Jump to content

2004 Audi RS6 ABT

mik15

Postare recomandată

Frumoasa masina felicitari ! sper sa nu mergi si tu asa :P

Link către comentariu
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mik15

56

• xht20

17

• Muale

9

• corad0

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

astia par a fi rusnaci :) sau? pentru asa ceva aici raman fara masina, permis si o suma frumoasa de bani...si as fi terminat sa stiu ca masina e impounded si zace intr-un parc plina de praf si la 50C....

Link către comentariu

nu prea gasesc intelegere unde trebuie...:)

Hehe si eu am ceva probleme cu "ministerul de finante" defapt cu ministra :))

Link către comentariu

nu prea gasesc intelegere unde trebuie...:)

Hehe si eu am ceva probleme cu "ministerul de finante" defapt cu ministra :))

La partea asta am noroc :D pe mine ma sprijina

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!

Este extrem de frumoasa (in special culoarea), iar despre performante, nici nu mai are rost sa zic nimic.

Iti urez sa te bucuri la maxim de ea!

Esti sibian? Poate faci un drum pana in tara sa o studiez mai bine :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

...pentru ca ma enerva chestia asta inca de cand am luat masina, ieri m-am decis sa fac si lucrul asta, anume tapiseria in zona din spate catre colturi era putin lasata din cauza, cel mai probabil, a caldurii de prin zona asta, asta desi masina e mai mereu in parcare subterana, dar totusi....asa ca ieri dupa 2 ore de lupta am dat jos plafonul, iar astazi urmeaza sa incerc sa il lipesc, mi-am cumparat doua tuburi de adeziv aerosol de la 3M, 3M 90, cel mai puternic adeziv rezistent pana la 100C si umezeala si sper sa il rezolv, in cazul cel mai rau il duc la un atelier specializat si shimba si alcantara de pe el cu alta noua, dar eu sper sa il salvez pe cel original intrucat e in stare foarte buna , doar adezivul si-a pierdut proprietatile....nu-i o treaba usoara insa rezultatul va merita...o sa fac poate niste poze cu ea asa, desi mi se rupe sufletul cand o vad in halul asta de dezmembrata pe interior....imi place in schimb ca este relativ usor de dezmembrat, am mai facut chestii de genul si la BMW si mi s-a parut mai complicat iar materialele cam slabe intrucat cam cedau cand le dadeam jos trebuind sa cumpar altele...sper sa iasa totul bine in final si sa mai nimeresc sa pun cum trebuie toata panza de painjen alcatuita dintr-o multime de cabluri ce sunt pe acolo... :)

Modificat de mik15
Link către comentariu

Daca de a ta iti e mila ca ii dai plafonul jos...dar a mea cand era goala goala, nici bord, nici volan :))

Link către comentariu
Publicat (modificat)

am vazut cateva poze cu a ta si....nu stiu daca rezistam, eu tocmai din cauza asta am si preferat s-o fac singur intrucat nu am incredere in meseriasii astia care zic cafac si dreg, ei vor sa faca cat mai repede si sa ia banul, prefer sa o fac eu, chiar daca o fac mai incet, oricum nu am graba pentru ca am alta masina de mers...e greu sa gasesti niste oameni priceputi si atenti la detalii, singurul in care am incredere este mecanicul pentru care mereu fac 300km dus-intors doar ca sa merg la el la atelier, am fost si la Audi si m-au dezamgit...

ai ramas cu greierasi dupa ce, practic, ai dezmembrat-o :) ?

Modificat de mik15
Link către comentariu
alexanderdj

Nu cred ca are R-ul lui Teff greierasi. Daca nu ma insel, a aplicat si folie de-aia in spatele fetelor de usa pentru exterminarea greierilor.

Link către comentariu

greierasii nu prea vin de acolo ci mai ales de la imbinarea elementelor din bord cu restul

Link către comentariu

folia aia (dynamat) este pt insonorizare,sa nu rezoneze tabla/fata de usa de la zgomotul muzicii,etc.

Link către comentariu

Nu am greierasi. Pe langa Dynamat, am pus un burete special la fiecare imbinare, astfel incat nu mai exista nici un greieras.

Nici bordul nu scartaie Andi, mai ales acum ca am pus Alcantara ;)

mik15, depinde unde faci masina. Prima data am facut interiorul, l-au terminat in 2 zile si a fost cam praf.

