Jump to content

As vrea sa iti inchiriez broscuta sau T1 pt. o zi

danihel
 Share

Postare recomandată

Salut,

De cand sunt membru pe aici tot salivez pe sectiunea de air-cooled (in special pe splitul lui fikat), si de aceea am o dorinta/oferta (nici nu stiu cum sa ii spun).

Pe 11 august ma casatoresc (sunt din Bacau) si as vrea sa inchiriez de la un coleg de pe forum o broascuta sau un T1 pentru ziua respectiva (pentru plimbat un pic si ceva poze), in total vreo 4-5 ore.

Cred ca este (cel putin pana acum) cea mai usoara cale de a conduce o broscuta. Daca vreun coleg este interesat si eventual din zona (n-as vrea sa pun lumea pe drumuri) as vrea sa stam de vorba si sa vedem daca putem stabili ceva.

Stiu ca se spune ca masina si femeia nu se dau niciodata, iar in cazul unor masini in care cineva pune atat suflet cererea mea pare un pic deplasata, dar promit sa fiu foarte atent.

Va multumesc mult!

Modificat de danihel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!