Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

:D

Nu mai e mult...

Am nevoie de fonduri pentru ele, asa ca cine vrea RNS-ul meu sa ma contacteze( este model 2013, litera P). 

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

In asteptarea eleronului de la vopsit, azi am achizitionat jantele pe care le doream, BBS Speedline 18", 7,5J, ET54.
Sunt indecis pe ce anvelope sa merg, am de ales intre 225/40/18 si 235/40/18. Tind spre ultima varianta pentru a mai micsora gap-ul dintre aripa si anvelopa, mai ales ca mai mult ca sigur voi renunta sa cobor masina, deja ating destul de des si in fata si in spate.

post-89504-13890237888279_thumb.jpg

post-89504-13890238269876_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Nu-ti recomand 235, pentu un set platesti 150-200 euro in plus fata de 225.

Link către comentariu

Eu as merge pe 225, mai ales ca jantele au oarece buza si un talon mai mare la anvelopa le va face sa para mici.

Arata foarte bine :D

Modificat de mike.
Link către comentariu

Si daca vrei sa le scoti mai in afara ia-ti hubcentric spacer de la H&R si rezolvi problema :)

Frumoase jante, bafta!

Link către comentariu

Sunt mai mult decat superbe jantele, nici nu imi pot imagina cat de bine vor arata pe masina! Sa le bagi pe casco imediat dupa ce le montezi, ca atrag multe priviri si e mai bine sa fi acoperit. :)

Link către comentariu

Arata extraordinar de bine.

Mergi pe 225. Singura cale corecta de a micsora distanta janta-aripa este sa coboare aripa :D.

Atingi prin parcare la Sun Plaza?

Link către comentariu

Frumoase, sa le porti cu placere !

Si eu sunt inca putin indecis intre ce dimensiune sa aleg, 225/40/18 sau 235/40/18.

In documentul oficial de la VW, nu apare insa nici un VW Golf 6 echipat cu 235/40/18.

Modificat de mede
Link către comentariu

Nu ating nici eu si nici macar in plaza unde sunt rampele mai abrupte la intrare.

Nici cu 4 in masina n-am reusit sa ating.

Doar la parcare la Universitate sunt probleme. 

Eu zic sa o lasi cu inca 15mm. E pacat de jante sa se vada masina ridicata :(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Merge si un 20 mm. Cred ca e mai inalt un G5 vs G6.

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

Multumesc tuturor!

La Sun nu ating, in schimb bordurile au devenit o problema, ating in 90% din cazuri.

Link către comentariu

nu apare insa nici un VW Golf 6 echipat cu 235/40/18.

Pentru ca nu a venit Golful din fabrica cu 8x18, doar 7.5x18. Oricum diferenta nu e foarte mare!

Link către comentariu

Am avut 18 de fabrica si cauciucurile erau 225/40/18.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da corect, eu ziceam ca din fabrica nu a venit cu 235...

Link către comentariu

Arata excelent, sa le invarti cu placere. As alege 225 pentru simplul fapt ca asa vin si alea OEM.

Link către comentariu

Multumesc, baieti!

Ca si anvelope, e foarte posibil sa merg tot pe Hankook Ventus V12, am fost foarte multumit de ele pe ClassiX.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!