Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Sa le auzi cu placere :)

Sa le infigi bine...dar ai grija ca dupa ies foarte greu...nu o sa ai nevoie de nici un adeziv :)

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina o sa se lase mai mult de 9mm in curbe (in alea luate mai tare nu alea pe loc sau la viteze mici) pe rotile din exterior, chiar daca geometria trage roata in interior sigur nu o sa o traga suficient, adica o sa atinga in surub nu in aripa. Oricum ar fi se poate rezolva problema cu modificari destul de simple si o sa te poti bucura de o stabilitate in curbe simtitor imbunatatita.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Maine dimineata voi vedea cat de mult va fi de modificat, sper sa rezolv usor, fara sa fie nevoie sa roluiesc aripile. Daca va fi nevoie, o voi face si pe asta.

Laurentiu, am mai taiat din excesul de alcantara dintre cele fixe si margine si au intrat la fix. Asa vor ramane, maine le pun pe masina.

Inca o data, iti multumesc!

Link către comentariu

Hai ca ai rezolvat elegant. Arata foarte bine, felicitari!

Ai geometria facuta ok pe spate? Mi se pare camberul pozitiv din poza de mai sus.

Spor!

Link către comentariu

Geometria a iesit ok. Cred ca e iluzie optica, si pe fata pare pozitiv desi e un pic negativ.

Link către comentariu

Eu am o mare curiozitate: prin ce metoda ajunge semnalul rcd-ului sa iti "mangaie" urechile ca sunet de inalta fidelitate? In rest, jos palaria.

Link către comentariu

Rcd-ul nu va ramane acolo la nesfarsit, dupa ce pun amplificatorul o sa iau si un HU bun, va trebui sa ma documentez temeinic.

@Andrei AXN: Iata spatele. Cred ca ar merge un 215 acolo si fara protectie janta.

post-89504-14190890639832_thumb.jpg

Link către comentariu

Exact asa veneau si la mine cu ET35 si 225/45.

Ar merge 215 si pe fata si pe spate si ai scapat de griji + un aspect mai frumos. [emoji16]

Apropo...le simti "usoare" fata de celelalte? Ai grija cu jantele usoare ca se indoaie/sparg mai usor. OZ-urile sunt de calitate, insa nu trebuie sa le tratezi ca pe unele stock.

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Clar se simte mult mai usoara, mai vioaie masina. Chiar ma gandeam la ce ai spus ca o sa vreau si de vara...dar parca nu imi vine sa renunt la Speedline.

Oricum eu merg destul de grijuliu dpdv al stresarii masinii sub orice forma, nu cred ca vor fi problem cu jantele.

Link către comentariu

Speedline sunt foarte frumoase, insa din cate stiu de la Alex@Audi sunt si foarte grele (el avea pe 19). Cand mergi cu jante foarte usoare, este mai greu sa renunti la ele si sa te intorci la cele grele. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sunt destul de grele, desi sunt "doar" pe 18. O sa vad in primavara, sper sa nu imi faca figuri piticul...

Link către comentariu

Sa fie strech, zic!

Conti TS830p 205/50/17 pe 8j.

post-89504-14197640418868_thumb.jpg

post-89504-14197640446605_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Poti da cateva detalii de cum se face aceasta roluire?nu am de ce sa imi doresc momentan dar chiar sunt curios cum se face . Proiectoarele in ce stare sunt? matuire?

Link către comentariu

Bogdan, am si eu doua intrebari referitoare la stopurile LED OEM ( Valeo) : 1: trebuie cautata compatibilitatea cu centrala mea electrica? 3C0 937 049 E)  sau sunt plug and play? Unde imi recomanzi sa caut? Parca ma bate gandul...desi pe masina candy white cred ca arata cel mai rau posibil dintre toate variantele de culoare....parca arata mai bine cele cu bec dar facute acea nuanta de R32  :D . Cam cat costa sa faci si cercurile interioare functionale la cele pe LED?

Modificat de catalinmiti
Link către comentariu

Cred ca sunt plug and play, nu am verificat ce centrala am, dar a mers fara nici o modificare.

Skyline-ul m-a costat in jur de 300 ron cu tot cu manopera.

Sunt de parere ca pe alb arata cel mai bine stopurile astea, am mai spus-o si inainte sa le iau.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!