Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Pana acum, erau destui care se plangeau de faptul ca, cei din service NU vor sa schimbe filtrul de aer la revizia de 15.000 ;) . Probabil s-au saturat si ei sa tot explice unuia si altuia ca NU este nevoie sa schimbe filtrul si ca sa scape de explicatii, au schimbat metoda :vaidecapulmeu: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Octavia II 1.9 TDI

revizia tip 15000 de km, facuta la 12600km la Porsche Aviatiei: 856.53RON

Atasata este factura.

post-19116-1222256200_thumb.jpg

Link către comentariu

ohoo mi se pare mult.

Restu adica inafara de ulei filtre au fost optiuna ta sau ti le-au bagat pe gat? Deoarece in cartea de service nu se specifica acele operatiuni si nu am mai auzit la nimeni sa le ceara.

Link către comentariu

Fiti atenti la pretul consumabilelor. Degeaba va bucurati ca pretul e mic, daca uleiul e slab calitativ. Nu stiu daca e posibil sa pui Castrol Edge 505.01 la 40Ron/L... mi se pare ieftin pt pret de service. Din cate stiu, recomandarea PoRo pt toate serviceurile e Castrol Edge TD la diesel sau Castrol Long-Life pt 506.01 si 507.00.

Link către comentariu

Nu trebuie sa plecam cu idei preconcepute ca prturile consumabilelor la service sunt mai mari, am constatat cu stupefactie pe pielea mea ca se poate intampla sa cumperi mai scump uleiul de la supermarket... Un telefon cu o intebare inainte de revizie te poate edifica...

Link către comentariu

Totusi 40-60 ron pe litru , si eu mi-am luat valvoline (made in usa) 29 ron.

Revizia de 15 mii trebuia sa fie maxim pe la 4-6 mil.

Link către comentariu

Un telefon cu o intebare inainte de revizie te poate edifica...

nu intotdeauna...eu mai mereu am platit mai mult decat mi-au zis la telefon...si nu numai eu :10[1]:

Link către comentariu

Castrol Long-Life pt 506.01 si 507.00.

De ce sa puna ulei (scump) LongLife la o masina pe care o cheama anual sau la max 15mii km la schimb ulei? :blink:

Link către comentariu

Am fost si eu la Avia Pantelimon si am facut revizia 2 la 28150km. Cost total 759 RON cu reducerea de membru Avia

Revizie tip 30000km - 257 RON

Castrol TXT 5W40 505-01 5x47=235 ron

Filtru motorina 108 ron

filtru praf cu carbon 48 ron

filtru aer 62 ron

filtru ulei 29 ron

mat mici 20 ron

-----------------------

total 759 ron (tva inclus)

Am stat langa masina (dupa un geam) si am privit operatiunea.

Am vazut cum au reglat farurile cu un aparat special, au uns toate balamalele, au facut presiunea la roti si a tras de fiecare roata in parte.

Una peste alta eu sunt multumit deoarece nu am durat mai mult de 2 ore si ca m-au primit sambata.

Link către comentariu

Mai nou , reviziile gen 15000 km la PBV1 si PBA au ajuns la 950 RON.Tocmai mi-am facut programare pe sapt viitoare si m-au anuntat de pret !

Link către comentariu

..si dc nu vii la Buzau?...faci aproximativ 1 ora si economisesti cel putin 200 lei...

Link către comentariu

Revizie de 15000km facuta la Enduro Rm Valcea, 420 Ron. S-a schimbat si filtrul de polen si cel de aer. Ulei Mobil 1 5W40. Supermultumit de preturi si de serviciile oferite.

Link către comentariu

xxfiles!

Pune si nr tel.de la Enduro Rm Valcea, pt programari ca vad ca e super oferta . :)

Link către comentariu

cei de la enduro au site si gasesti acolo numar de telefon (www.endurovl.ro)

Modificat de garfield
Link către comentariu

Salutare

Pe data de 26-09-2008 am facut revizia + schimb distributie + altele la BRADY AUTO CENTER. Pret total - 3.192,38 RON. Pentru detalii vezi factura scanata. Masina a avut in ziua respectiva 90000 km. Am schimbat distrinutia deoarece avea o rola era blocata

- revizie anuala - 200

- inlocuit kit distributie - 430

- inlocuit lichid de frana - 50

- placute fata d/m - 70

- placute spate d/m - 60

- scrumiera spate d/m - 30 (au fost magari la faza asta pt ca scrumiera din spate nu avea nimic ca sa fie demonatata si remontata)

