Jump to content

Furt piese de pe masina in service


cristian1969
 Share

Postare recomandată

cristian1969

Nu stiu daca e bine ca am postat aici dar nu am stiut unde sa o fac altundeva;am un polo hapy din 2007 si am avut o mica pb cu el ,mai bine zis m-a atins unul neatent si a trebuit sa mi se inlocuiasca aripa pe dreapta si spoiler-ul;pana aici nici o pb,azi am facut curatenie in masina si am scos protectia de cauciuc din fata scrumierei si am ramas cu gura cascata;suruburile prezentau urme ca s-a umblat la ele;m-am uitat mai atent la toate suruburile si am observat ca s-a umblat la toate suruburile de pe partea dreapta;nu stiu ce au cautat pe acolo dar cred ca au inlocuit airbag-ul pasager dar nu stiu cum pot demonstra asta;daca cineva ma poate ajuta il rog sa o faca ;multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oau...! chiar urat.. trebuie sa te duci sa le faci scnadal, mai ales daca ai masina de noua si stii ca la acele suruburi nu s-a umblat. Verifica daca acel airbag este schimbat, pune-i sa descfaca in prezenta ta acel airbag si verifica daca sunt urme la suruburi, prinderi, etc..

Cam greu de demonstrat dar macar merita sa incerci!

La masina din semnatura nu au montat buretete de pe armatura din spatele barii.. In ce service ai fost?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pare greu de demonstrat, dar eu unul daca eram in locul tau ma duceam inapoi si faceam prapad pe acolo, cu sau fara demonstrat. Daca sunt sigur ca au umblat unde nu trebuia, ii fac cu ou si cu otet si s-ar putea sa se lase si cu cativa pumni, asa... ca sa se invete minte. E INADMISIBIL asa ceva, pune si numele service-ului daca se poate, sa stim si noi sa ii evitam pe cat posibil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce de eroi razboinici pe aici ......nu se stie exact daca masina e de noua in posesia omului , daca chiar s-a umblat sau nu totul e in dubii dar prima initiativa e gura mare si pumnul ridicat.

Gandire matura, mai intai dai cu bata si pui intrebari dupa....felicitari sunteti tari ! :emthup:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cristian1969

Masina e noua stai linistit ca nu sunt nebun sa acuz asa aiurea;nu a fost in service decat pentru revizii si atunci le-au facut in prezenta mea;deci ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci ....tot nu se justifica atitudinea de "muschii mei minte nu are" sugerata de alti useri. Atat timp cat nu ai nici o dovada mai intai pui niste intrebari dupa care tragi niste concluzii si de abia dupa actionezi in consecinta. Multa bafta !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In cunostinta de cauza va spun....se intampla destul de des ca "experţii" din service sa schimbe componente de la o masina la alta doar pentru a face verificari. Nu ii duce mintea sa gandească, si atunci scot componente de la masini bune sa faca teste la cele care nu le dau de cap.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cristian1969

pai ,trebuiau sa schimbe o aripa si un spoiler;astea sunt externe,nu aveau nici o teraba cu interiorul;o sa vad ce pot sa mai fac acum;o sa ma duc la reprezentanta VW si o sa vad ce vor zice si ei ;daca pot demonstra ca au facut lucrul asta nu o sa-i las ;asta e strigator la cer

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E intr-adevar stigator la cer,dar fara dovezi nu cred ca poti face nimic. Eu am avut masina in service o saptamana pentru tinichigerie si schimbat amortizoare. Am stat cu frica tocmai pentru ca stiu ca se intampla in mod frecvent treburi din astea, iar masina are putini kilometri,desi m-am dus acolo cu relatii. Un vecin imi povestea cum a facut el semne pe carburator si alte piese la Dacia lui,si cand a luat-o din service avea alt carburator,a facut scandal si carburatorul a reaparut. In ideea asta trebuie sa facem poze la fiecare piesulita inainte de a merge in service. E imposibil. Incearca totusi sa vorbesti calm cu ei, sa-i intrebi de ce au umblat si unde nu trebuia,poate te lamuresti. Nu sunt de acord cu metoda pumnului,dar cu intimidarea da.Daca fac pe smecherii, mergi cu vreo 4-6 gealati de 2 metri si sa vezi cum se schimba treaba. Chestie verificata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu bate si gealati nu rezolvi nimic daca e un service cu mai mult de 2 mecanici. Sunt sanse mari ca cei mai multi chiar sa nu stie ce s-a intamplat. Dar poti sa duci masina in fata service-ului, discuti cu patron/manager/sef ce-o mai fi pe acolo sa informeze oamenii care au lucrat la masina ta ca ai o reclamatie de genul asta si ca ar fi bine sa faca un pas in fata cat mai repede pe principiul "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata".

Apoi ar trebui sa ii faci constienti de faptul ca suruburile nu se scot cu manusi ci cu mana goala deci pe undeva pe sub panourile alea de plastic e urma de deget murdar al unui hot :). Nu avem noi chiar CSI-ul din filme dar cred ca se descurca. Daca stai cu mana pe telefon si ii informezi calm ca vei ramane in fata service-ului cat chemi Politia s-ar putea sa ai mai mult succes decat cu bata.

Chestia asta e furt calificat si eventual neglijenta criminala, daca piesa umblata pune in pericol viata cuiva (de exemplu iti lipseste un airbag).

Chestia asta cuplata cu faptul ca o masina de Politie si scandal in fata service-ului nu prea constituie publicitate pozitiva s-ar putea sa inmoaie pe cineva.

La reprezentanta du-te dupa ce chiar te duci la Politie pentru ca daca mecanicii nu gasesc ceva concludent pot sa iti garantez ca aventura ta se incheie acolo. Adica dupa ce au umblat 7 perechi de maini prin bordul tau o sa mai identifici adevaratul vinovat doar daca s-a semnat din greseala pe acolo :).

Modificat de bausto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,poate solutia ta e mult mai buna,dar la service-ul la care am fost eu,si care ma amana de o luna pentu un polish amarat,nu rezolvi nimic cu reclama negativa caci e undeva mai dosit si nu trece nimeni pe acolo.Am luat in considerare varianta pumnului/intimidarii pentru ca am ajuns la capatul puterilor. Saptamana de saptamana,tot aud: pai nu se poate saptamana asta pentru ca e patronul plecat din tara,ba e la o nunta,ba e la Craiova...I-am amenintat si cu OPC-ul dar degeaba si chiar a fost magar. Consider ca o actiune "coercitiva" e numai buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!