Jump to content

2004 Audi RS6 ABT

mik15

Postare recomandată

Publicat (modificat)

multumesc inca o data pentru urari!

victorash_cvv - banuiesc ca nu esti in Ro, eu nu mai stiu niciun avant la noi. Pe la noi le cam stiam, stiu ca era un avant la Arad dar din pacate a fost facut dauna totala in DE acum 1-2 ani, in rest cateva sedan-uri, unul negru la VL care cred ca inca mai este, unul rosu la Buc. care de asemenea a fost facut dauna totala si pe care am vrut sa il cumpar acum cativa ani pe cand era in Craiova daca imi aduc bine aminte, si poate inca 1-2 tot prin Buc. De avant-uri e plin prin UK si DE, sunt cele mai numeroase....si parca au si factorul stealth mult mai ridicat in comparatie cu sedan-ul :)

Modificat de mik15
Link către comentariu
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mik15

56

• xht20

17

• Muale

9

• corad0

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

RS 6 Avant e masina de vis, dar n-as refuza nici sedanul.

Multi km fara probleme !

Link către comentariu

da, si mie imi place mai mult avantu :) tocmai pt ca e lup in piele de oaie.

era un avant albastru inchis prin berceni, pe la OMVul de langa Big. parca...

Link către comentariu

Sa va stapaniti sanatosi multi km :)

As alege oricand un RS6 in fata unui M5-6

Link către comentariu

Sa va stapaniti sanatosi multi km :)

As alege oricand un RS6 in fata unui M5-6

:icon_thumleft: +1

Link către comentariu

Sedanul rosu sau grena era si astavara din nou prin craiova si parea a fii revopsit si parca sa zic ca nu era inscris ro dar oricum eram absolut impecabil!

Link către comentariu

Am vazut unul alb sedan si unul avant albastru inmatricuate pe Buc modelul mai nou....iar in Germania/Elvetia parca sunt mai multe RS decat TDI pe autostrazi :)

Link către comentariu
F l o r i n

Criminala.... superba... si sub capota, nu mai vb.

Multi km fara probleme !

Link către comentariu

da, si mie imi place mai mult avantu :) tocmai pt ca e lup in piele de oaie.

era un avant albastru inchis prin berceni, pe la OMVul de langa Big. parca...

Era gri si inca este.

Link către comentariu

poate il facem si pe el membru :), ar fi frumos sa mai apara unul! Mai este un coleg pe clubaudi cu un avant tot avussilber, insa el o are inmatriculata in DE dar mi se pare ca sta in Ro, prin Giurgiu daca nu ma insel! C6-le cred ca este cel care participa si la cursele de drag....

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Parca era inca un avant rs6 pe forum cu numere de italia.

Link către comentariu

Am vazut unul alb sedan si unul avant albastru inmatricuate pe Buc modelul mai nou....iar in Germania/Elvetia parca sunt mai multe RS decat TDI pe autostrazi :)

Alb sedan cu RSS la numar este al unui tip Abbas. Cel Avant albastru este al lui Yuhas si participa la drag.

In afara de astea mai e un Avant Gri care este al lui Prigoana Jr.

Si cred ca mai sunt cateva RS6 C6.

RS6 C5 cred ca am vazut doar 3: unul rosu, unul albastru, unul negru.

Link către comentariu

oricum, toate sunt avioane. daca auzi V10-le ala biturbo cu evacuare MTM, de pe modelul nou, in linistea noptii...e bestial.

