Jump to content

zgomote spate

althomas
 Share

Postare recomandată

Am pus motorul la o broasca si s-a coborat garda la sol pe spate ,cum iar place lui Deian.Problema e ca tevile cromate de la toba ating in caroserie , si fac un zgomot de fier/fier.

Intrebarea mea e: daca ridic caroseria din reglajele ei, scap de zgomote?sau se ridica cu tot cu motor?

Cand am luat masina, statea sus, ca in poza 2, si rotile spate erau in V.Nu mai tin minte daca erau zgomote sau nu, ca n-am mers cu masina, ca se aprindea becul la ulei.

post-10814-0-84461700-1334899407_thumb.j

post-10814-0-99337100-1334899545_thumb.j

Modificat de althomas
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred că are vreo legătură poziţia dată de suspensie cu prinderea motorului. În raport cu caroseria, motorul este fix. Încearcă să tragi în jos de cele 2 ţevi ale tobei. Dacă e o tobă făcută-n garaj sau pe genunchi, probabil că au fost sudate prost cele 2 ştuţuri de ieşire.

Link către comentariu

Toba facuta de UNIX. Cred ca ai dreptate,stuturile trebuie trase in jos, dupa ce scap de intarituri, ca le-au intarit baietii in pozitia proasta.

Link către comentariu

Salut Dan.Cat te-a costat toba de la UNIX?merita...are tabla suficient de groasa?Ca forma, este la fel ca si una originala?

Link către comentariu

300 lei.

Forma la fel, mai putin stuturile unde vin tevile cromate, care sunt mai sus decat originalul.Dupa ce am pus-o sus, am vazut ca nu mai incap tevile fara sa atinga caroseria.Grosime , cred ca la fel ca la toate aftermarketurile de pe piata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!