Jump to content

Valorificare Passat B2 Turbo Diesel


Cocoon
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Ma adresez cu cateva intrebari celor care au mai multe informatii privind preturi piese (in special motor 1.6 TD 51KW) dar si referitoare la procedura predare REMAT si valorificare bon valoric.

Pe scurt am 2 Passaturi B2 Variant (unul 1.6 benzina/gpl 75CP si unul 1.6TD 70CP), ambele inscrise. Din pacate cel Diesel are tabla 'terminata' iar costurile de reparatie sau eventuala recarosare fac sa nu mai merite vreo investitie in masina. Asa ca am hotarat sa pastrez doar benzinarul care sta bine la tabla.

In ideea de a valorifica si apoi radia Passatul Diesel ma gandeam la urmatoarele variante:

1) Dezmembrare - si aici ma refer in special la motor ca acesta este punctul lui forte; apoi pastrez ce ma mai intereseaza (suspensie fata, parbriz + cateva maruntisuri), apoi caroserie predata la fier vechi si masina radiata in urma casarii;

2) Masina dusa la REMAT pentru Rabla, apoi radiata si vandut tichetul valoric; dezavantajul aici este ca nu pot pastra nicio piese de pe ea (stiu ca nu prea te poti intelege cu cei de acolo, iti primesc doar masina completa :( ).

Ii rog pe cei care au detalii sa-mi comunice pentru cele 2 variante:

1) cam ce pret as putea lua pe motorul TD (e pe masina, se poate proba);

2) cam ce pret as putea lua pe tichetul Rabla (pe internet am vazut preturi si de 1500RON insa nu sunt convins daca chiar au cautare la sumele astea).

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Asa este, cei de la Remat nu prea sunt de acord sa iei pise de pe masina. Am avut si eu un Passat B1 si l-am dus la Rabla, iar apoi am valorificat ticketul cu 1500 lei, asta e pretul la care merg ticketele. Eu zic sa mai astepti o perioada. Pune un anunt pe internet cum ca vinzi motorul complet si vezi ce clienti o sa ai. daca nu reusesti sa il dai cred ca e bine si la Rabla. In mare parte la Rabla nu se prea merita sa o dai daca nu folosesti tu ticketul.

Late edit: Vezi daca poti sa iei 1500 lei pe masina prin vanzarea ei completa, fara sa o mai duci la Rabla. Pt a duce o masina la Rabla ai de cheltuit niste bani pe actele care iti trebuie la radierea ei plus timplul care e si ala valoros. Eu am avut noroc ca s-a dus taicamiu si a umblat pentru radierea ei. A umblat foarte mult, birocratia este foarte mare in Romania, o sa te trimita de la un ghiseu la altul si de la o cladire la alta.

Modificat de Ronald
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Mai ai passatul TD?

Dai si piese de pe el?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Sunt interesat de ceva piese, ti-am trimis un e-mail, insa nu am primit rasp

Te rog frumos, daca il mai ai, da-mi de stire aici sau pe PM sau 0765.555.283

Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!