Jump to content

Golf 6/Jetta - Montare volan/airbag/comenzi

lancelott
 Share

Postare recomandată

da, am renuntat la ideea cu comenzi....propritarul voia doar volan din piele si sa aiba acel ornament cromat....noi am zis ca daca i ifacem cadou era un nice-to-have sa ii luam unul cu comenzi, dar implica prea multe si necunoscand bine masina si e destul de greu sa ii luam unul cadou

asa ne vom limita la ce a vrut el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Azi am pus volanu!!!Dar am nevoie de ajutor..Nu reusesc sa fac adaptarea codarea. Flo poate ma ajuti..Please!!Precizez ca am clona vcds 12.12...Cruise Controlu nu merge sa l activez de la buton. Volanu merge cam greu. Martori aprinsi coloana.esp off si abs..!O sa pun si un log ..Mersi..poate daca puteti macar pe privat. ..sa o rezolv asta seara ..Raman iar dator..

IMG_20160421_202841.jpg

Asta as fi log ul ..sau sa l pun in alta arie

Log-volan 2WVGZZZ1TZ6W072956-294440km-182956mi.txt

Link către comentariu

Ai de facut adaptarea G85 ,codata coloana si cam atit.Ccs pe volan nu va merge...

Link către comentariu

Nu reusesc sa intru pe Coding ll..Cred ca o sa mi petrec seara in masina. Dar nu as vrea sa butonez ceva valori aiurea. Mura n gura ..ar fi necesar!?Ccs insemnand?Mersi.

Modificat de vaja
Link către comentariu

Din volan nu va merge.Doar din maneta.

Acum am vazut logul...cred ca lipseste firul din coloana la ECU/sau conectorul intermediar.

Vezi in calc coloana in conectorul T20 daca ai fir alb/negru in pinul 13....dar sunt sigur ca nu e.Trebuie tras.

Modificat de spido
Link către comentariu

23 minute în urmă, vaja a scris:
18 minute în urmă, spido a scris:

Din volan nu va merge.Doar din maneta.

Acum am vazut logul...cred ca lipseste firul din coloana la ECU/sau conectorul intermediar.

Vezi in calc coloana in conectorul T20 daca ai fir alb/negru in pinul 13....dar sunt sigur ca nu e.Trebuie tras.

VALEU..am montat tot .Acu tre sa desfac iar..!?Sa-l frec de volan..N ai cumva ceva poze? De unde trag sa trag fir?Mersi Spido..

Link către comentariu

Din mufa cu 20 pini ce intra in calc coloana...de la pinul 13 pina in mufa intermediara de sub stergatoare.Nu am schemele acum la mine....ati zic dimineata exact in ce pin te duci in intermediara.

Link către comentariu

Am ambitie ..la unele ma bag dar mai bine intreb  ca sa nu fac vreo prostie..., insa cum naiba , ca asta nu Inteleg Dece inainte mergea Tempomatu avandu-l din fabrica montat (modul midline AF-calc coloana volan ) si acum dupa ce am pus volan multifunctional si calculatoru de coloana High Line CH...nu merge tempomatu -Cruise controlu Vietii?

Link către comentariu

Daca n-ai zis de la inceput ca avea de fabrica...atunci nu mai e nevoie de fir.Doar fa-i adaptarea cum ti-am zis,sterge toate erorile si da-i talpa!:)

Link către comentariu

Trebuie facuta modificarea in maneta de tempomat, din pinul 5 in 10.

Link către comentariu

Nu a schimbat maneta...daca a mers cu AF-trebuia sa mearga si cu CH.

Link către comentariu

spido - nu are legatura daca-l avea de fabrica sau nu - masina e 2006 - are fir tras... si de modificat maneta, trebuie sa o modifice, altfel nu va merge - de aici are si eroarea.

Taie firul 5 de la maneta si lega-l la pinul 10 - daca nu te descurci, ma suni si te ajut prin telefon.

Link către comentariu

2 hours ago, spido said:

Nu a schimbat maneta...daca a mers cu AF-trebuia sa mearga si cu CH.

NU conteaza . daca are maneta cu A sau cu F ca sa mearga cu calc care stie de lin 2.0, trebuie sa aiba maneta cu G. si asta inseamna ca firul de pe 5 trebuie taiat si legat cu cel de pe 10.

Link către comentariu

în urmă cu 1 oră, F l o r i n a scris:

Address 44: Steering Assist        Labels: 1Kx-909-14x-44.clb
   Part No: 1K1 909 144 J
   Component: EPS_ZFLS Kl.5   D04 1606  
   Shop #: WSC 00000 000 00000
   VCID: 326D6C93ADADB38E527-8067

Asta ar fi maneta ..sau cum sa aflu codul ei?

