Jump to content

2.0 ADY


ALTERNATOR
 Share

Postare recomandată

Salut baieti

Pai, dupa cum sugereaza si titlul am ceva probleme cu motorul antementionat. Ok, masina e in posesia mea de vreo 5 luni. Cand am cumparat-o nu pot sa spun ca mergea perfect. Mergea pe amestec bogat, consuma cu galeata si trepida putin la ralanti(si pe restul plajei de turatie, doar ca nu se simte la turatii ridicate). Bun, partea cu amestecul bogat si consumul s-au rezolvat foarte usor. A trebuit doar sa infiletez calumea sonda lambda. Insa problema cu trepidatul persista.

Intre timp am schimbat: bujii, ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de benzina. Am cumparat si distributia, urmeaza sa o schimb. Din ce aud eu si tachetii ar fi si ei cam gripati. O sa ma ocup si de ei daca tot schimb distributia. Diagnoza nu mi-a aratat vreo eroare, dar am observat ca citirea la senzorul hall e mare(trebuia sa fie undeva sub 1, la mine este 2).

A mai patit cineva asa ceva? Vreau sa aud si alte pareri...am investigat problema pe toate partile si nu am reusit sa gasesc un raspuns.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!