Acum s-a lucrat la masina timp de 4-5 luni si cu un buget foarte mare. Rezultatul este pe masura.

Link către comentariu

....si desi am crezut ca rezolv in cateva zile treaba s-a complicat pentru ca dupa ce am dat jos plafonul si l-am curatat mi s-a parut mie ca ar trebui sa schimb si Alcantara de pe el, asa ca am comandat in UK si o sa dureze cateva zile pana ajunge, am luat doua culori pentru ca nu stiu exact ce nuanta se va potrivi cel mai bine, am luat charcoal si una new grey, sper ca una dintre ele va fi cea buna....

TEFF - tu de unde ai luat Alcantara si cat a fost?

Link către comentariu

Eu am luat-o de la baiatul care mi-a facut tot interiorul. Nu stiu exact cat a fost, ca am achitat suma totala.

Link către comentariu

Am vazut un RS6 azi exact modelul asta..doar ca negru..inmatriculat pe B :) ce grohaituri scotea..omg :)

Link către comentariu

eu pe al meu nu l-am mai auzit grohaind :) de aproape de 2 saptamani deja, mi-e asa un dor....nu am reusit sa gasesc Alcantara pentru plafon pe aici, am comandat din UK insa din cauza zilelor libere cu ocazia reginei totul a fost intarziat si nici pana azi nu mi-a ajuns pachetul...sunt foc de suparat :angry: ! Ma consolez cu faptul ca sta underground si nu o mai supun caldurilor de afara si in timpul asta imi fac treaba cu un Lancer 2011 de 2.0 cu CVT care e atat de incet incat zici ca impingi la el, dar e bun si asa... :unsure: ! Cutiile astea CVT sunt o mare porcarie, cred ca singurul lucru la care sunt bune este consumul, asta daca mergi foarte incet in stilul ei, oricum nu ai cum sa mergi repede cu asa ceva, daca vrei sa ajungi la o viteza de 100km/h, sa zicem, si calci pedala mai tare motorul sta in 6000rpm pana ajungi acolo, si chiar si asa dureza o vesnicie, te plictisesti si polueaza fonic de nu se poate...

Modificat de mik15
Link către comentariu

Asa e, sunt o mare porcarie. Are un prieten de-al meu in US un A4 2.0 TFSI CVT. Exact aceleasi chestii le-a zis si el, sunt ok doar pt. consum.

Refaci tu plafonul sau mergi la un atelier?

Link către comentariu

eu l-am dat jos si il pun inapoi, initial am vrut sa fac totul insa m-am razgandit si il duc la un atelier sa lipeasca Alcantara pe el, de-ar veni mai repede insa...

Modificat de mik15
Link către comentariu

....mai bine imi vedeam de treaba si nu incercam sa pun eu Alcantara, dar am facut-o si nu mi-a iesit foarte bine, ca urmare am dezlipit-o si am dus-o la un atelier, doar ca acum astept iarasi pana imi ajunge materialul :(....aseara m-am apucat sa caut frenetic navigatie RNS-E pentru masina si dupa ce am trimis cateva oferte pe ebay.de rezultatele s-au aratat dimineata, unul dintre vanzatorii specializati in navi systems mi-a acceptat oferta de 550Eur...deci urmeaza sa pun si navigatia :)...iar o sa am de dat explicatii contabilului :D

2v1qmp0.jpg

Modificat de mik15
Link către comentariu

Din ce an o sa fie RNS-E-ul?

Si eu am vrut sa-mi cumpar unul cand aveam A6 dar erau la 800euroi acum 2 ani, asa ca am ramas cu RNS-D-ul de pe ea.

Link către comentariu

2007 parca a zis vanzatorul...si acum sunt la 800 sau mai mult chiar, astea pentru A6 sunt cele mai scumpe, pentru A3/A4 gasesti si sub 500Eur!

Modificat de mik15
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

in sfarsit am terminat cu plafonul :), intre timp a ajuns si RNS-E(care este 2008) pe care am si montat-o, bineinteles ca imi place modificarea, sunetul s-a imbunatatit putin, fiind parca mai clar iar aspectul vizual are doar de castigat, arata mai high-tech :), cateva poze mai jos....

24dj67s.jpg

2n1x7yd.jpg

si o poza de la salonul de frumusete, cum sta cuminte la "coafat" :)

20frbc2.jpg

Modificat de mik15
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!