Jump to content

Lumina slaba la bord si faruri


Sergiu86
 Share

Postare recomandată

Buna, de ceva timp imi tot face probleme bateria, m-am chinuit toata iarna cu cabluri, mi-am terorizat toti vecinii :)). Dar pana la urma am mi-am cumparat baterie noua rombat premium de 80 ah pusa de electrician iar acesta a verificat daca incarca alternatorul la parametrii normali. Cand porneam masina cu cabluri si aprindeam pozitiile lumina in borda era fff slaba iar farurile palpaiau(am xenon) dupa ce o acceleram isi revenea, am zis ca e de la baterie, dar surpriza, am pus bateria noua si tot asa face. Din cate am observat daca sta masina o ora face asa, dar daca o pornesc mai repede de ora nu mai este nevoie sa o accelerez. Oare care este cauza? Inca o intrebare firul de masa unde merge, unde este prins de caroserie? Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am avut probleme cu o masina ca era ruginit firu de la masa si dadeam la automat pana muream si pornea cand avea chef si nu aveam lumina intensa cum era inainte.cauta si verifica.o chestie mik da probleme atat de mari.eu credeam ca e bobina ca e draq ca e masa dar sa adeverit ca era ruginit firu de la masa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am gandit si eu la firul de masa, dar nu gasesc unde merge

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat cu un led la 12v cu plusul pe borna bateriei si minusul pe caroserie si ledul se aprindea, deci masa ii oki cred. Am incercat sa vad si tabloul cu sigurante, dar toate sunt ok, releul 109 ii singurul care se incalzeste. Oare sa fie de la alternator sa nu incarce cum trebuie la relanti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si la mine e o oareacare schimbare a intensittii luminii dar se observa doar in faruri dupa ce pornesc masina ajunge pe la 2000 de ture in mers pt ca de obicei pe loc nu obisnuiesc sa o ambalez fiind motoru rece nu ii face bine. dar dupa aia nu mai fluctueaza deloc intensitatea luminii, nici la faruri si cu atat mai putin in bord unde nici nu se observa la inceput.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nici nu eu accelerez cand motorul este inca rece, dar pana acuma nu mi s-a mai intamplat, mergea normal. Oricum o sa fac o vizita la electrician si sper sa rezolv problema. Multumesc pentru raspunsuri SARBATORI FERICITE!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!