Jump to content

Incalzire parbriz - probleme, retrofit, etc.

andrei_70
 Share

Postare recomandată

Sigur ca da..... e buna ca functie, dar acum asta e....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...

poate cineva sa imi zica daca nu ai parbriz incalzit ce ar trebui sa cumpar sa imi pot pune aceasta optiune?

As vrea sa imi schimb parbrizul pe casco si am sa imi iau banii in regie proprie si imi cumpar eu unul cu incalzire dar ce ar mai trebui sa cumpar pe langa el? eventual si niste coduri la piese... as fi foarte recunoscator :)

Link către comentariu

• 5 weeks later...

trebuie sa ti pui alt panou de climatronic, un releu sub stergatoare, cablaj de la clima catre releu, si parbriz evident..

unitatea de climatronic ti o pot da eu..

stiu pe cineva care si a pus si nu avea, deci se poate, o sa l intreb exact codurile la releu, etc..

Link către comentariu

• 4 months later...

A mai pus cineva pe un B6 un parbriz cu incalzire in locul unuia fara, si ce a trebuit sa mai faca pentru a conecta climatronicul la geam (prin releu sau ce mai trebuie pe langa parbriz) ?

Eventual un DIY ar fi super. Daca imi spune cineva cum se face( ce piese se pot pune ), in primavara as fi interesat eu sa-mi pun incalzire in parbriz si sa fac un DIY, in caz ca nu exista deja.

Daca stie si cineva un pret pentru un parbriz incalzit, pentru B6.

Link către comentariu

@feliugabriel

Sal.,

Sa stii ca nu e chiar asa de ieftin acest upgrade .

Pai numai parbrizul este in jurul a 3000 Ron .

Ca restul releu si ceva cabluri nu cred ca-s asa de scumpe .

Iar un panou de climatronik care sa aibe buton pentru Parbriz Degivrabil nu cred ca e mai mul de 100 Euro la SH .

Parbriz insa nu gasesti SH (sau daca gasesti pe ebay nu trimit oamenii ca e riscant) .

O zi buna .

Link către comentariu

s-a vorbit aici cum ca nu ar rezista f bine la pietricele. o folie de protectie aplicata pe exterior nu ar ajuta?

Link către comentariu

stiu pe cineva care si a pus si nu avea, deci se poate, o sa l intreb exact codurile la releu, etc..

nu ai noutati ? ....se pare ca tot mai multa lume este interesata.

Link către comentariu

• 9 months later...

cridaia-am passat ca al tau din semnatura,sa inteleg ca acel buton este pt.dezaburire?si nu este cu incalzire parbriz electric? vreau sa schimb parbrizul si nu stiu ce comanda sa fac.

multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pentru mark21: 

ma gandesc sa schimb si eu climatronicul de la un passat b7 cu unul cu functia de incalzire parbriz.

ma poti ajuta cu un pret pentru unitatea de climatronic cu aceasta functie ?

multumesc

Link către comentariu

vreau sa intreb si eu pe cei care aveti parbriz incalzit cand apasati pe buton nu trebuie sa se auda cu "clic" de releu( cum se aude la dezaburire luneta?)? la mine am impresia ca nu il mai dezabureste cand apas pe buton si nu stiu ce sa incep sa verific.

Link către comentariu

Verifica daca ai tensiune pe firul ce se duce la parbriz.

Link către comentariu

ok vineri o sa verific ca tot ma duc la service, si daca nu am urmatorul pas care ar fi?

Link către comentariu

Schimbi RELEUL (ca sa vezi daca e bun al tau sau nu) si masori cu un aparat de masura REZISTENTA DIN PARBRIZ .

Alt ceva nu vad ce poti face .

Link către comentariu

altceva schimb parbrizul :-))) aveti idee releul unde se afla?

multumesc mult :icon_thumleft:

Link către comentariu

se simte la mana cand incalzeste.

verifica-i alimentarea - asa cum ti-au zis deja si colegii.

nu cred sa aibe ceava rezistenta din parbriz....

Link către comentariu

Releul este montal sub acel plastic negru de la baza parbrizului .

Unde sunt montate Ansamblul Stergatoarelor si ECU Motor .

Link către comentariu

mai precis, exact pe suportul ECU, in stanga lui.... daca imi aduc bine aminte...

Link către comentariu

Din ce-mi aduc aminte, e in dreapta masinii, nu e pe suportul ecu, are un surub acolo.

Link către comentariu

are un rack mic, care pe care vine prins ... stanga... dreapta... nu am Elsa sa verific acum si sunt destul de putine, care sa imi aduc aminte cu exactitate... dar oricum, nu il poate rata, ca se vede imediat, cu ridica plasticul de sub stergatoare.

am atasat si o diagrama pe care am gasit-o pe Google, sa iti fie usor la verificat

post-30007-0-86325500-1418207178_thumb.j

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

am incercat sa verific eu releul(siguranta fiind ok), dar m-am impotmolit la bratul stergatoarelor. trebuie sa fie intr-o anumita pozitie sa le scoti?

am incercat sa trag de el dar cand am vazut ca nu vor nu am mai fortat.

Link către comentariu

daca nu iese la mana.... ii dai cu wd40, dupa care incerci cu presa - cu ea sigur ies.

pozitia - asa cum sunt... oprite jos.

Link către comentariu

Da trebuie puse pe pozitia de SERVICE .

Pune contactul iar imediat dupa ce este luat apasa pe maneta de la stergatoare in jos (o sa se ridice pe verticala in pozitia de service) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!