Jump to content

iPhone pe Carkit Passat B6

fakephobia
 Share

Postare recomandată

Preturie variaza, in functie de norocul fiecaruia. Eu am dat in jur de 50-60 euro pe un modul nou nout, model sfarsit de an 2011 si fabricat cu 10 zile inainte de a-l cumpara (octombrie 2011). Probabil l-am cumparat de la un angajat de-al lui Razvan Olosul :)

Poti gasi modulul cu preturi intre 30 (cam putin probabil) si 200 euro. Astea noi, premium, se conecteaza cu aifoanele fara probleme

Salut,

Modulul nou a fost compatibil cu instalatia celui vechi sau a trebuit sa faci ceva modificari in cablaraia masinii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Valentin

19

• bogdancc

18

• Al Bundy

14

• redemmen

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Modulul meu era complet incompatibil cu cel vechi, din motive de inexistenta a celui din urma. Eu am facut retrofit, n-am avut nimic inainte. Daca ai modul, cablaraia este compatibila. Singura rezerva este faptul ca s-ar putea sa-ti auzi interlocutorul in boxe cu sunet mono in loc de stereo. Pentru stereo ai putea fi nevoit sa mai tragi un fir

Modificat de Valentin
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut! As dori si eu sa ma ajutati cu un raspuns... Cum sa procedez sa-mi leg si eu telefonul(iphone 4s) la masina? Detin un vw passat cc 2009 cu functia bluetooth, comenzi pe volan pentru telefon, am suport sau cum ii zice..nu ma pricep..sub cotiera dar e numai pentru nokia 3110c si 3109c , iar daca incerc sa conectez iphoneul sau orice alt nokia prin meniul bluetooth imi scrie ca nu este compatibil. Am citit putin postarile anterioare, dar tot nu am inteles care ar fi solutia ideala mie. M-am uitat si sub scaunul din drepata si este o cutiuta izolata nu am putut sa o desfac, dar langa cablul ce intra acolo scrie HPB 3c8 971 446.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Desfa cutiuta aia de sub scaun si scrie aici codul ei.

Link către comentariu

5N0 035 730 B

incerc sa pun si o poza

nu pot sa atasez poza ca are peste 1 mb

Link către comentariu

RE: FSE Premium - Unterschied zw. 5N0 035 730 B & 5N0 035 730 D?

Das sollte helfen :

Kompatibel zu roten und weißen Kombiinstrumenten, keine iPhone/Andoid-Unterstützung:

5N0 035 730 A

5N0 035 730 B

5N0 035 730 C

Nur kompatibel zu weißen Kombiinstrumenten, iPhone/Andoid-Unterstützung:

3C8 035 730A

5N0 035 730D

3C8 035 730B

deci, NU merge.

Link către comentariu

eu am car kit nokia si functioneaza in toate felurile cu iphone prin bluetooth , pot apela, din carkit, scrie mesaje, rasfoire agenda+ alte chestii+ pot vb separat de la telefon si atunci cand ma apeleaza sa se opreasca muzica din masina, daca vreti ma uite ce model este carkit-ul

Link către comentariu

Si ce ar trebui sa fac? Sa schimb carkitul cu ce model? Cam cat costa si de unde as putea achizitiona? Mersi!

Da Valy uitate te rog cand ai timp

Link către comentariu

eu am car kit nokia si functioneaza in toate felurile cu iphone prin bluetooth , pot apela, din carkit, scrie mesaje, rasfoire agenda+ alte chestii+ pot vb separat de la telefon si atunci cand ma apeleaza sa se opreasca muzica din masina, daca vreti ma uite ce model este carkit-ul

Ma indoiesc ca poti scrie sms-uri de pe carkit vw conectat cu un aifon. Nu de alta, dar ar fi singurul aifon din lume capabil de asa ceva.

Si ce ar trebui sa fac? Sa schimb carkitul cu ce model? Cam cat costa si de unde as putea achizitiona? Mersi!

