Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bun asa...arata foarte bine pedalale si footrestul de R. Sa le calci cu placere... :)

Link către comentariu

S-ar putea sa se amane putin primavara :(. La sfarsit de februarie am vazut prognoze de ninsori totalizand vreo 40cm intr-o saptamana.

Link către comentariu

Astia nu stiu ce e maine, stiu ei pe 1 martie...Eu abia astept intalnirea aniversara, sa facem bairam :D

Link către comentariu

Lasa ca pana atunci o faci, o sa fie cand se incalzeste sa venim cu rotile frumoase ;)

Link către comentariu

Mereu modificari cu gust , gg :D

Si eu numar zilele nu mai rezist :)))) sa o tin in garaj :D

Modificat de pit90
Link către comentariu

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))

....nu vorbiti de lucruri sfinte pe aici. va rog :blah_:

Chiar asa, cu roti? tot bbs?

Link către comentariu

Raman la Speedline deocamdata. Am luat distantiere de 15mm, sa vedem cum se aseaza cu Et39 si 7,5j.

post-89504-0-43848900-1422442186_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Lussem un set de 7mm si am gasit pe cineva care vroia mai mici, el avandu-le pe astea de 15mm. Am facut schimb cu el.

Cele de 7mm au fost 150 ron.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Uite ce am avut eu: 7.5J cu ET40, suspensie TA Techinx lasata destul de jos, anvelope 215/45 fata si 225/45 spate. Nu atingea in niciun fel de conditii.

Va arata excelent cu setup-ul asta. :icon_thumleft:

post-6569-0-57859400-1422478056_thumb.jp

post-6569-0-03845100-1422478064_thumb.jp

Link către comentariu

Sunt...de fapt erau BBS RX pe 17.

In completare...mie mi-a fost frica atunci sa pun 225 si pe fata. Avusesem experienta negativa cu ET35 si ma speriasem...desi cu ET40 si 225/45 sunt sigur ca nu atingea.

Link către comentariu

Eu cu ET35 atingeam putin, cu 39 sunt convins ca nu o sa fie probleme, mai ales ca e si janta mai ingusta cu cativa mm.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Si eu atingeam atat pe fata cat si pe spate cu ET35 si 225.

Nu vei avea probleme, stai linistit.

Link către comentariu

Tocmai ieri am mai scos o sacosa de piese de acolo. Trebuie sa pun carenajul dreapta, pedalele, stopurile sunt dezasamblate...am multe de facut.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!