Link către comentariu

Ce dreaq sa mai zici la asa masina... poza cu motorul m-a dat pe spate :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

tocmai m-am intors de la spalatorie, este de fapt un atelier Zaino de detailing, insa fiind client fidel o spal la ei saptamanal avand un discount de 50% si o spala manual, fac interiorul, mai aplica o ceara, un conditioner pentru piele, etc...de obicei merg cu un prieten caruia ii place Audi si a si avut insa de ceva timp are doar BMW, asa ne-am si imprietenit bine pe cand aveam si eu BMW, a avut un X5 4.6IS, apoi un 645ci si acum a luat de curand un X6 3.5i 2011 prin Premium Selection de la BMW masina avand 9k km.... si ca sa ajung la ceea ce vreau sa spun, am mers astazi cu X6-le si nu am fost, cum ma asteptam, prea impresionat, nu mi-a placut senzatia de artificialitate pe care mi-o transmite masina, nu mai este deloc ceea ce era BMW-ul ca si feeling, ai senzatia ca plutesti in masina asta mie dandu-mi o stare de nesiguranta, directia prea moale, pozitia la volan inalta, motiv pentru care nu imi plac SUV-urile in general si lipsa de putere, motorul asta pe seria 3 simti ca trage, ca te baga in scaun, aici insa il auzi ca urla mult dar nu inaintezi cum te-ai astepta. Imi plac in schimb toate gadget-urile gen scaune dinamice, noul I-drive care e mult mai usor de folosit, sound-ul evacuarii care e frumos insa artificial. Dar sincer, prefer un E53 4.8IS in locul acestui X6, poate V8-ul e altceva, insa asta m-a lasat rece si nu l-as cumpara doar pentru gadget-uri. 645-ul dinainte era intr-adevar o placere la condus care chiar ma pusese pe ganduri sa o iau, insa asta nicidecum nu m-ar face sa o cumpar, avea dreptate Jeremy Clarkson...am vrut sa imi impartasesc cu voi experienta asta, sunt sigur ca sunt si aici destui care au avut si BMW inainte sau inca mai au...

chiar daca a mea are 8 ani si ii lispesc niste gadget-uri tot ma incanta mai mult cand o conduc, inca un motiv pentru care o iubesc :) !

Modificat de mik15
Link către comentariu

Nu poti sa compari X6 3.5i cu RS6. E ca si cum ai compara un A6 C5 2.5TDI cu X6M.

Eu sunt de parere ca nu ai cum sa compari un SUV cu un sedan sau coupe. Asta e rolul unui SUV, sa te poarte linistit peste drumuri, fara griji. Vrei ceva sport, iti iei un M3, RS4, RS6, M6, etc :D dar e ilogic ca cineva sa aibe pretentii ca un SUV sa se comporte ca o masina sport.

Vechiul X5 e53 4.6iS au vrut sa fie un fel de X5M, de aceea e mai rigid, mai sportiv.

Si eu detin un X5 E70 4.8i, isi face treaba perfect: incapator, relaxant la drum...

Pentru momente de teroare la volan, am R-ul :D

Link către comentariu

sunt de acord cu tine, insa X6-le s-a vrut si a fost advertised ca si o masina cu valente sportive, in final a iesit un hybrid (SAV i-au zis ei), care nu e nici cal nici magar, imi place mai mult pozitia in X5 E70 la volan, parca stau mult mai aproape de sol si masina e mai conectata la drum. Ideea era ca nu imi place masina si nu ma asteptam sa fie chiar atat de dezamagitoare, pentru mine cel putin! Voi avea ocazia sa o conduc 2 saptamani zi de zi si poate imi voi mai schimba parerea atunci, dar nu prea cred...

Link către comentariu

Nu am condus niciodata un X6, si nici nu imi place. Cum spunea un prieten: X6 e un X5 cu parul dat pe spate :))

Inainte de acest X5 am avut un E70 3.0D cu suspensie normala. Era oribila ca si confort. Pe 4.8i am suspensie pneumatica si diferenta e de la cer la pamant.

PS: nu sunt fan X6, nu ii inteleg rostul :D

Link către comentariu

Frumoasa motorizare pe masinuta, imi place cand vad oameni care apreciaza ( si le si cumpara) inca motoarele mari, cu combinatia quattro e perfect. Drumuri bune.

Link către comentariu

Mersi!

