Jump to content

cutie viteze golf 4 alh


gby74
 Share

Postare recomandată

Am si eu ointrebare se potriveste cutia de viteze de pe agr pe alh

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se potriveste sigur, doar timoneria difera la cele fabricatie mai noi adica 2002 2003...dar pui timoneria de la tine daca nu e ca a ta si merge. spun din propria experienta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 years later...

Detin un golf 4 1.9 tdi alh variant, an 2000.Am următoarele probleme. 1.Cand schimb vitezele maneta agata. 2:Calc ambreiajul, bag în treapta 1 și motorul începe sa tremure, tremura toată mașina. Simntomele apar când am schimbătorul în treapta 1 cu ambreiajul călcat. Când țin doar ambrejul călcat cu maneta schimbătorului pe neutru nu sete întâmplă nimic totul este normal. 3:Cand bag manșalier intra foarte greu și după ce a întrat în marsarier mașina smuceste și parca se rupe tot motor, cutie,dupa ce ridic piciorul după ambreiaj și accelerez simptomele dispar. Tote problemele au apărut după ce am fost la un servis ca pornea greu dimineața. Mecanicul mi-a ridicat avansul din pompa de injecție și pornește mai ușor mașina. Dar după două săptămâni au început problemele cu schimbarea vitezelor. Ce credeți că este defect, cutia, ambreiajul, volant? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pare că ambreiajul nu debreiază complet atunci cînd apeşi pedala de ambreiaj. Cumva după ce bagi în tr. 1 cu ambreiajul călcat maşina dă să plece de pe loc? În mers intră bine în toate treptele de viteze (încearcă să schimbi în mai multe regimuri de turaţie)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!