Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

La fel am facut si eu de diminieata la ora 04:00, asta e daca am preferat sa tin buza rieger montata iar buza de gti ferita de frig in garaj....

Lasa k in 2 luni vine ea vara. :)

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu, neavand loc de parcare (numai al meu) la munca, am lasat-o acasa in parcare. Chiar daca reuseam sa ies la strada principala, cand ajungeam la munca, trebuia sa ma invart pana gasesc un loc...pe care sa-l dezapezesc cu lopetica :)

Asa ca metroul a fost sfant astazi :)

Link către comentariu

Si eu am luat autobuzul ieri, insa azi am avut nevoie de masina...Am ajuns la munca si am ramas pe burta in parcarea noastra :))

Link către comentariu

Eu, neavand loc de parcare (numai al meu) la munca, am lasat-o acasa in parcare. Chiar daca reuseam sa ies la strada principala, cand ajungeam la munca, trebuia sa ma invart pana gasesc un loc...pe care sa-l dezapezesc cu lopetica :)

...cam asta am facut si eu... maine, deszapezim altul... si tot asa.

pe stradute, numai pe burta, din pacate... ce bun era acum un Touareg....

Link către comentariu

Daca mai ninge serios si saptamana asta si ramane temperatura negativa, sleaurile formate raman si noi astia mai low fata de standard scoatem masina la drumu principal la primavara, sa nu rupem prelungirile fata. :(

Link către comentariu

Daca o dai jos, scad riscurile sa rupi ceva. Insa pe stradute daca intri tot vei atinge rau. O alta masina pt zilele astea ar fi buna :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Urmeaza sa trec la bara fata de R32, singura dilema fiind cum sa arate grila centrala, crom, negru mat sau negru lucios.

post-89504-0-50009400-1391870955_thumb.j

post-89504-0-35636500-1391870967_thumb.j

post-89504-0-60985600-1391870974_thumb.j

Link către comentariu

Cred ca ai ratat asta, Robi...

altu.... incep sa ma enervez:)))) sa o stapanesti cu placere!

Te referi la Iulian?
Modificat de cogdao
Link către comentariu

Da, bara va intra la vanzare sa recuperez din bani. Iar s-a gaurit buzunarul :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!