S5-ul tau pe unde este prezentat :) ? Mi-ar placea sa il vad!

P.S. desi nu stau de multa vreme pe forumul asta, dar am citit multe prezentari la ''masina mea'' , mi se pare cel mai bun forum auto de la noi din cele rasfoite de mine, fara flame-uri aiurea si cu membri care chiar fac lucruri deosebite la masini, nu doar cosmetizari. TEFF si msclemike, eu va stiu de pe alt forum si probabil stiti la ce ma refer!

Link către comentariu

Am avut si eu X5 e70 diesel si va zic sincer ca e peste touareg, Q7, ML la tinuta de drum..ML-ul e cel mai confortabil, mai ales daca are airmatic(suspensia reglabila pe perne de aer) X5 fiind cu o suspensie mai rigida, se tine mult mai bine pe curbe...Sportivitatea la volan in materie de SUV o castiga detasat Cayenne, in care daca nu ai privi soseaua atat de sus si nu te-ai gandi ca are peste 2 tone jumate ai spune ca e o masina sport mai ales modelul Turbo...Sunt sigur ca o senzatie asemanatoare o ai si in X5M/X6M...am avut ocazia sa conduc un X6 4.0d preparat de hamman dus in 360 HP si sincer m-a impresionat...La cat de mari si grele sunt, ramai uimit de manevrabilitatea lor...

Modificat de corad0
Link către comentariu

S5-ul tau pe unde este prezentat :) ? Mi-ar placea sa il vad!

Da, e pe aici si S5-ul :).

Mai sunt unii membrii de pe aici de care m-am "lovit" si pe un forum BMW, cred ca la asta te referi, nu?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

da msclemike, la asta ma refeream, aici este mai multa pasiune si mai putin orgoliu si fanatism, in fond suntem pe aici pentru ca iubim masinile in general si imi place sa cred ca vedem si bune si rele la marcile care ne plac, nu ne uitam cu ochelari de cal doar catre o marca si de restul vorbim ce ne taie capul fara macar sa le fi condus cel putin...si nu am vazut atatea insulte sau atacuri la persoana, de fapt nu am vazut deloc pana acum...ma rog, gata cu off-ul, sa revenim...

corad0 - sunt de acord cu Cayenne-ul, in materie de SUV e cel mai complex, si mie imi place si e singurul care m-ar tenta pentru ca se apropie cel mai mult de comportamentul rutier al unui sedan cu valente sportive!

planuri de viitor - in iarna vreau sa fac un overhaul complet al motorului si transmisiei, in esenta vreau sa dau motorul cu cutia jos si sa schimb orice furtun sau garnitura care par sa fie imbatranite, acum singura problema o am la garniturile de la chiulase pe unde e putin umed, astea se pot schimba si fara a da motorul jos, insa astept pana in iarna, alte probleme nu am vazut! Am de asemenea si o cutie cu un convertizor nou de schimb pe care l-as trimite in US pentru un upgrade la ACE, inca mai mai gandesc la varianta asta, senzorii de O2 si EGT-urile as vrea sa ii schimb pentru ca le cam vine vremea in curand, inca nu am erori dar din ce am vazut pe la cei din US incep sa cada pe la 160k km, eventual intercoolerele, am gasit deja unul OEM la un pret super bun in UK, urmeaza celalalt, ale mele inca nu au probleme dar preventiv, garniturile la turbo si eventual sa scot catalizatoarele plus o suspensie daca pana atunci cade iar DRC-ul, e deja a 2a oara schimbat si sunt bani aruncati pe fereastra, mai bine pun un sistem de coilover.... toate vreau sa le fac pentru a preveni viitoare probleme si in felul asta mai duce 100k km fara sa am vreun stres. Toate astea nu le mai fac daca poate ma lipesc de C6 RS6, dar asta e inca la stadiul de plan, nu prea gasesc intelegere unde trebuie...:)

Modificat de mik15
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!