Jump to content

material firewall

axxro
 Share

Postare recomandată

am gasit asa ceva. este de 20mm.

o fi bun de pus pe firewall, rezista la temperatura de acolo?

post-9371-0-12223100-1334774458_thumb.jp

post-9371-0-84286200-1334774468_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de rezistat posibil sa reziste dar cu riscuri. riscuri care nu merita. e burete totusi. scrie-mi maine sau suna-ma si iti povestesc ;)

LE: nu pune asa ceva

Modificat de sergiup
Link către comentariu

am gasit asa ceva. este de 20mm.

o fi bun de pus pe firewall, rezista la temperatura de acolo?

Da' ce temperatură crezi că-i acolo? 3 miliarde de grade Kelvin?

Pe peretele ăla, mai mult de 50-60 de grade nu vei avea în veci, dacă nu-ţi ia foc..

L.E. 50-60 de grade Celsius..

Modificat de bogdanawo
Link către comentariu

ce-i drept ca temperaturi foarte mari nu ai. cu toate astea, ala ce l-am avut eu se topise un pic ici colo. probabil s-a atins de galerie sau de ceva. eu ma gandesc ca de fapt nu temperatura e problema ci o eventuala picatura de benzina care se poate aprinde. buretele ala e mai rau dect o capita de fan cred...

exista o gramda de altele care se pot pune nu buretele ala.

Link către comentariu

am vorbitt cu axxo la telefon mai de dimineata. eu i-am zis sa se uite la asta:

http://www.denbraven...=ALUBAND&id=112

ce ii ramane o poate pune pe interior pe firewall sau pe unde isi mai doreste. pareri?

Modificat de sergiup
Link către comentariu

Si eu am folosit banda mentionata de Sergiup si sunt multumit de cum se comporta in atenuarea zgomotului/vibratiilor. Am imbracat firewall-ul pe ambele parti, oricum intr-o rola sunt multi metrii lineari cat sa pui in usi, aripi spate, firewall. compartiment motor. Si se lipeste si foarte usor :emthup:

Link către comentariu

eu as incerca sa gasesc niste carton si sa il impregnez cu ceva vopsea bituminoasa, cauciucata etc dupa ce e taiat la forma. aluband e ok, dar e... argintiu. si nu se compara cu originalul. in plus, lipit poate sa tina umezeala. la fel si dynamat.

mai bine ca la split nu era original... si nici nu pun nimic.

Link către comentariu

da. seamana cu dynamat-ul foarte bine. de fapt cred ca sunt exact aceeasi treaba doar ca dynamat-ul e branduit.

acolo sa tina umezeala e mai greu. stii si tu foarte bine ca rugina apare dinspre interiorul masinii in acea zona nu dinspre compartimentul motor. si asta daca sunt scurgeri pe la luneta sau eventual in eventualitatea aparitiei condensului.

in alta oridine de idei carton impregnat, identic cu cel aftermarket ca sa zic asa, se gaseste si se poate taia la forma. din pacate asta aftermarket e destul de subtirel...

exista si banda fara folie de aluminiu de la alt producator.

evident ar fi pacat sa pui la split.

Link către comentariu

am vorbitt cu axxo la telefon mai de dimineata. eu i-am zis sa se uite la asta:

http://www.denbraven...=ALUBAND&id=112

ce ii ramane o poate pune pe interior pe firewall sau pe unde isi mai doreste. pareri?

Am pus si eu de asta in compartimentul motor,si la caldura -vara, sau si de la motor- se scurge putin cauciucul ala negru care se lipeste,arata ca o smoala la imbinari.Se curata cu benzina, si se continua miscarea .

post-10814-0-86070500-1334898752_thumb.j

Link către comentariu

eu am luat asa: foi pentru insonorizat 50/50 cm- 30 ron buc, si folie isonorizare cu aluminiu 75 ron buc10m pe 150mm !am incercat pe usa din dreapta si vreau sa spun ca sa schimbat total sunetul, daca te intereseaza ... imi spui ca tot trebuie sa ajunga la tine si cauciucul pentru scarite! :emthup:

.

post-97670-0-70678100-1334944531_thumb.j

post-97670-0-64999000-1334944536_thumb.j

post-97670-0-69535500-1334944541_thumb.j

post-97670-0-14221700-1334944548_thumb.j

post-97670-0-49711000-1334944598_thumb.j

Modificat de VW 1200
Link către comentariu

am gasit si eu astazi bitumul asta aluminizat la obi, 150mm / 10m, 90 lei

o sa folosesc acest material cu siguranta.

multumesc pentru lamurire

sper sa fie si altora de folos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!