Jump to content

Jetta A6 1.2 TSI M6

cipriantm

Postare recomandată

micuzzu_marius

pai m am uitat cand am schimbat rotile de vara- iarna, fiecare roata spate are brate independente, nu are punte spate, maine fac o poza, si da e facuta in mexic stim cu totii

Link către comentariu

Eu m-am uitat la una adusa de Mastermoxx (masina de reprezentanta PBV1) la junior si ca si The beetle are punte rigida pe spate, eu nu-ti spun dintr-un articol de pe net ci din ce am azut cu ochii mei. Iti recomand sa te uiti si tu si o sa fi surprins. ;)

Si Jetta e facuta in Mexic, ca si The beetle inclusiv cele aduse in Europa.

Nu are cum poate ce ai vazut sigur nu era varianta europena poate fac smecherii cei de pe PBV1 or adus varianta pentru SUA si ti-o vand drept model europen.Am incarcat si 2 poze sa vezi ca suspensia ii identica ca cea de pe Golf.

post-97839-0-26805900-1334755114_thumb.j

post-97839-0-67799700-1334755120_thumb.j

Link către comentariu

Am observat azi o problema,deja :( la plecarea de pe loc cu motorul relativ rece se aude nu stiu exact de unde, ori din zona motorului sau de sub ceva care trepideaza un sunet de zornait.Dar numai la plecarea de pe loc in treapta 1 si am obeservat ca ii mai pronuntat cu motorul rece iar cu motorul cald se mai atenueaza din zgomot.Nu inteleg ce ar putea fi,si ii frustrant masina are 300 km la bord.

Link către comentariu
micuzzu_marius

am facut si eu poze azi ca nu nu vorbeam prostii si ma tot contrazicea Master ieri, ce ai vazut tu era model pt USA, or fi adus si un model din ala chiar nu stiu, am schimbat si filtre ulei de asta era ridicata pe scanduri si cricul in fata dreapta, ca am ajuns azi pe la ai mei

deci nu am ramas surprins cum ziceai master :lol:

post-97030-0-56519200-1334770469_thumb.j

post-97030-0-68074500-1334770480_thumb.j

post-97030-0-34703600-1334770487_thumb.j

Link către comentariu
Master_Blaster

Mea culpa am zis gresit, probabil ca am ramas cu imaginea puntii de la The Beetle care e fixa 100%.

Acu' ce vrei mai si greseste omul, dar asta nu ridica cu nimic jetta sau sedanurile in ochii mei. :(

Link către comentariu

este o vorba: gusturile nu se discuta :icon_thumleft:

Da asai ai dreptate. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Desi sunt adeptul liftbackurilor si hatchurilor (desi am avut pana acum doar sedanuri: Audi 100, Vw Vento, Dacia Logan sau liftbackuri Octavia 2 si acum Superb 2) nu pot sa nu remarc o calitate indiscutabila a sedanurilor: vara cand e cald si lasi in masina bautura sau mancare in portbagaj, la sedanuri se va mentine rece mai mult timp decat la varianturi/hatchuri deoarece nu mai apare efectul de sera datorat suprafetii vitrate. (aceasta fiind absenta in portbagajul de sedan)

Link către comentariu

Desi sunt adeptul liftbackurilor si hatchurilor (desi am avut pana acum doar sedanuri: Audi 100, Vw Vento, Dacia Logan sau liftbackuri Octavia 2 si acum Superb 2) nu pot sa nu remarc o calitate indiscutabila a sedanurilor: vara cand e cald si lasi in masina bautura sau mancare in portbagaj, la sedanuri se va mentine rece mai mult timp decat la varianturi/hatchuri deoarece nu mai apare efectul de sera datorat suprafetii vitrate. (aceasta fiind absenta in portbagajul de sedan)

Nici nu m-am gandit vreodata cu portbagajul ca mentine o temperatura constanta.Oricum modelul de caroserie este discutabil de la persoana la persoana fiecare dupa nevoie isi alege sau dupa aspect.Superbul chiar ii o masina superba dar era o diferenta de pret semnificativa fata de Jetta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!