Jump to content

Vw Golf 6 HL

prunaionutz

Postare recomandată

Ok. Ne apropiem de 67k km usor-usor si deja am o lista maricica de piese care cer sa fie schimbate.

245932E3-071E-4C1E-9914-6123E28F0093_zps

In primul rand ma bucur sa constat ca nu mai scade nivelul uleiului dupa schimbarea garniturii de la returul de ulei.

Cel mai probabil o sa incep cu suportii de la cutie si motor.

Dupa ce rezolv suportii motor, probabil ca ma voi ocupa de franele spate - aici ma gandesc sa trec la 286 - iar dupa, bucsele de la bratele fata.

Intre timp, mai trebuie sa scot finala, sa ajung la Bucuresti pt ultima versiune de soft si sa pun un oil catch tank.

Cam atat, in rest benzina si drumuri bune sa fie!

Bafta!
Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• prunaionutz

618

• The_Ego

148

• Rave

78

• mike.

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

pt ca vreau sa colectez in el vaporii care ies de la fostul PCV, iar solutia actuala nu e cea mai..clean, sa zicem :D

Link către comentariu

nu mi-e de asfalt, dar fac mizerie in compartimentu' motor.

BTW, o sa ma duc la baiatu' cu evacuarea zilele astea. Vorbesc cu el si-ti zic ce si cum.

Bafta!

Link către comentariu

Am luat suportul de la cutie, sa vad cand gasesc ceva timp liber sa-l schimb. Sper sa rezolve macar zvacnitul de la plecarea de pe loc/ din mers in accelerare-decelerare, daca nu si bataia aia stupida. :)

Link către comentariu

Sunt foarte curios daca rezolvi problema, asa macar stiu si eu ce sa le zic celor de la service.

Link către comentariu

Si eu sunt nerabdator, dar probabil peste o saptamana si ceva o sa am timp de ea..

Pana atunci caut port-etrieri pt upgrde la frane spate de 286.

Stie cineva daca se potrivesc port-etrierii de pe B6 cu frane de 312/286?

Multumesc!

Link către comentariu

Portetrierii se potrivesc. Nu o sa ti se potriveasca tabla de protectie pentru ca la 3c/cc are 4 prinderi in timp ce la golf 3.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina arata si se aude fantastic. Felicitari. Sa ai parte de ea....o meriti :) la cat ai bagat in ea :)

Link către comentariu

Salut si multumesc!

Masina momentan urla dupa o spalare calumea si 2-3 piese schimbate. Momentan o menajez cat pot, pana ajung cu ea la.. calibrat ( si da, e nevoie din nou de mici reglaje).

Drumuri bune sa aveti!

Link către comentariu

68k and counting.

P.s. N-ai check engine, nu esti tiuning :))

Link către comentariu

Frumos proiect !asteptam finalul, dar banuiesc ca nu e aproape niciodata :d

Link către comentariu

Pai finalul o sa fie swap la 2.5T / 3.6T :)).

N-am nimic cu nimeni, dar in afara de suspensie si frane nu prea mai are rost...sa faca hybrid la k03 si sa puna WMI :)). Nu, pe bune, masina se misca foarte ok si dpmdv se poate ramane aici ca putere :).

LE: (P) in turometru in loc de (!) in vitezometru, printre diferentele la MY2012 :).

Modificat de mike.
Link către comentariu

Mai am de aranjat una-alta pe la masina, dar in mare pe parte de motor e cam gata.

Link către comentariu

Intr-un final am schimbat suportii de la motor si cutie, dupa primele drumuri cu masina se simte diferenta :) au disparut zvacniturile si acceleratia raspunde mai bine acum. Din pacate bataia de la relanti tot n-a disparut, probabil ca in cateva luni o sa schimb si ambreiajul.

Numa' bine!

54DABF2A-E60D-4828-9CA2-13147EF98AC4_zps

7EDCC4AB-17B4-4FB2-B299-C145E029A636_zps

46748BE8-6A3D-49C5-A076-DC89C29A7B71_zps

E1FCD34E-5430-4991-A2DA-42F8680B62E2_zps

Link către comentariu

Cat te-au costat suportii? In poze imi pare ca ai schimbat doar un suport de la motor, cel din partea dreapta a masinii, mai e unul in partea stanga, in zona bateriei.

Acum cateva zile, la revizie, mecanicul mi-a spus ca a auzit zgomotul, dar ca e un zgomot normal, asa ca.. astept impresiile tale.

Link către comentariu

Am schimbat ambii suporti, doar ca nu am poze cu cel de la cutie. Cel de la cutie a fost 200 ron, iar cel de la motor 350. Iti recomand sa-i schimbi si tu, merge mai smooth masina acum.

Link către comentariu

Da, asa e, ai dreptate, m-am uitat din nou la poze si ai schimbat ambii suporti de motor. Cat au costat suportii?

Modificat de cristian
Link către comentariu

Am scris si mai sus.. 200 cel de la cutie si 350 cel de la motor

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!