Jump to content

Grosime feradou disc ambreiaj seat cordoba vario 2001 1.4 16v AUA


crazy frog
 Share

Postare recomandată

seat cordoba vario 2001 1.4 16v AUA.

Daca stie cineva grosimea feradourilor ?Vreau sa schimb feradourile de pe discul de ambreiaj dar cu unele mai groase ca sa compenseze uzura volantei si a discului de presiune. Am gasit trei tipuri de 3.2mm, 3.5mm, 3.8mm grosime.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca vroiai sa zici rulment de presiune... Uzura aluia nu cred ca ai cum sa o compensezi,ca ala cand se duce...se duce...rau... La volant nu stiu ce sa zic,dar imi vine greu a crede ca s-a uzat in asa hal de ai de compensat. Iti recomand un rulment de presiune nou,stii ca nu mai ai treaba, iar ca sa tina mai mult timp, discul de 3.8. Probabil ca ambreiajul este hidraulic,implicit se regleaza automat,si nu cred ca va fi diferenta de nivel unde va prinde pedala... Parerile mele astea sunt,sper sa nu gresesc, maine in mod sigur te vor sfatuii si alti colegi. Cele bune !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai indicat ar fi sa schimbi discul de ambreiaj,placa de presiune si rulmentul de presiune.Acum volant trebuie vazut la demontare cum arata dar nu cred ca ai mers cu discul pana la nituri si a luat din volant.

Eu unul asa as face asi schimba tot chiar daca costa ceva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am referit la ferodoul de pe discul de ambreiaj.Acum un an a fost schimbat tot setul ambreiaj.Deja a inceput sa dea semne de patinare. Vreau sa reconditionez vechiul disc pe care l-am demontat atunci ca sa fiu pregatit in caz de nevoie. Iar ferodourile pe care le-am gasit sant de trei tipuri, aceasi dimensiune ,numai grosimea difera 3.2mm , 3.5mm , 3.8mm. Nu stiu care ar fi mai bun? Daca ar stii cineva grosimea unui disc nou :exclaim: ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!