Jump to content

soc automat


dedarvasile
 Share

Postare recomandată

va salut domnilor,va rog dati-mi si mie o explicatie, e normal sa intre socul si vara,si sta cam 2 min,pana revine la turatia normala,in rest merge bine.multumesc.audi a4 b5 1.8 adr.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu prea. Fa o diagnoza mai mult ca sigur ai o eroare ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cand motorul este rece, adica la temperatura mediului inconjurator, e absolut normal ca el sa porenasca la o turatie mai mare decat cea de ralanti ( adica are socul tras cum se zice).

Desigur, timpul pana cand acesta se incalzeste, respectiv pana cand turatia scade si se stabilizeaza la cat este valoarea de ralanti e mult mai mic decat in anotimpul rece, insa nicidecum la 30+ de grade nu o sa-ti stea din prima la ralanti, deoarece un motor functioneaza optim la 90, deci pt motor, temperatura inca e scazuta.

Modificat de Muraru Dan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

va multumesc pentru raspuns,specific ca nu am nici o eroare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu-ti mai fa griji, bucurate de masina.

Drumuri bune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salutare la toata lumea am si eu un a4 b5 din 96 motor ADR de 1,8 si am o problema de ceva timp masina porneste foarte greu  dau la automat 5-6 sec ori la a doua cheie iar cand porneste turatia e la 850 , nu am socul "tras" daca incerc sa accelerez da se se inece motorul daca o accelerez liniar si progresiv merge accelerata pana e incalzeste iar apoi daca pornesc si opresc motorul o ia la sfert si merge ok .

Problema a aparut de cand mi-a crapat pompa de benzina si valva solenoid dupa inlocuirea acestora am avut aceasta pornire greoaie si am schimabt si debitmetrul ca si acela a fost dus .

Mensionez ca am schimba ambii senzori de temperatura , sa fie clapeta de adaptat din vag com merge ami apre OK  in soft. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!