Jump to content

Pierderi ulei

Vad_Sunete
 Share

Postare recomandată

On 6/3/2019 at 1:38 PM, Apashi said:

Am fix aceeasi problema!
Care a fost rezolvarea?

Am inlocuit galeria din plastic cu clapete, cu una din aluminiu tot cu clapete.

Diferenta de la cer la pamant dupa swap. ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Salut!Eu am ulei in spate motorului,nu este de la capac dar nici nu pot vedea de unde vine.Cineva cu o idee,care a mai pățit asta?

Link către comentariu

• 2 months later...
On 15.03.2017 at 19:40, claumedel a scris:

Buna seara,am si eu o problema,azi am schimbat si eu uleiul la motor si dand jos scutul am vazut ca pierde ulei chiar la imbinarile inemnate,am strans umpic suruburile si nu pare sa mai piarda.Stiti cumva ce ar fi acolo si din ce cauza ar putea sa piarda si care ar fi soltutia?Uleiul pare curat deci cred ca e din cutia de viteze acolo pare sa fie imbinarea dintre cutia de viteze si motor.Si inca o intrebare stiti cumva ce ar fi acea tija neagra indicata de sageata?Multumesc anticipat.

20170315_160500.jpg

20170315_162713.jpg

Ce rezolvare ai găsit pana la urma ?

Link către comentariu

Va salut!Poate curge mult ulei pe la mufa injectoarelor?atat de mult incat sa ajunga si in spatele motorului pe garnitura de chiulasa?Pe la pompa de motorina poate curge si ulei sau este exclus?

Link către comentariu

• 7 months later...

Salutare grup, sunt posesorul unui passat B8 BiTDI. De curand dupa cateva drumuri mai lungi am observat o picatura de ulei curat (galbui, presupun ca e de transmisie) pe scutul motorului. In urma verificarilor la service mi s-a spus ca nu se vede nici o scurgere. S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!