Jump to content

Achizitie Passat CC - sfaturi si recomandari

Christian.B77
 Share

Postare recomandată

Trebuie sa fii naiv sa crezi ca la preturi mici se cumpara masina cu km putini, vrei pana in suta de mii platesti pretul pe masura.

Da, cred ca aia din vestul tarii au cazut din "caruta cu cinstiti", stai linistit ca vin cu ele manarite direct din Germania, tot ce este de export se manareste de acolo cu tot cu carti de service,tot tacamul.

Modificat de calin.g
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aveti grija ce luati ca de acum se pot manari Km si cartile de serivice fara ca cei din reprezentanta sa aibe HABAR .

O sa va explic si cum se procedeaza .

Dupa cum stiti in Germania masina are garantie 3 ani .

Intr-un an se face intre 60-90000 Km (am vazut M.B E-Klasse cu 95000 Km in 10 Luni de zile rulati) .

La ei schimbul de ulei se face la 30000 Km sau un an .

E aici e problema .

In Germania sa descoperit o masina care in ISTORIC AVEA 60000 Km si un pic dupa un an si ceva iar in realitate pe calculatorul DSG avea 120000 Km si un pic .

Cum ?

Foarte simplu .

Proprietarul nu este obligat sa faca schimb-ul de ulei NEAPARAT LA REPREZENTANTA .

El merge cu masina cand face 30000 Km la un service de CARTIER (au si ei destule) schimba ulei-ul .

Dupa care mai merge inca 30000 Km si la al doilea schimb da Km inapoi la primii 30000 si merge si face schimb-ul la un an de zile .

Reprezentanta fara sa aibe HABAR cat de ONEST este proprietarul trece in istoric 30000 Km asa cum scrie pe IC (bord) .

Si uite asa se poate lua masina cu dublul nr. de Km cu istoric OK .

Vreti masina buna dati banu si luati doar din REPREZENTANTA .

Sau luati masina pana intr-un AN .

Asa sunteti siguri ca masina nu are cand sa faca mai mult de 90 - 120000 Km .

Link către comentariu

Vreti masini curate, luati masini cumparate de noi din Ro, de la primul proprietar si bineinteles cu carte service.Daca vreti masini din afara, mergeti personal. Spor!

Link către comentariu

Aveti grija ce luati ca de acum se pot manari Km si cartile de serivice fara ca cei din reprezentanta sa aibe HABAR .

O sa va explic si cum se procedeaza .

Dupa cum stiti in Germania masina are garantie 3 ani .

Intr-un an se face intre 60-90000 Km (am vazut M.B E-Klasse cu 95000 Km in 10 Luni de zile rulati) .

La ei schimbul de ulei se face la 30000 Km sau un an .

E aici e problema .

In Germania sa descoperit o masina care in ISTORIC AVEA 60000 Km si un pic dupa un an si ceva iar in realitate pe calculatorul DSG avea 120000 Km si un pic .

Cum ?

Foarte simplu .

Proprietarul nu este obligat sa faca schimb-ul de ulei NEAPARAT LA REPREZENTANTA .

El merge cu masina cand face 30000 Km la un service de CARTIER (au si ei destule) schimba ulei-ul .

Dupa care mai merge inca 30000 Km si la al doilea schimb da Km inapoi la primii 30000 si merge si face schimb-ul la un an de zile .

Reprezentanta fara sa aibe HABAR cat de ONEST este proprietarul trece in istoric 30000 Km asa cum scrie pe IC (bord) .

Si uite asa se poate lua masina cu dublul nr. de Km cu istoric OK .

Vreti masina buna dati banu si luati doar din REPREZENTANTA .

Sau luati masina pana intr-un AN .

Asa sunteti siguri ca masina nu are cand sa faca mai mult de 90 - 120000 Km .

Exact la asta m-a dus si pe mine gandul, cum poti da km inapoi fara suspiciuni...Intre service-uri dai km inapoi, abia apoi faci iar service...

In Romania, multe service-uri nici nu iti baga masina in baza de date..doar daca o duci pe la reprezentante sau ma rog...

Cel mai important e sa fie masina impecabil d.p.d.v mecanic si estetic... Daca are 200 000 si are service-ul facut ca la carte, fii sigur ca e mult mai buna decat una cu 80 000 km fara nici un service..