Link către comentariu

Nu e asta...desfaci si vezi ce scrie pe ea.Dar sigur,cum a zis si Florin,Al Bundy,e modelul vechi.Fa-i legatura 5-10 si va merge.Multumiri Florin &Al Bundy.

Modificat de spido
Link către comentariu

Dand search . am vazut ca e caseta de directie ..assistentu asta!Scuze.. !!Mii de multumiri la toti :Al Bundy.Spido cat si lui Florin.Acu o sa o scot la capat cu siguranta.P.S...Daca am aglomerat aici cu aberatii..rog cumva sa se stearga abaterile!

Link către comentariu

16 minutes ago, vaja said:

Address 44: Steering Assist        Labels: 1Kx-909-14x-44.clb
   Part No: 1K1 909 144 J
   Component: EPS_ZFLS Kl.5   D04 1606  
   Shop #: WSC 00000 000 00000
   VCID: 326D6C93ADADB38E527-8067

Asta ar fi maneta ..sau cum sa aflu codul ei?

Asta e servodirectia

maneta - tu ai cu A, mai mult ca sigur.... de aceea trebuie transformata...

Link către comentariu

Dupa sasiu imi da terminatia G. Pe masina am A..Asta am descoperit dintr-o poza facuta la oha ..la schimbarea volanului, spre a avea proba de lauda de sine!!Legat de firu ce tre sa l pun la pinu 10 tre sa dau maneta tempomat jos si sa deafac partea unde are firele in interioru lui,dar operatiunea o fac inspre partea de jos unde intra in calculatorul de coloana HL,nu!?Sau m-am gandit la alta varianta:daca as gasi la vreun apropiat care ma dezmembreaza vreo maneta cu termnatia G sa nu mai fac ciuntiri mai tre sa codez adaptez?P.S.sau daca fac scha la aleu cu :de la 5la 10 mai trebuie sa adaptez altceva in afara de G85 ( implicit ca o sa desfac spira nu!!)!Saru mana!

IMG_20160425_221040.jpg

Modificat de vaja
Link către comentariu

Nu mai faci nici o adaptare.Desfaci usor conectorul manetei,firul de la 5 il legi cu firul de la 10 ...si ambele ramin pe pin 10.Remontezi si gata.

Link către comentariu

10 hours ago, vaja said:

Dupa sasiu imi da terminatia G. Pe masina am A..Asta am descoperit dintr-o poza facuta la oha ..la schimbarea volanului, spre a avea proba de lauda de sine!!Legat de firu ce tre sa l pun la pinu 10 tre sa dau maneta tempomat jos si sa deafac partea unde are firele in interioru lui,dar operatiunea o fac inspre partea de jos unde intra in calculatorul de coloana HL,nu!?Sau m-am gandit la alta varianta:daca as gasi la vreun apropiat care ma dezmembreaza vreo maneta cu termnatia G sa nu mai fac ciuntiri mai tre sa codez adaptez?P.S.sau daca fac scha la aleu cu :de la 5la 10 mai trebuie sa adaptez altceva in afara de G85 ( implicit ca o sa desfac spira nu!!)!Saru mana!

IMG_20160425_221040.jpg

normal ca ai cu A....

o maneta noua nu este scumpa - asa ca recomand noua, decat una din dezmembrari - daca vrei sa o inlocuiesti - altfel o transformi - nu se intampla nimic, ai suficient spatiu de lucru.

Link către comentariu

11 hours ago, vaja said:

Dupa sasiu imi da terminatia G. Pe masina am A..

Dupa seria se sasiu ETKA furnizeaza codul piesei ce il poti achizitiona acum si pune ope masina, nu ceea ce ai din fabrica.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut, as dori sa trec si eu la volan de GTI cu comenzi. Masina e un Golf6 2011 cu xenon din fabrica, tempomat, bluetooth, sezori de lumină și ploaie. Întrebarea e, care sunt piesele necesare pentru retrofit, bineînțeles pe lângă volan. Mulțumesc. 

IMG_20160605_161019.jpg

Modificat de giamgiu
Spell error
Link către comentariu

• R_a_z_v_a_n changed the title to Retrofit MFSW pe Jetta MK6 facelift 2015+ PQ35
  • loghy a deschis acest topic
  • loghy locked şi pinned this topic
  • loghy unlocked şi locked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!