Jump to content

bataie la roata

anddrei
 Share

Postare recomandată

salut.de ceva timp imi bate ceva la roata din stanga,am tot cautat dar nu nimic,azi am fost la itp la un control si totul este in regula.are un pic de joc cand misc la 9 si15.nu stiu ce sa i mai fac. :icon_bounce:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da si tu niste detalii.cand iti bate?in curbe cand accelerezi,peste denivelari?ai verificat bucse,capete de planetara,bara,bieleta antiruliu?

Link către comentariu

cand trec peste denivelari.bieleta antirului abia am schimbat o,azi am fost la o statie de itp pt controlat jocuri nu au gasit nimic.are un pic de joc cand misc de roata la ora 9 si 15,sincer nici numai stiu.la statia de itp nu avea nimic.

am schimbat bucsele de la bascula alea mari si tot asa face.

cei de la itp au zis ca totul este in regula si ca sar putea sa fie de la amortizoare.

nimeni nu mi poate spune ce poate sa fie?

Link către comentariu

misca volanul scurt stanga-dreapta si daca simti bataia in volan atunci e ori capatul de bara ori bieleta de directie

Link către comentariu

am miscat si azi cand am fost la statia itp si nimic

Link către comentariu

daca se aude pe denivelari mici posibil sa fie bucsele de la bara stabilizatoare

Link către comentariu

si roata are un pic de joc daca misc roata la ora 9 ai la ora 15

azi am fost pe stand la itp si totul este in regula,dar tot se aude

Link către comentariu

poi acel joc e doar din capat de bara sau bieleta de directie.lasa itp-ul si dute la un atelier sa o ridice pe elevator si o iti verifice cu un levier baieti toate articulatiile si o sa iti spuna exact de unde e problema

Link către comentariu

o sa ma duc maine cand ies de la serv,sper sa gaseasca ce este ca ma dispera deja.ms mult

am miscat de capatul de bara si este cam moale.se misca usor din nuca.

Link către comentariu

Flanse sau rulmenti amortizor (astea numai pe denivelari fac ) . Pot fi si bucse de bara stabilizatoare cum s-a pus deja mai sus insa astea de regula sunt insotite si de un scratait..Oricum ar fi nu sunt chestii chiar costisitoare. Daca simti in volan aceste treceri peste denivelari atunci poti sa cauti si la partea de directe (caseta, bucse volan, etc)

Link către comentariu

dar jocul pe care il are la roata?

Link către comentariu

Banuiesc ca e vorba joc stanga-dreapta. Cat de mare e jocul? 5mm, 1cm, 2cm?

Link către comentariu

jocul este la ora 3 si ora 9 a rotii,pana intr un cm.

Link către comentariu

Nu acolo e problema in cazul asta; ala e un joc normal. E f greu de spus clar ce ar putea avea fara sa vedem excat cum se manifesta. Ai in Brasov un service f bun (seful de acolo e si user aici pe vwforum) Iti dau pe PM datele

Link către comentariu

Cu masina ridicata pe elevator vireaza maxim dreapta si trage de cremaliera si vezi daca are joc sus jos

Link către comentariu

cristi_eftimie

daca tot o ridici pe elevator,sa-ti verifice si planetara,la mine imi bate cea de pe dreapta si se distribuie in toata caroseria,daca bataia se simte in volan,e de la caseta de directie sau de la axul volanului

Link către comentariu

am avut joc stanga-dreapta ( 9 - 13) si am schimbat doar bucsa MICA de la bascula.

Link către comentariu

am fost azi la un service si ar fi bileta de directie,maine o sa o cumpar plus ca tb sa schimb placutele frana.

ce marca de placute ar fi bune si marca de bieleta de directie.

Link către comentariu

Vezi cat e si pe original.

Ma gandesc ca dupa ce o vei schimba tot faci directia. Macar schimba-o si pe aia de pe partea opusa. Depinde si cat te costa afacerea.

La viteza nu avea nici o simptoma? nu tremura volanul?

Oricum, sa ne spui daca s-a rezolvat.

Bafta!

Modificat de Aditu
Link către comentariu

la viteza nu se simte nimic.merge normal.numai bate ceva.la service a zis ca este bieleta de directie,am intrebat de care sa iau si a zis ca de oricare ca tot atat tin.ii fac directia dupa.

Link către comentariu

Preferabil intr-adevar sa te interesezi cat costa pe original vs. aftermarket si daca diferenta nu e prea mare, mergi pe OEM. Service-ul nu avea posibilitatea sa-ti faca o oferta in acest sens? Obligatoriu gemoetria rotilor dupa aia

Link către comentariu

sal din nou.am schimbat bieleta de directie stamga dupa care azi cand am schimbat placutele de frana mecanicul a vazut ca bieleta antirului are un pic de joc si tacane.deci am gasit ce se auzea. :icon_bounce:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sal.am revenit.dupa ce am schimbat bieleta de directie stanga am facut directia si tot batea,dupa care am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare care faceau zgomotul ala de care va vorbeam,daca tot eram in zona am schimbat si bieleta antirului ca avea un pic de joc.ms mult pt ajutor. :icon_bounce: :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

REVIN CU O PROBLEMA ASEMANATOARE.O BATAIE LA ROATA DI DREAPTA FATA.

PROBLEMA E CA AM SCHIMBAT 3 MECANICII...SI FIECARE A SCHIMBAT CE CREDEA EL...NICI UN REZULTAT. AM SCHIMBAT RULMENT,BIELETA , PLACUTE, AM DESFACUT CUTIA DE VITEZE ...NIMIC NIMIC NIMIC.

ZGOMOTUL APARE DUPA O PERIOADA MAI LUNGA DE MERS...IAR CAND APAS PEDALADE AMBREIAJ NU SE MAI AUDE...CAND INTRA IN SARCINA( BAGATA IN VITEZE) INCEPE DIN NOU ACELASI ZGOMOT.MENTIONEZ CA AM SCHIMBAT KITUL DE AMBREIAJ INAINTE DE A APAREA ACEST ZGOMOT.

UN SFAT VA ROG....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!