Jump to content

Zgomote la portiere


Aditu
 Share

Postare recomandată

Pe acest topic se vor duce discutii despre zgmote la portierele lui Polo 6R.

User-ul Dun semnaleaza zgmote dupa cum urmeaza:

- Inca de pe la vreo 1.000 km usa de pe partea soferului scoate niste zgomote improprii la contorsionarea caroseriei. Ori de cate ori masina se inclina mai pronuntat la viraje, trece peste denivelari, peste guri de canale sau orice alte obstacole care duc la plasarea in plane diferite a rotilor usa scoate un zgomot de cauciucuri care se freaca.

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Se mai aude zgomotul de cauciuc ?

 

Intamplator am citit postarea asta si cand am facut revizia la Skoda am luat un spray pt. chedere unde scrie ca in mod special elimina scartaitul de cauciuc... 

 

Eu l-am luat pt. protectia cauciucului (chederelor) in timp...

 

La mine exista un zgomot care zic eu ca e anormal la portiere pe la viteza 120-130 km la ora. Mai sus sau mai jos nu vibreaza/intra in rezonanta ... E doar la un anumit moment cand fac mai urat...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

De ceva vreme aud o trepidatie enervanta a geamului de la sofer,se aude mai clar doar cand intru pe drumuri 100%/de tara.

Daca cineva poate sa ma ajute cu un sfat......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Si la mine se aude un trepidat in usa sofer cand pornesc dimineata si e rece, cand plec de pe loc nu se mai aude, daca presez cu mana fata de usa nu se mai aude, nu stiu de la ce este, poate sa fie din cauza ca am dat de foarte multe ori jos fata de usa? 

Din cauza ca nu pot sa pornesc un topic nou, intreb aici si pentru ca este legat de usa mai exact geamul din usa sofer, nu mai functioneaza, nu pot sa actionez niciunul din geamuri de la butoanele din usa( mentionez ca pe partea dreapta gemul functioneaza perfect) am verificat cablurile din usa sa nu fie rupte in burduful din stalp, am inlocuit motorasul cu totul, pe tester imi da o eroare legata de computerul usii, nu stiu la ce se refera, daca aveti idee ce sa mai verific si cum sa mai verific nu ezitati sa dati replay, multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Aud si eu scartait de garnitura la usa soferului( a mea e in 3 usi), dar asta se aude din cauza ca usa a capatat joc din balamale. Caroseria este foarte rigida si nu se torsioneaza! Eu am avut masina care se torsiona si pot sa fac diferenta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!