Jump to content

Zgomot ciudat


LauCalin
 Share

Postare recomandată

Problema apare atunci cand este umezeala afara sau cand e frig. Practic se aude destul de tare un zgomot de genul unui sifon care pierde acid. Motorul in schimb merge perfect... trage bine, nu consuma mai mult decat trebuie, nu scoate fum, porneste mereu la sfert de cheie. Nici nu stiu daca e grav... adica masina de mers, merge bine... doar ca mi-e teama ca zgomotul ala sa nu fie un semn. De Paste am fost la parinti. Dupa un drum de 350 de km de mers frumos si la regim de autostrada cand a fost cazul, la intrare in Bucuresti a fost suficient sa intru intr-o balta ca sa se auda din nou....

S-ar parea ca se aude de undeva de la curele. Ceva pareri? A mai patit cineva asa ceva?

Uitati si o filmare facuta azi dupa ce a plouat. Intentionat am coborat la masina:

ps: imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta, nu am gasit.

Multumesc!

Modificat de LauCalin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

o rola sau intinzator..

cel mai bine mergi la doctor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica rolele de la transmisie,e posibil si cureaua sa faca dar zic ca e vreo rola

vezi exact de la ce se aude si remediaza, nu te juca cu asa ceva ca se poate bloca vreo rola si faci alte patanii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar daca e de la o rola sau curea, nu ar trebui sa faca asa tot timpul? Pe mine asta ma nedumereste, ca face zgomotul asta doar in anumite situatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu e neaparat...cel mai sigur ar fi de la intinzator.

te duci sa se uite un mecanic bun.in 2 min isi da seama

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alexanderdj

Eu sunt de parere ca e cureaua de vina. Insa daca tot te apuci, schimbi cureaua si rolele iar intinzatorul il lasi la final ca asta e ceva mai scump. Toata distractia-curea si role nu ar trebui sa te duca mai mult de 100 de ron. Da-mi un pm sa iti recomand pe cineva care ti le poate schimba ieftin si iti poate aduce si piesele mai ieftin decat le vei gasi tu pe orice site. Probabil ca marti va putea sa se ocupe de masina ta pentru ca maine nu lucreaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Partea proasta e ca saptamana asta intru la munca si in niciun caz nu am timp sa ma ocup de masina. Ar ramene sa ma ocup peste 2 saptamani. Sper doar sa nu se agraveze. Pe de alta parte ma frustreaza lucrurile de genul asta... masina nu are nici 50000 de km, acum 4000 i-am schimbat sonda Lambda, acum tre' sa-i schimb iar ceva. Nu zic, in mare sunt multumit de masina, la cate gropi ia zilnic nu am nici cel mai mic greierasi, nu bate nimic, nu troncane, imi place mult sa o conduc. Dar nu pot sa nu recunosc ca lucruri care pica (mult) prea devreme nu ma frustreaza. Si ma gandesc tot mai serios la ce se poate intampla dupa 100000 de km de exemplu, daca incep sa pice piese la nici 50000. Nu pot sa nu recunosc ca ma asteptam totusi la un pic mai mult.

Alexander, multumesc frumos de intentie, am un mecanic de care sunt multumit. Ramane sa ma vad cu el cand voi avea timp si sa vedem ce-i de facut.

Stima!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alexanderdj

Te invit sa mergi cu masina mea care are aproape 184K si aproape 10 ani ca sa te oftic putin! :) Si e vorba despre un amarat de Leon de 1,6. Insa am aflat ca motorasul meu tine cu casa in continuare si parca ieri ar fi iesit din rodaj. Sunt consumabile chestiile enumerate de tine, nu-ti mai bate capu' cu ele. Asta e, mai cere si altele in afara de mancare masina...Daca vrei masina sa n-ai treaba cu ea ani intregi, o sa-ti fie greu sa gasesti modele din generatia noua, parerea mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diferenta majora dintre masinile noastre e ca a ta a fost facuta intr-o perioada in care masinile se fabricau sa fie in primul rand fiabile. Si daca imi permiti o mica paranteza, tatal meu are o Astra F '95. Nu a avut niciun fel de problema de cand a luat-o, iar masina merge si acum impecabil.

Bine, nu vreau sa-mi pun masina la zid si sa trag "cu gloante" in ea... am zis, sunt si parti bune, in primul rand ma face sa zambesc cand o conduc. Si ii face si pe altii sa zambeasca atunci cand o vad :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am avut timp sa ajung la service. Problema sa pare ca este de la o rola de la cureaua de accesorii. Deci tre sa schimb rola si cureaua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alexanderdj

Ti-am zis mai sus, maxim 100 de ron te costa piesele. N-ai 2 role la cureaua de accesorii? Schimba-le si tu pe-amandoua ca e mai bine asa decat sa te apuci sa mai umbli pe-acolo cand pica cea care ramane neschimbata(asta in cazul in care sunt 2).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!