Da Valy uitate te rog cand ai timp

In locul tau, eu asta as face, decat sa umblu dupa adaptoare scumpe si inutile. Faci un update de modul si poti folosi carkitul cu orice telefon

Link către comentariu

Valentin..is cam pe dinafara.. Cum fac update de modul? :)) Ce presupune?

Link către comentariu

post-107201-1345212607704_thumb.jpg aici este o poza cu diaplay-ul

post-107201-13452126615996_thumb.jpg si jos stanga langa maneta luminat cu albastru este controleru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Valy, ma refeream la un modul VW care sa trimuita sms-uri conectat la un iphone.

Acolo nu vad decat un bt AM conectat la un iPhone. Nimic despre sms-uri, nimic despre cel VW

Valentin..is cam pe dinafara.. Cum fac update de modul? :)) Ce presupune?

Prin inlocuire fizica. Adica il scoti pe al tau si il inlocuiesti cu altul care stie de toate

Link către comentariu

Este un carkit nokia am specificat , si poti scrie mesaje pe el si le poti trimite , nu stiu despre ce model vb tu . Eu am arata doar ce folosesc eu si functioneaza f bine cu iphoneul , ma gandeam ca este interesat cineva si vrea sa stie modelu. Scuze daca este cumva off -t

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Nokia sunt si unele dintre cele care sunt originale VW, de asta nu am inteles.

Ce model ai exact? Sunt curios cu ce protocol se conecteaza cu iPhone-ul, care este extrem de limitat la acest capitol, din moment ce zici ca iti merg sms-urile cu el

Link către comentariu

Valentin de unde pot achizitiona unul? Dezmembrari? Sau este vreun magazine online pentru asa ceva? Te stresez acuma...nam ce face

Link către comentariu

cum ajung acasa va dau mai multe informatii si ce optiuni are

Link către comentariu

Eu mi l-am luat de pe ebay. L-am gasit la vreo 200 ron, nou nout. Am avut noroc, pentru ca am avut rabdare. Daca te grabesti, gasesti pe la 100 si ceva de euro nou, sau sh la mai putin. Cauta in cele 2-3 topic-uri si ai sa gasesti detalii.

Link către comentariu

am cautat acum...numa la 300 de euro am gasit

3C8 035 730A

5N0 035 730D

3C8 035 730B

numai astea 3 modele sunt compatibile cu iphone??

Link către comentariu

Cand Al Bundy o sa vada acest topic o sa-ti dea un link de unde poti sa-l iei mai ieftin. Poti sa-l rogi tu pana atunci, daca te grabesti.

Toate 3 codurile imi par ok, dar ti-o spun din amintire, ca nu sunt acasa si nu am datele necesare. Primul si ultimul modul sunt premium, ultimul fiind mai nou. Sunt ok

Link către comentariu

mersi mult! dau o bere :beer:

Link către comentariu

RE: FSE Premium - Unterschied zw. 5N0 035 730 B & 5N0 035 730 D?

Das sollte helfen :

Kompatibel zu roten und weißen Kombiinstrumenten, keine iPhone/Andoid-Unterstützung:

5N0 035 730 A

5N0 035 730 B

5N0 035 730 C

3C8 035 730A

5N0 035 730D

3C8 035 730B

deci, NU merge.

Al Bundy daca sti vreun link de unde as putea achizitiona unul din cele 3 compatibile cu iphone ti-as fi recunoscator

Link către comentariu

Cauta pe http://www.carsystems.pl/ dupa unul din modulele compatibile

3C8 035 730B e la 230 de euro.... poate sunt si alte modele compatibile cu iphone, nu doar cele 3. Sper sa imi mai dea Al Bundy ceva detalii.

Dar daca schimb doar adaptorul de la cotiera nu e ok? Tot nu ar functiona?

Link către comentariu

230 este tot kitul, modul, antena si cabluri. Modulul este 100 si ceva

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!