Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Voua va trebuie sa vina vremurile alea ultra moderne... sa aveti garajul precum fabrica de masini si sa selectati din casa din configurator ce roti sa va puna pe ea :))

Link către comentariu

Tare, ai 50% din valoarea masinii in "sosoni" :D .

Pai ce sa zic, spor la vanzare :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pai stai linistit ca mai ai bani de facut:

- grila

- volanul

- una alta 

le iau eu :D  :))

Link către comentariu

Pai la unul aveam doua atinse, am gasit un set cu doua bune si restul e can-can :D

Am pus pedalele de R, footrestul a decedat, am reusit sa rup cateva cleme in graba mea, asa ca trebuie sa iau altul.

Am gresat din nou wastegate-ul, e impresionant ce diferenta e. Nu mai accelereaza dintr-o data, urca liniar si da senzatia ca se mai termina.

post-89504-14231479781751_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Faci ceva cu footrestul? Daca il arunci il vreau eu sa incerc ceva cu el pe masina mea.

Link către comentariu

Avand in vedere ca footrest-ul oem de R este mai lat si, cum eu reusisem sa rup prinderile la cel pe care il aveam, am zis sa incerc.

post-89504-14236771288216_thumb.jpgpost-89504-14236771336343_thumb.jpgpost-89504-14236771364789_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Gata am terminat de citit cele 107 pagini :D Sfinte Sisoe , esti nebun ! :) Am inceput sa ma pierd pe la bari si faruri puse , iar date jos etc , dar pana la urma am reusit sa tin firul . Imi place foarte mult masina ta , este superba ! Mai ai de lucru la interior , dar m am abonat la topic si sper sa mai vad updaturi frumoase .

Link către comentariu

Deja mi ai daruit un premiu :) O sa ajunga la mine in perioada urmatoare . Este vorba de capacul de la scrumiera .

Am vazut ca ai folosit acum ceva vreme Aluband , ce parere ai ? Se simte o diferenta de sunet ceva ? Doresc sa fac si eu o antifonare pe ici colo si nu stiu o parere reala , ca pe net am tot citit .

Modificat de Golf_LGE
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!