Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci! :)

Oricum, am mers si cu altele mai dure, eu ma descurc, dar sotia facea nazuri si cu cea stock.

Link către comentariu

Nu ar foarte complicat nici asta, extins firul pana sus, insa butonul meu de la capacul de la rezervor e singurul ratacit, nu vreau sa creez haos in masina :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Arata de parca acum a iesit pe poarta fabricii, impecabila si perfect dotata !

P.S.: Imi place cum arata cu RNS 315, mai ales ca acum nu mai stai cu frica ca iti fura 510-ele.

Link către comentariu

Frumoasa masina. O intrebare: unde vine montat butonul de la alarma? pt ca si eu am alarma si am doar un buton mic pe stalp.

Modificat de georgeMKO
Link către comentariu

Merci. Acolo vine, insa eu voi face un artificiu, stalpul e imbracat in alcantara si nu vreau sa mai umblu la el.

Link către comentariu

Ma uitam la pozele de la inceputul topic-ului , scuza-mi expresia ... Bai nene ,interiorul e bestial ,exteriorul e bestial ,nebunie retrofit , fiind inca proaspat posesor de golf 5 cu nici un sfert din modificarile pe care le-ai facut masini ,mi se pare ceva wow. Cu timpul sper ca lista mea de modificari sa fie cel putin jumatate din ce ai facut pana acum masinii tale. Felicitari pentru masina !! Spor!

Link către comentariu

Nu ai rezolvat cu tweetwerelw?:(

Sa vorbesc cu colegu poate da drumu la CNC?:)

Link către comentariu

Deci, eu care ma gandeam daca sa-i mai pun piele pe scaune alei mele..tu imi arati ca am fost timidutz in abordare pana acum! Bravo, that's not a bad way to spend a couple of thousand euro - one sweet ride.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!