Dar un atu la masinile noi este ca poti verifica KM in diferite componente ale masinii.. La bmw is vreo 3-4 locuri unde sunt stocati km masinii... Faci o medie si daca difera mult, ceva nu e bine :D

Link către comentariu

Cel mai important e sa fie masina impecabil d.p.d.v mecanic si estetic... Daca are 200 000 si are service-ul facut ca la carte, fii sigur ca e mult mai buna decat una cu 80 000 km fara nici un service..

Nu cred ca un motor cu 200000 Km rulat afara (unde masinile sunt alergate) va fi mai rezistent fata de unul rulat la noi 80000 Km .

Eu am cu masina mea de 7 ani 45000 Km (absolut reali) acum si vreau sa zic ca trage de rupe .

Ca sa nu mai zic ca-i schimb ULEI + FILTRE anual si nu fac mai mult de 5-7000 Km / an .

Link către comentariu

Pai deja vorbim de altceva... Ca faci tu 5-7k pe an e altceva... Si poate tu esti unu din aia care-si ingrijeste masina ca la carte.

Eu ma refeream de cele cu 80000 forjate, neingrijite... 

Tu in felul asta, si la 200 000 o sa-ti mearga masina brici daca ai grija de ea :D

Link către comentariu

Off: In felul asta in ~30 ani cand o sa ai 200k km cred ca o sa fie schimbat 90% din masina.

Masina buna din 2011+ cu 130k km la 12k-13k km, "tipla", "merge ca la 10k km" si "extra full fara piele" doar la romani vezi. Noi ne amuzam pe forumuri de ce anunturi pun dar altii cred ca a dat norocu peste ei si nici macar seria nu o verifica..

Modificat de mva987
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Sa va scutesc de verificat: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C34822740.html in 04.2013 ultima intrare in reprezentanta avea 157.000 km
http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C34905438.html in 11.2014 ultima intrare in reprezentanta avea 117.xxx km dupa primele 2 revizii si 2 ani avea 35k km, urmatoare revizie este peste 50k km si 1 an la care a schimbat uleiul la cutie DSG la 85.000km (pt prima data) si inca 25k km pana la ultima revizie.
Ambele sunt pt "pretentiosi".

Link către comentariu

Deci la primul cam 50k an, are acuma peste 225k. Fain ca dotariile, dar urat s-a fac alcantara aia crem.
La a 2-a nu inteleg ce ai scris.

Link către comentariu

Buna seara, 

am gasit un CC, va rog sa imi spuneti ce parere aveti:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C34915598.html

Masina as putea-o cumpara la 13700. Maine urmeaza sa-i fac testu de rigoare la reprezentanta. Merita?

Tot ce ma deranjeaza e ca nu are Xenon si probabil cornering, dar probabil pot trai si fara. Cat ar costa sa-i pun asa ceva in caz ca voi dorii?

Va rog daca puteti sa imi dati astazi niste sfaturi, ca maine dimineata o vad. 

Multumesc!

Link către comentariu

Uite-te la primul link pus in postul lui @mva987. Masina e relativ asemanatoare cu cea pusa de tine, are cateva dotari in plus insa aceiasi km. Cum a spus si mva987, masina avea in 03.2013 157.000km !, cat are acum? ramane un mister. Oricum, du-te la reprezentata si inainte sa o bagi la verificarile mecanice verifica seria de sasiu ca sa ii vezi istoricul. 

Link către comentariu

@bartro la prima revizie avea 25k km, la a doua revizie si inca aproape un an avea 35k km, la a 3a revizie avea 85k km dupa 11 luni de la a 2a aici a schimbat si uleiul la dsg prima data la vw si dupa ultima intrare e la 117k km in 11.2014, parerea mea ca la a 3a revizie masina avea defapt 120k km si era al 2 lea schimb de ulei la cutie, cred ca a dat km inapoi si a servisat masina si la service non vw

@sahara ma amuz cand vad ca lumea pierde timpu cu verificat masini cand ei nici seria nu o stiu. Eu cred ca masina aia e o mare TEAPA! Spor la cumparat o masina calumea nu vise..

