Jump to content

Comanda, livrarea si primele impresii

cornel4web
 Share

Postare recomandată

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

41

• danym

15

• abogdan

10

• godoroja

8

Top Posters In This Topic

cand imi vine q7 vin pana in cluj sa-ti vad fabia care deja va fi roata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand imi vine q7 vin pana in cluj sa-ti vad fabia care deja va fi roata

roata ? :) Cum adica ?

Link către comentariu

Si eu am semnat un contract cu toate detaliile aferente. Ciudat ca nu ai semnat nimic, poate nu au facut comanda pe numele tau ci pe dealer. :D

Link către comentariu

Azi am aflat o veste buna de la dealer : maine ma duc sa ridic masina !!!! :Driver: :angry: :P

Sunt tare incantat, abia astept.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Sa nu uiti sa dai de baut. :Driver: Felicitari.

Link către comentariu

Felicitari....stiu ce nopate o sa ai.........

Incearca sa fii lucid la receptie......intai verifica starea masinii, optionalele..... si apoi semneaza pv de receptie.

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente!

Modificat de abogdan
Link către comentariu

Da,da,da sa nu uit sa-mi iau si cutia cu distonocalme....

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Sa nu uiti sa dai de baut. :Driver: Felicitari.

Cand treci prin Cluj ne facem manga ... :angry:

Link către comentariu

Azi am ridicat ...... MASINA !!!!!! Spuze pt literele mari dar sunt foarte excitat. E superrrrr ! Deja am facut 30 km cu ea numai prin oras. Parca e facuta pentru mine, se conduce super usor, arata beton si mai ales .... este a mea !!!!!

Acum sunt acasa si petrec cu sotia , asa ca scuze daca sunt putin mai euforic... :beerchug: :drunken:

Promit sa vin si cu ceva poze.

Link către comentariu

In sfarsit, incepusem sa-mi fac griji pt. tine ca nu mai dadeai nici-un semn. :drunken: Ce culoare ti-ai ales si sa spui cum se comporta motorasul dupa primii km. :angry: :beerchug:

Link către comentariu

@bebeko

stai sa vezi ce fain se simte motorasul dupa 2500km. iti spun din proprie experienta. :)

s-o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

S-o stapanaesti sanatos. Ti-a spus toata lumea (care stie despre ce vorbeste) ca o sa te incante. Nu trebuie sa plangi dupa motorul de 1.4, ca si asta e SUUUUUPER.

Link către comentariu

Totul mi se pare super ok la noua masinuta, dar .... am o maree dezamagire : ca si optionale am comandat si inchidere centralizata + telecomanda + alarma. La intrebarea mea daca telecomanda este tip briceag, dealerul ma asigurat de nenumarate ori ca da. La ridicarea masinii surpriza : nu e telecomanda tip briceag ci doar o cheie cu 2 butoane pe ea ( de altfel frumoasa si asta ). La intrebarea mea de ce nu este cum a promis, raspunsul dealerului este ca asa vine din fabrica si doar varianta RS are telecomanda tip briceag. Azi pun pe un prieten sa sune din nou la dealer si sa intrebe ca daca ar comanda inchidere centralizata cu telecomada , ce tip de telecomanda ar fi. Raspunsul dealerului : tip briceag !!! :D . Am sunat si la reprezentanta mama din Cluj ( la Bistrita e doar o filiala ) si am primit acelasi raspuns. Deci pacaleala este pe fata si cred ca si altii cu siguranta au muscat-o ca si mine. Recunosc ca intreaga vina este a mea pentru ca am avut incredere in dealer si nu l-am pus sa-mi semneze tot ce mi-a promis :D

Acum vin cu o intrebare : se poate pune telecomanda tip briceag si dupa ce am ridicat masina si telecomanda este pe cheie ???

In rest totul este OK !!! :D

Scuze pentru topicul putin prea lung, dar repet sunt putin dezamagit. In rest 99,9 % masina este SUPER !!!

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Eu am modelul elegance si am cheie cu telecomanda pt inchidere tip briceag. e vrajeala faza cu RS'ul. Alarma nu e OEM, e un Ungo after market., doar inchiderea e din fabrica

Modificat de saboteur
Link către comentariu

...

Acum vin cu o intrebare : se poate pune telecomanda tip briceag si dupa ce am ridicat masina si telecomanda este pe cheie ???

...

Da, se poate pune. Vrei sa o platesti tu sau te duci cu scandal?

PS: la cat de meseriash e, probabil dealerul iti va spune ca nu se poate :(

Link către comentariu

Daca se poate cu scandal bineinteles !!! Dar nu trebuie schimbate toate inchizatorile, doar se schimba carcasa de la cheie ???? Pai atunci ar fi perfect . Deja ma pregatesc pentru scandal, poate poate obtin ceva mai mult. Totusi, eu zic ca dealerul mi-a dat destul de bine bonusurile adica presuri, radio mp3, scaune incalzite + o sampanie la livrare :(

Link către comentariu

Eu stiam de la dealer ca telecomanda nu este sub forma de briceag. Varianta Elite pleaca de la versiunea standard Ambiente la care se adauga cate ceva (jante aliaj... ). La Elegance are ca serie inchiderea centralizata cu telecomanda si fiind versiunea de varf, cea mai dotata, e posibil sa fie sub forma de briceag telecomanda.

Link către comentariu

Cheie briceag vine doar daca ai alarma din fabrica. Cel putin la O1 asa e si asa cred ca e si la Fabia. Poate ti-au montat ei ulterior vreo alarma.

Link către comentariu

Gresit. De altfel a si spus ca a comandat alarma de fabrica.

Cheie tip briceag vine doar la varianta Elegance (lasam RS-ul deoparte). Varianta Elite fiind construita pe nivelul de echipare Ambiente cu ceva optionale adaugate (si pretul usor crescut ca doar nu-s moka), chiar daca se adauga suplimentar inchiderea cu telecomanda si alarma de fabrica tot nu are si cheie tip briceag.

@bebeko : Este frumoasa si utila si aceasta cheie. Poate cheia tip briceag ar fi fost mai de efect, dar nu cred sa impieteze. Si eu am primit aceiasi asigurare de la dealer ca vine cu cheie tip briceag si binenteles ca nu a venit (tot la acest capitol mai pot aminti si de faptul ca am fost asigurat si de faptul ca masina va venii cu discuri spate si a venit cu tambure chiar daca are esp) - dar noi sa fim sanatosi iar masinile sa-si faca treba lor fara probleme.

P.S.: nu te lua (neaparat/tot timpul) dupa ce spune dealer-ul, e mai sanatos sa mai si verifici.

Bafta.

Link către comentariu

Dar nu trebuie schimbate toate inchizatorile, doar se schimba carcasa de la cheie ???? Pai atunci ar fi perfect . :))

Nu poti sa schimbi doar carcasa de la cheie. Dpdv mecanic cheile sunt diferite. Poti insa sa cumperi o cheie tip briceag si sa o "inveti". In mod normal, se pot "invata" in jur de 4, 5 telecomenzi pe o masina. De fapt, se si recomanda odata ce stii ce telecomenzi vei folosi la masina sa ocupi locurile libere de "invatare" cu una dintre ele ca sa nu mai ramana pozitii vacante.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!