Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Cu 225 nu ar trebui sa atinga cu garda stock ..era un tabel în care permitea fără rub" și la un drop de un inch. .

8 j cu et35 și 225 ..

Modificat de pit90
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am avut eu pe Golf 5 jante ATS DTC Superlight 7.5J x 17 cu ET35, anvelope 225/45 cu suspensie stock si atingeau si pe fata si pe spate la viraje luate mai tare.

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Sau anvelope 215/45.

Daca le folosesti doar iarna, o poti tine mai ridicata si nu ai probleme.

Link către comentariu

La et35 si 8j nu e suficient doar fender screw mod, cu 215 s-ar putea sa nu atinga dar cu 225/45 sigur o sa atinga chiar daca o ridica.

Dar sunt f misto jantele alea.

Link către comentariu

Depinde cum mergi, pe unde si cat e de dura suspensia.
Oz-urile pt Golf sunt 8 cu et48.

Sincer suspensie ridicata la maxim si cu jante 17" iesite putin in exterior strica tot farmecul, fie vorba si de OZ-uri.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Dupa calculele mele, jantele cu acest setup, given aceleasi cauciucuri, 225/45/17, vor iesi cu 16mm mai in afara decat cele OEM, acelea fiind calculate la 7,5J, et 51. Dupa matematica mea, avand in vedere ce am masurat la mine si presupunand ca masinile sunt la fel?!!? { i guess :)) } o sa mai ai fix 9mm intre aripa si cauciuc. Pachetul 225/45/R17 pe janta 8J cu et35 va iesi cu 16mm mai in afara decat cele oem. la mine, cu 235/40/18 pe 7,5J, et 51, mai erau fix 20mm pe spate de la aripa la cauciuc, si calculele spun ca ce ai tu ar iesi cu 11 mm mai in afara, therefore lasand 9mm intre aripa si cauciuc. Calculele asa spun... o sa ai chiar putin clearance, asta pe spate. Pe fata nu mai tin minte ce am masurat la mine, dar am aripile roluite deci este irelevant:) Good Luck:) si da, frumoasa alegere!

Link către comentariu

Cred ca difera Flavius golfu 4 de 5, eu am superleggera aceleasi specificatii cu 225/45/17 si nu mi-au atins niciodata dar nici nu e lasata blana si daca as lasa-o mai jos nu cred ca ar atinge.

Ai facut o alegere buna cu jantele si felicitari pt cum arata masina :)

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Eu pe golf,cu 17" 7,5j,ET35 am fost nevoit sa anulez surubul,si sa pun anvelope 215 45 ca sa nu imi atinga,eram coborat cu arcuri eibach sportline 45-40mm

Link către comentariu

Sa le dea Dumnezeu sanatate si fan cat pot sa duca :))

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Bun si asa :)

Nu am pus inca, jantele, prezoane scurte. Am comandat un set nou, maine dimineata am programare la vulcanizare :D

Link către comentariu

Au iesit perfect, cred ca le las asa, nu le mai imbrac.

Multumesc inca o data, raman dator! ;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!