Jump to content

bucsa cutie viteza

althomas
 Share

Postare recomandată

Cand debreiez sa plec de pe loc,se zgaltaie toata masina.Am descoperit bucsa din spatele cutiei spre caroserie ca are joc stanga-dreapta- s-a olarit pe ax.

Intrebarea e daca trebuie data jos cutia, sau se desface pe pozitie ptr. schimbare?

Aveti poza ptr a vedea de care bucsa e vorba= suportul ala oval cu 2 gauri

post-10814-0-74893100-1336909918_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se da cutia jos. Daca tot o schimbi pe aia, schimba-le si pe celelelte 2 care tin cutia pe jug!

Modificat de prepeleac
Link către comentariu

Adica dau jos motorul si apoi cutia? Sau se dau amandoua cuplate?

Link către comentariu

dai jos motorul prima data si apoi cutia

Link către comentariu

Daca ridici masina pe elevator, si desfaci suruburile de la suportul mare al cutiei, ai desfacut deja surubul tijei din tunel, ca sa eliberezi axul, desfaci suruburile de prindere pe caroserie al tamponului oval, dupa care, deplasezi catre in spate tot ansamblul (cutie + motor) cu ajutorul unui levier. ai grija sa sustii motorul cu un suport hidraulic (folosit in general la elevatoare). iese foarte usor asa, si muncesti mai putin. daca vrei sa le schimbi si pe cele doua din fata, atunci trebuie sa dai motorul jos.

Link către comentariu

Schimb numai pe ala mare, ca din cauza lui trepideaza toata masina la plecare.Mersi de sfaturi, am sa le urmez

Link către comentariu

legat de trepidat, eu unul sunt de parere ca sunt sanse mici sa trepideze de acolo...el da semne de uzura in momentul in care la plecare sau la o frana de motor, se zmuceste si a se aude un zgomot. trepidatia ar putea fi din reglajul cablului de ambreiaj, el treuie sa iba un soi de bucla....eu zic sa verifici intai bucla.

Link către comentariu

in momentul in care la plecare sau la o frana de motor, se zmuceste si a se aude un zgomot = exact asa face

Am verificat bucla= este + cablul ambreiaj bun ,nici strans nici liber, +pedala putin joc, normal zic eu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!