fie observati cind nu fac treaba asa cum ar trebui

Link către comentariu

Va salut din nou dragi colegi de forum si posesori de octavia 2, as vrea sa mai pun si eu o intrebare in sectiunea asta a forumului si anume :Cind se face revizia cum anume se reseteaza km aceia ca sa nu mai apara service in ... km sau in .. zile ??

Link către comentariu

As mai vrea sa stiu cum fac si eu o plingere la opc despre cum m-au tratat cei din Autec Craiova ca sunt destule probleme la revizia pe care am facut-o la ei sa trimit scrisoare ceva ca nu sunt din Craiova poate cineva sa ma ajute?

Link către comentariu

nu cred ca rezolvi mare lucru cu OPC-ul ... dar ce anume ai de reprosat punctual ca poate vine cineva cu vreo idee mai luminata :icon_thumright:

Link către comentariu

Off nu imi place sa ma repet dar hai, am facut revizia la Autec Craiova , a costat 370 lei totul a durat 20 minute de la intrarea in service pina la iesire , iar la iesire am ridicat si eu capota si antigelul nu era completat (era sub minim) uleiul era deja negru dupa 1 km de mers piesele adica filtrul si restul de ulei, nu au resetat nici calc ca acum imi apare sa ma duc la service in 800 de km sau in 20 de zile ? Deci ce alceva mai puteau sa faca poate sa mai fure ceva piese care ar considera ei ca le-au pus cehii in plus :rolleyes: :P

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

cosmin eu zic sa mergi intai sa vorbesti cu directoru de service de acolo si cu directorul general eventual si daca nici asa nu rezolvi problema atunci sa mergi la opc, oricum ai putea sa mergi la alt service, ar fi bine autorizat care sa iti faca un gen de constatare ca sa ai si o hartie care dovedeste ca treaba nu e facuta cum trebuie, poate e destul sa arati ca nu e facuta bine dar cine stie, e posibil sa fie nevoie de o constatare. cand mergi si vorbesti cu cei din conducere sa nu faci plecaciuni, te duci ferm pe pozitie pentru ca este dreptul tau. daca asa nu rezolvi nimic ramane doar OPC. eu zic ca merita mers si la OPC pentru ca nu e bine sa ii lasi asa pentru ca vor face asa si la altii. lumea de pe la noi ar cam trebui sa invete ce inseamna un serviciu de calitate, mai ales ca tu il platesti si nu e gratuit. anunta-ne si pe noi cand ai o solutie a problemei.

VEZI ca fix acum e o emisiune pe realitatea pe tema Tepe in Servicurile Auto, poate te ajuta sa le dai un mail sau telefon :)

Modificat de dustangel
Link către comentariu

Mine am sa il sun pe consilielul de service care mai mult ca sigur va zice sa ma duc la ei sa imi resetez calc cit despre ulei a zis ca acesta a fost schimbat dar asa se face la disel ok, stiu ca se inegreste dar nu dupa 1 km mai mult ca sigur acesta a fost schimbat dar nu a fost lasat sa se scurga tot iar restul uleiului???? a ramas la ei la fel si filtru cel vechi iar antigel?? nu stiu dece nu au completat nu stiu dece nu au resetat calc a ba stiu dece s-au intimplat toate astea , pentru ca era aproape ora 17 si trebuia sa plece si ei acasa sa nu mai zic ca trebuia sa fac revizia defapt in alta zi dar cind m-am dus au zis ca nu au curent... si dece nu am fost anuntat telefonic ca nu sunt din Craiova si am si eu o slujba? raspunsul... AM UITAT :)

Link către comentariu

asta e calitatea serviciilor in romania, trebuie ca multi clienti sa le dea in cap. eu zic sa nu vorbesti cu nici un consilier de service, dute direct la director pentru ca altfel problemele astea se repeta. directorul e mai degraba interesat sa remedieze problemele cu angajatii decat consilierul de service care isi bea si el cafeaua dimineata si face baze de clienti impreuna cu acelasi mecanic ce ti-a lucrat la masina. si sa spui la director si de faptul ca ai batut un drum fara sa te anunte nimeni de acea pana de curent. da cu batu ca oricum nu ii doare :)

Link către comentariu

... am fost la prima revizie de 1 an, desi aveam doar 9000 de km parcursi cu masina. revizia m-a costat 4,2 mil ( ulei, filtru ulei, filtru polen, filtru aer, filtru motorina, manopera). ...

la 9 mii de km a schimba filtru de motorina e furt pe fata.

in carte scrie ceva de 60 mii km, nu il tii atata dar vreo 30-35 mii tot e bun.

si uleiul trebuie schimbat la 1 an daca e 505.01 indiferent de numarul de km parcursi.

Modificat de msn2
Link către comentariu

Vreti sa schimbam titlul topic-ului in "Revizii si legislatie" , sau ramaneti On-Topic?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!