Jump to content

Comanda, livrarea si primele impresii

cornel4web
 Share

Postare recomandată

Drum bun cu noua masina, sa revii sa ne impartasesti si noua impresiile. Sa o conduci sanatoasa si fara incidente.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

41

• danym

15

• abogdan

10

• godoroja

8

Top Posters In This Topic

Drum bun cu noua masina, sa revii sa ne impartasesti si noua impresiile. Sa o conduci sanatoasa si fara incidente.

:) Multumesc!

Link către comentariu

Buna, eu am platit avansul pt o Fabia Elite , acum 3 saptamani , si aflu cu " bucurie " ca este programata abia peste alte 2 saptamani sa intre in fabricatie. Apoi pana soseste in tara .... Totusi cam mult timp :huh:

Si mai am un of : cand am platit avansul, masina o cumpar cash, dealerul nu mi-a dat decat o factura proforma cu care am facut ordinul de plata. Nu ar fi trebuit sa semnez si un contract ceva ? Doar la ridicarea masinii ??? Tipul de la Skoda mi sa parut tare de treaba, asa ca nu ma gandesc la ceva rau, dar totusi .... :D

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Eu am semnat contract de leasing, am asteptat 2 zile sa se aprobe, apoi mi s-a dat factura de avans si am platit cu op.

Masina mi s-a spus ca pleaca azi, cal tarziu luni, din Curtici spre Buc .........Mai am un pic dar parca e mult mai grea asteptarea acum......Daca ai vreo reteta ardeleneasca.......

Link către comentariu

Am auzit ca in saptamana 27 , la fabrica din Cehia nu se lucreaza decat luni,marti ( au ceva sarbatoare ), iar in luna august se inchide fabrica pentru concediu. Ati auzit si voi asa ceva ??? Sper ca fabiuta mea sa se fabrice pana atunci ... :P

Link către comentariu

@bebeko

E adevarat, in primele 2 sapt din august, e concediu in Cehia si nu se lucreaza in fabrica. Cel putin asa mi-au zis si mie ca se va intampla daca voi face comanda in aceasta perioada.

Link către comentariu

Sper totusi sa nu astept pana la toamna masina. Dealerul mi-a promis ca masina se va fabrica undeva in saptamina 27 !!! E cam aproape de concediul cehilor :(

Link către comentariu

Nu stiu daca masina ta are ceva optionale in plus. Daca este Elite fara optionale pe ea poti incerca sa discuti cu dealer-ul sa iei o masina aflata pe stoc. A mea a fost masina de showroom si sincer sa fiu a fost ok. In felul asta ai reduce mult timpul de asteptare

Link către comentariu

Nu am si ceva optionale pe ea care se pot pune doar din fabrica ,asa ca mai astept cu emotii ...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am primit numar pentru caroserie, inseamna ca masina se apropie de final ??? :wub:

Link către comentariu

La mine dupa ce masina a primit VIN-ul au mai trecut 8 zile si masina ajunsese in Curtici.

Link către comentariu

Si din Curtici cat mai face ? :wub:

Link către comentariu

Din momentul intrarii in Curtici dupa 7 zile mi s-a livrat masina (cazul meu).

Sfatul meu e sa colaborezi cat mai amiabil cu dealer-ul tau si sa-l rogi sa iti "citeasca" din webwheel (aplicatia cu care urmaresc/comanda ei masinile) starea in care se afla masina (de ex. o sa apara scris acolo data cand a intrat in ZLC - zona libera curtici, apoi in functie de tipul comenzii si ce acte tb facute, acolo o sa scrie in fiecare zi la ce stadiu s-a ajuns - sunt niste coduri). Cand o sa iti spuna ca s-a ajuns la stadiul IMP din ZLC inseamna ca s-au terminat de facut actele si apoi urmeaza transportul catre dealer 1-2 zile lucratoare. Apoi marea Livrare!

Iti inteleg emotiile, si eu le-am trait "din plin"........

Modificat de abogdan
Link către comentariu

Dar eu nu as putea urmari comanda masinii pe internet asa cum face dealerul ?

Link către comentariu

ei au o aplicatie in care verifica starea masinii. din afara nu ai acces la acele informatii.

Link către comentariu

Sunt putine cazurile in care o masina comandata face mai mult de 10 saptamani, eu personal cunosc putine cazuri de depasire si am destule cunostinte la porsche nord, a mea avenit exact in 8 saptamani, ei mi-au dat o perioada de livrare de 8, maxim 10 saptamani... mai sunt insa si exceptii, nu cred ca esti inclus in ele!!! :Driver:

Masina va veni!!!! Stai fara grija!

Important e sa n-ai evenimente cu ea si sa fie exact ce-ai vrut sa ai! Bafta!

Link către comentariu

Nu ma gandeam ca masina nu va veni, dar... sa vina mai repede !!!! :Driver:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sunt f.f.f. foarte SUPARAT !!! Acum o saptamina dealerul mi-a spus ca masina a iesit din fabrica si ca este pe drum.Asta e foarte bine, dar saptamina asta masina este tot de drum :beer:. Totusi masina nu vine pe un trailer ceva ? Astia o imping de mana pana in Romania ? Doua saptamini are nevoie transportul ??? :(

Link către comentariu

Ma poate " linisti " cineva ??? :screwy:

Link către comentariu

S-ar putea sa stea in vama mai mult, daca se cacaie aia de la Porsche si nu sunt pregatiti cu actele necesara.

Link către comentariu

99% masina ta e in Curtici in zona libera.

Link către comentariu

Pai si atunci daca este deja in Curtici, sper din tot sufletul, dealerul de ce mama dracului nu stie ? Mie mi sa parut baiat de treaba.Oricum daca ar veni saptamina viitoare ar fi super pentru ca am o saptamina de concediu si as vrea sa merg cu ea la socri , ca sa ma laud ... :lol: .

Link către comentariu

am mai postat legat de timpul de dupa fabricare.......

normal 8 zile max. face transportul pana in vama.....apoi inca 7 pana la livrare (daca nu sunt probleme cu actele).

Cel mai bine roaga-ti persoana de contact de la dealer sa iti citeasca din webwheel exact in ce stadiu e masina .....ce scrie acolo e sfant, restul vrajeli d-ale dealerilor.

Link către comentariu

Pai tocmai asta incercam si eu sa spun: la dealer pe webwheel mi-a aratat acum 2 saptamini ca masina este iesita din fabrica.Dar de atunci nimic.Aici e nelamurirea mea: chiar face 14 zile transportul pana in Romania ??? :)

Link către comentariu

Mai tata , dar astia de la Compexit, dealerul Skoda zonal, ma duc cu zaharelul la greu !!! :) Daca exact acum 3 saptamini masina a iesit din fabrica , azi imi spun ca tocmai ce a intrat in zona libera Curtici. Cica toate masinile fabricate in Cehia trec obligatoriu si pe la Porsche Austria ?! Abureli !!! :rolleyes: Oricum un singur lucru e clar..... nu mai am rabdare !!!! :D :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!