- inlocuit burduf planetara stg - 120

- d/m filtru motorina - 30

- materiale mici - 40 (enorm de mult)

- curea x1 buc - 209.18

- intinzator - x1 buc - 235.9

- rola x1 buc - 101.95

- pompa apa - 167.25

- placute frana spate - 189.58

- placute frana fata - 202.14

- scrumiera fata (am avut capacul rumpt) - 173.90

- curea agregate - 56.57

- rola - 225.36

- ulei mobil - 179.64

- filtru aer - 54.53

- filtru ulei - 25.65

- suport numar x2 - 9.48 (au spus ca nu ma costa nimic si ca este din partea "casei" - magari; mai bine mi-l inlocuiam singur)

- lichid frana - 24.79

- antigel rosu - 13.32

- apa distilata - 0.95

- garnitura buson baie - 1.02

- spray frana 5.86

- burduf - 60.94

- bec torpedou (este becul de la scrumiera)

- filtru motorina - 95.87

- avans - -504,20

TOTAL fara TVA = 2.682.67 RON din care: manopera 1.100 si piesele 2.086,87

Pret totsl cu TVA = 3.192,38

P.S. Au luat foarte mult pe manopera, dar oricum sunt mai ieftini decat cei de la PBN care mi-au cerut pentru aceeasi lucrare 4500 RON fara TVA.

Toate cele bune

f_1.bmp

f_2.bmp

Link către comentariu

AI dreptate, distributia se schimba la 120000 km, dar masina mea este un sh din Germania, care cred ca a avut kilometrajul dat inapoi. Am carte de service la ea care pare in regula (are stampile, semnaturi, etc), dar dupa cum se stie orice poate fi falsificat. Am un prieten care cu asta se ocupa: da kiloetrajul inapoi si modifica carti de service ( in special la masinile din grupul VW).

Link către comentariu

ohoo mi se pare mult.

Restu adica inafara de ulei filtre au fost optiuna ta sau ti le-au bagat pe gat? Deoarece in cartea de service nu se specifica acele operatiuni si nu am mai auzit la nimeni sa le ceara.

Eu m-am programat la revizia de 15k, mi-au spus un pret estimativ de 950 RON.

Cand am vazut la final ca s-au schimbat toate filtrele plus toate testele care sunt in factura, i-am intrebat care este rostul lor, si raspunsul a fost ca "e romania" unde motorina proasta, drumuri prafuite.

Una peste alta nu imi pare rau de banii dati, sper sa fi facut si ce au scris acolo.

P.S. dupa 2 zile am fost sunat de cineva de la porsche sa ma intrebe daca am fost multumit de servicii. :))

P.S.2 Mi-au pus coliere de plastic (soricei) la capacele de la roti, pe care le-am si platit :P..... Nu vad rostul lor pentru ca am probat (involuntar) si nu sare capacul la roti nici daca iei o bordura inalta la 40km/h (s-a indoit janta, s-a fisurat capacul, dar nu a sarit).

Link către comentariu

Cred ca acei soricei au mai mult rol de antifurt :offtopic:

Link către comentariu

:( In romania poate doar daca e sudat capacul de roata poti sa zici ca e "furt-proof".

Ca sa revenim la topic, am o rugamintea, catre aceia dintre membrii care au facut de curand revizia de tip 30000 de km, sa ne impartaseasca cat i-a costat (poate chiar la porsche).

Dupa revizia de 15k, ma astept ca la 30k sa imi schimbe distributia :) ....

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

1. Incearca sa citesti cateva pagini in urma...ca idee http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=710126 (pentru ca spuneai de Porsche dar, mai ai preturi si din alte parti).

2. Nu-i cam devreme sa intrebi de revizia a doua (30.000km) cand tu abia ai fost la prima (15.000) km?

Link către comentariu

Este cineva care si-a facut prima revizie la Targoviste?Daca poate da ceva amanunte...

Link către comentariu

skoda octavia II 1.9 TDI, revizie de 15.000 facuta la ProCar/Timisoara - 3milioane700mii. Au schimbat filtru ulei, ulei (4 litri Aral 5W40) si Antigel.

Link către comentariu

au schimbat antigelul sau doar au completat? si filtrul de aer?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!