Modificat de mva987
Link către comentariu

De ce? Initial am aflat de ea prin cineva de la reprezentanta...doar ca am ratat cumpararea...oricum prima data verific seria acolo

Link către comentariu

De ce cred eu ca e teapa? An prea bun km prea putini pret prea mic, deja a trecut pe la cel putin 2 propietari.. Doar jantele alea de pe ea fac ~1000 euro

Modificat de mva987
Link către comentariu

@bartro la prima revizie avea 25k km, la a doua revizie si inca aproape un an avea 35k km, la a 3a revizie avea 85k km dupa 11 luni de la a 2a aici a schimbat si uleiul la dsg prima data la vw si dupa ultima intrare e la 117k km in 11.2014, parerea mea ca la a 3a revizie masina avea defapt 120k km si era al 2 lea schimb de ulei la cutie, cred ca a dat km inapoi si a servisat masina si la service non vw

Am inteles ipoteza acuma. E greu de verificat rulajul in acest cazul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare tuturor. Am citit indearoape aceasta sectiune de forum si pot spune ca am mai aflat cate ceva despre aceasta masina pe care intentionez sa o achizitionez si astfel voi fi eu unul din fericitii posesori ai acestei minunatii. Dar pentr asta as avea nevoie de ajutorul vostru sa imi dati o parere sincera.

http://autovit.ro/show?id=C34730685

Masina e din 2012 nu are nici 30 de mii.

Chiar as aprecia parerile voastre.

Link către comentariu

E cam chel, in afara de dotarile standard are doar RCD510 si climatronic. Bine, oricum CC-ul e bine dotat standard.

Daca ar fi sa iei acum unul nou cu aceleasi dotari probabil ca l-ai scoate undeva pe la 29.000 euro.

Vad ca masina e la Welt Auto si are garantie 6 luni fara limita de km. Daca te multumesc dotarile, eu zic ca mai poti negocia cu ei la pret.  ;)

Link către comentariu

Da mi-au facut o reducere de 400 de euro dar ma gandesc ca e versiunea standard si sincer la pretul asta nu stiu ce mai pot gasi la ora actuala pe piata. Nu vreau sa cumpar de la samsari ca apoi sa imi para rau. Daca mai stiti ceva asemanator sau pe unde mai pot cauta as aprecia enorm. Merci Hayate pt reply.

Link către comentariu

Uite masina ASTA

Nu trebuie sa te grabesti sa iei neaparat de la noi.

La banii aia, daca tot dispui de ei, nu te grabi chiar deloc.

E doar un exemplu. Da o cautare amanuntita pe mobile si vezi... Ia de la autohaus german si o sa fie masina calumea.

Pretul  se invarte tot pe acolo.. Plus ca si preturile alea le poti negocia...Si cand le bagi intre ochii cash, iti lasa destul de bine. 

Doar sa ai pe cineva de incredere sa mearga cu tine in Germania sau eu stiu pe unde gasesti.

Modificat de Nighty91
Link către comentariu

Parerea mea e ca e slab dotata pt banii aia! Ai grija si cu astia de la DasWeltauto, masina asta C35152787(autovit) are in 144k km un schimb de ulei la DSG si intrari neregulate si fictive, care in opinia mea inseamna o teapa. Si ei tot bisnitari sunt dar pe tricoul lor scrie VW.

Link către comentariu

Masina ASTA o sa ajunga in maxim 10 zile in tara ... Masina se poate vinde si cu GARANTIE 1 an, prin WeltAuto (extracost, ceva de genul 22.500-22800 euro)

Modificat de razvand
Link către comentariu

http://www.autobihor.ro/automobile/volkswagen-passat-cc-din-2012-1578.html

WVWZZZ3CZCE716460

Ma gandesc sa cumpar masina asta.

Am vazut-o azi si ii place sotiei.

Merita s-o cumpar?

In Germania n-am gasit mai ieftine cu dotarile astea si sotia e nerabdatoare.

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Eu am verificat in vara vreo 3 Passat-uri B6 si toate aveau km da-ti inapoi. Daca km sunt ok si mecanic e ok atunci ia-o 

Link către comentariu

Cum le-ai verificat? La reprezentanta cu VINul sau cu masina? Aveau carte service?

Link către comentariu

Eu cu autobihor sunt lamurit. Aduc masini din Franta sau Italia si zic ca sunt Germania sau Belgia. Unele nu au carte service. Eu am luat CC de pe carsonthenet

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!