Jump to content

Vw Golf 6 HL

prunaionutz

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• prunaionutz

618

• The_Ego

148

• Rave

78

• mike.

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dat fiind faptul ca cei de la Rolest nu mi-au mai raspuns la mail-uri de ceva timp, iar eu am pierdut o luna aiurea, timp in care imi puneam praguri si daca le sculptam din piatra, scriu acest post pt a va informa de 'seriozitatea' lor, in ciuda feedback-ului pozitiv primit de la cativa colegi de pe forum.

Asadar, stie cineva de unde pot cumpara ceva replici de praguri R-line?

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

nu mi-a lasat nr de telefon..

mda, acum mi-au raspuns la mail, m-a mai amanat o saptamana cel putin..

Link către comentariu

mda, posibil.. Ideea e ca astept de mult timp dupa praguri, deja ma amana a 2-a oara..

Link către comentariu

eu am avut o experienta mai mult decat ok cu ei, la fel si george. pe tine, ca nu te-au servit corespunzator, te inteleg sa ii acuzi, dar stiu sigur ca le-au proiectat de mult, so...

Link către comentariu

mi-au raspuns aseara (bineinteles dupa ce am postat  :dry:) ca marti pleaca din italia spre ei. presupun ca le importa de la Lester, si aia sa fie de vina pt intarziere. oricum, ghinionul meu, stiu ca tu si ego nu ati avut probleme cu ei.

sper ca saptamana viitoare sa ajunga la ei macar..

Link către comentariu

Nasoala treaba. Mai ales ca a zgariat si spita polishata.

Poti sa o faci pe casco cu regres pe asigurarea ei. In definitv e accident.

Link către comentariu

Nu are cum sa te lase cu ea asa. La cine ai facut casco?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am casco la omniasig, dar maine ma duc sa fac constatarea sa vad daca imi schimba janta pe asigurarea aleia..

Link către comentariu

daca sunt jante AM sau un upgrade trebuie sa fi specificat in asigurare cu factura.dc jantele sunt asa cum a venit masina ,atunci sunt asigurate

Link către comentariu

atunci sunt asigurate.piesele deteriorate se comanda si se  inlocuiesc conform seriei de sasiu.;)fi linistit.se rezolva.

Link către comentariu

In mod normal, orice zgarietura (chit ca e o dunga de 1 mm, trasa cu un bold) reprezinta o dauna. Cel care iti provoaca o paguba e obligat sa te despagubeasca. Aici intervin asigurarile. 

In consecinta, stai linistit - se va rezolva, garantat, pe asigurarea ei - cat timp ea a fost cea vinovata de producerea accidentului.

Link către comentariu

Azi am reusit sa activez coming home fara a trage de maneta( nu stiu cum) :)

Link către comentariu

Oare daca pun frane de GTI rezerva mea( mica, subtire) mai are loc?

Multumesc.

Link către comentariu

Pe frane de 312 stiam ca intra roti de minim 16". Rezerva cred ca e R16.  Oricum cel mai bine e sa verifici, sa vezi exact situatia.

In cel mai rau caz, in caz de pana faci schimbul de roti de doua ori. :)

Pui roata spate pe fata, iar in locul rotii de pe spate pui rezerva.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Da, in cazul asta e ok, pe spate GTI-ul stiu ca are 280 parca.. Nu?

Link către comentariu

Tu nu ai roata de rezerva de dimensiune redusa? Se potriveste pt ca are diametru R18 :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!