Jump to content

2004 Audi RS6 ABT

mik15

Postare recomandată

un monstrulet sub capota ;)

sa inteleg ca o vei tine la tine multa vreme dupa o servisare asa serioasa

Modificat de Muale
Link către comentariu
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mik15

56

• xht20

17

• Muale

9

• corad0

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta este intentia, sa o mai tin vreme indelungata de acum incolo, mai ales ca acum nici nu mai merg zilnic cu ea ci doar in weekend, nu se vor mai aduna km asa multi, o transform in masina de epoca :)

Modificat de mik15
Link către comentariu
  • 1 month later...

noile jante, noi pentru mine, modelul e pe piata de multa vreme, sunt originale si proaspat reconditionate, 19x9 cu ET 29 si cauciucuri 255/35/19. Sunt ceva mai agresive din cauza ET-ului si a J-ului, dar sunt exact ce trebuie in materie de dimensiuni, ca si aspect cred ca dau bine pe masina, nu par  "desperecheate" cum poate ar parea cele Rotor, au intrat si ele in calcul pe cand cautam! Un alt avantaj al celor de RS4 este ca sunt direct plug&play, fara a mai fi nevoie de distantiere sau inele de centrare, cu care nu prea sunt de acord!

2432dzb.jpg

25u30hu.jpg

Link către comentariu

tare, tare, tare ... dar si locul de parcare e pe masura :) ....

Link către comentariu

Pana si numarul de înmatriculare e foarte tare

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

Pana si numarul de înmatriculare e foarte tare Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Tare asta! :lol:  Masina e o  bijuterie!

Link către comentariu
lucian_90tud

Avantajul de a fi benzina mai ieftina decat apa. Mori de sete, dar te plimbi cu RS6 :D :))

Foarte bine arata cu noile jante! 

Link către comentariu

sari in filmul TRANSPORTER!

sa te alerge milioane km fara probleme in continuare!

Link către comentariu

multumesc :) ! nu aici este benzina mai ieftina ca apa, dimpotriva, aici este cea mai scumpa(cca 1.7Ron/L) din zona, tot ieftin comparativ cu Europa, insa cea mai ieftina este parca in Arabia Saudita, 0.4Ron/L, acolo chiar este mai ieftina ca apa...

Link către comentariu

alea tari sa conduci un muscle-car cu motor de 8000 cmc !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

cateva poze mai edificatoare, desi nu am fost super incantat la inceput de cum arata jantele pe masina, acum imi plac foarte mult, imi dau seama ca au fost o alegere buna....am cam dat in schimb in bara cu gumele, nu am mai vrut sa dau din nou banii pe Michelin si am ales sa cumpar Nito Invo, care desi au cam acelasi pret cu Yokohama Advan Sport sau Dunlop SP Maxx, am vazut ca au review-uri foarte bune, insa la capitolul zgomot sunt peste ceea ce ma asteptam, zgomotul se manifesta intre 90-130km/h, inainte sau dupa nu-i deloc sesizabil, sper sa se mai diminueze dupa cateva sute de km rulati....altfel, o lectie repetata, cat dai atat face! Insa experienta asta ma face sa ma indoiesc de veridicitatea review-rilor...

9ru2h2.jpg

j67ml4.jpg

5yyl2s.jpg

Modificat de mik15
Link către comentariu

Cat de bine poate arata cu aceste jante! Nu, ca nu arata la fel de bine si fara  :icon_bounce:

Link către comentariu

cred ca arata ceva mai agresiv cu astea, plus ca parca o mai intinereste putin si lasa sa se vada mai mult din discuri si etrieri, care, zic eu, sunt aratoase dat fiind faptul ca sunt din 2 bucati si dimensiunea lor...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

un mic touch-up, am "vopsit" cu plastidip grila capotei fata si cea din bara, imi place rezultatul si cred ca o sa fac si restul elementelor la
fel, exceptand oglinzile...si am renuntat la suporturile placutelor de inmatriculare in favoarea 3M

dljjlw.jpg

315h11k.jpg

Modificat de mik15
Link către comentariu
lucian_90tud

Arata bine :icon_thumleft:

O sa arate bine cu negru si in jurul geamurilor. Nu stiu la portbagaj cum o sa arate.  :)

Spor! :P  

Link către comentariu

in acelasi spirit de upgrade-uri am dat azi comanda pentru un sistem de evacuare cat-back Milltek non-resonated cu tipsuri negre ovale...sunt curios de cum va fi schimbarea....:) ar trebui sa arate cam asa:

34fxqgh.jpg

Link către comentariu

clar voi face unul inainte si dupa sa vad diferenta, sper sa fi meritat investitia  :), judecand dupa feedback-ul celor ce au montat Milltek  asa s-ar parea, ca merita!

Link către comentariu

Exista posibilitate sa te speri, si nu vei mai recunoaste masina,iti spun asta pentru ca la fel a patit un prieten ..... BIG LIKE dar dc nu ai ales avantu?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!