Jump to content

RNS 310 / 315 - Amundsen

mark21
 Share

Postare recomandată

pai nu prea ai ce harti..... ca nu exista detaliata, pt Romania

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tisalitacristian

si pentru restul europei?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE. First/last warning.
Link către comentariu

Citat regulament:
"Înainte de a deschide un topic nou, sau de a posta o intrebare intr-un topic existent, este obligatoriu sa urmati etapele descrise în continuare:

- forumul este structurat pe arii/sub-arii in functie de marca, model si an de fabricatie drept pentru care asigurati-va ca va aflati in aria corespunzatoare modelului dvs de masina.
- apelati la functia Search/Cauta a forumului, pentru ca este foarte probabil ca subiectul sa fi fost discutat anterior. La folosirea functiei Search/Cauta exista si un meniu extins (More Search Options) care ofera posibilitatea sa detaliati cautarea dupa criteriile respective;
- Daca doresti sa afli cauzele/solutia problemei tale, citeste tot ce s-a discutat anterior in topic. Citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul topicului pe care intentionati sa-l deschideti; s-ar putea sa gasiti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cautati si care nu apare la cautare;
- apelati la functia Google Search din partea de jos a paginilor forumului daca metodele prezentate mai sus nu au ajutat. Este posibil ca subiectul cautat sa fie comun mai multor modele si sa fie tratat in alta arie specifica, respectiv ICE & Security, TDI, Motoare pe benzina, Uleiuri si carburanti, etc.                                
 - daca nu gasiti subiectul pe care il cautati, puteti contacta un moderator al ariei.
- orice discutie, tehnica sau nu, care nu se refera la subiectul topicului se considera off-topic si va fi sanctionata.
  "

@tisalitacristian vad ca esti nou pe forum deci ai citit proaspat regulamentul pe care probabil l-ai si bifat ca citit cand te-ai inscris. Nu de alta dar 2 pagini in urma s-a discutat si s-a tot repetat acelasi lucru. De ce oamenii de aici trebuie sa repete acelasi lucru de 1000 de ori ptr fiecare user? Chiar e greu sa citim cateva pagini in urma sau sa dam un simplu search?
Chiar si pe Google functioneaza: "harti navigatie RNS 310 vwforum.ro" simplu ca buna ziua si ajungi unde te intereseaza. Te rog sa respecti regulamentul forumului.

Multumesc

Link către comentariu

• 4 weeks later...

A mai patit cineva ca la 315 asa din bun senin sa apara asa? Ii scot siguranta merge puțin si apare asa.

IMG-20171031-WA0007.jpg

Link către comentariu

Fa si tu un update de soft..la 00270

22635441_2178408432175314_1385299594_n.jpg

22656462_2178408328841991_2039614801_n.jpg

Modificat de ForceTurbo
Quote la postul anterior. Atentie, se sanctioneaza!
Link către comentariu

Poti detalia te rog cum se face acest CD pentru update si care este procedura?

Multumesc.

Link către comentariu

daca ai un sw mai mic de 270 poti face un cd cu update la 270 si il executi . daca ai vers mai mare de sw 270 trebuie sa faci un cd cu update sw 418 sau 501 si il executi .

cd-urile (arhivele) le gasesti pe net sunt free .

ps. eu am un 315 cu sw 007 si HW04 la care merge bt si pe birou !! il folosesc handsfree !! si mai probez sdcardurile de navi

Modificat de skodita100
Link către comentariu

Salut, colegi! Am montat azi un can cu E. Imi functioneaza afisajul clima pe navi, pot accesa navi, etc. Ce optiune trebuie sa activez ca sa imi afiseze telefonul in ceasurile de bord(sunt de b7)? Curios e ca imi scrie cand imi deconectez telefonul, dar nu si cand in conectez. Apropo, canul asta stie sa afiseze navi in ceasuri(imi afiseaza doar punctele cardinale sus in stanga la ceasuri)? Drept e ca nu am apucat sa instalez hartile de ro, am doar harti de europa de vest. 

Multumesc tuturor!

Link către comentariu

ce cod are modulul bluetooth ?

afiseaza navigatia cand navighezi...

Link către comentariu

cum verific exact la un passat din 2012 daca am 310 sau 315 ?

ce putere de iesire audio au ?

vreau sa fac un upgrade al difuzoarelor in viitor pentru ca distorsioneaza grav la volum peste 20 cu bass la +3

le: daca am harta Ro la nivel de numar de strada banuiesc ca este 315; care este cel mai nou soft ptr acest model ?

Modificat de maistoru
Link către comentariu

Firmware sau versiune a hartilor?

Link către comentariu

ai 315 clar . pe passat nu s-a pus 310 .

Link către comentariu

@F l o r i n  Navi are codul 3C8035279F. E un rns 315 ok, fara probleme.

Nu-mi afiseaza navi. Imi afiseaza in schimb voice recognition active, cand activez din navi. Imi afiseaza numele celui pe care il apelez pe maxidot...

E ciudat...nu am erori pe can, navi sau instruments...

Codul ceasurilor 3AA 920 870 D

Modificat de big_marian
Link către comentariu

Ce calculator de coloana ai acuma? Da-mi un telefon... 

Modificat de manolovw
Link către comentariu

Salut !

Am achiziţionat de curând un Golf 5(WVWZZZ1KZ8P085899), 50000Km, 2008, 1.9 TDI BLS şi aş vrea să ii schimb sistemul de navigaţie din rns300 să ii montez rns315. Vreau să ştiu dacă este compatabil  şi dacă trebuie să schimb can-ul.

Multumesc frumos si scuze daca s-a mai discutat subiectul respectiv !

Modificat de Clipa
Link către comentariu

Teoretic nu. Ce can ai acum pe masina ?

Link către comentariu

On 27.03.2014 at 13:30, E.M.G. a scris:

Chiar si asa... ideea e ca nu am nici o harta acum. Cum pot face rost de ele?

Salut ! Ai gasit harti ? Ms!

Link către comentariu

Am schimbat si eu RNS310 cu RNS315 si a mers din prima fara probleme. Am scris si hartile pe un card dupa ce mi a calculat un coleg de forum parola in functie de id-ul cardului.

Ce n-am reusit sa fac e sa dezactivez blueetooth-ul din modulul vechi si sa-l fac sa mearga cu bluetooth-ul din unitatea rns315.

Link către comentariu

5 hours ago, VanBasten said:

Ce n-am reusit sa fac e sa dezactivez blueetooth-ul din modulul vechi si sa-l fac sa mearga cu bluetooth-ul din unitatea rns315.

daca ti merge nici nu te chinui..,

ca sa poti activa BT din RNS 315 trebuie sa ai mufa scoasa din modulul de sub scaun, apoi trebuie sa muti legatura de la microfon de sub scaun in spatele RNS-ului..

Prea mare bataie de cap daca ai modul sub scaun care merge..

Link către comentariu

Problema e ca ala de sub scaun stie doar protocol RSAP si prea putine telefoane noi suporta standardul asta.

Daca se dezactiveaza din VCDS bluetooth-ul nici nu mi mai apare meniul Telephone in bord.

M-am lasat pagubas si urmatorul telefon o sa-l iau cu RSAP

Link către comentariu

• Aerofan a închis acest topic
  • Ex member pinned this topic
  • Aerofan a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!